Προς το περιεχόμενο

με 250 ευρώ Intel η AMD

kakarame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

θα ηθελα την γνωνη σας για μια συνθεση χαμηλου κοστους με οσο μεγαλυτερο βαθος χρονου (οχι παιχνιδια)

α) INTEL

E8200 140E

MIA MOBO P35 75E

KAI VGA 3450 35E

--------------------

250E

B) AMD

PHENOM 8650 140E

MIA MOBO 780G 75E

KAI VGA 3450 35E

---------------------

250E

ευχαριστω

Δημοσ.

Με την δευτερη συνθεση δεν χρειαζετε να δωσεις τα +35ευρω για καρτα γραφικων μιας και η 3200 Onboard θα σε υπερκαλυψει.

Επισης εαν δεν σε ενδιαφερει το o/c και απολυτοι αριθμοι σε benches νομιζω πως ο τριπλοπυρηνος αν και λιγο πιο αργος απο τον 8400 μπορει να σου φανει πιο χρησιμος σε multitasking.

*Ψαξε λιγο την συμβατοτητα της 780 με τον 8650 μιας και ειχαν ακουστει καποια προβληματα με τους 9χ00(δεν εδιναν οι μητρικες αρκετο ρευμα).

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω Phenom, γιατί οι 3 πυρήνες υπερέχουν των 2 σε θέμα multitasking, πράγμα που θα σε βοηθήσει σίγουρα αν τρέχεις πολλαπλές εφαρμογές. Θα κάνεις τη δουλειά σου ταχύτερα με -50 ευρώ από το αρχικό budget.

Δημοσ.

οποτε με μια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526739

και εναν 8650 Phenom κανουμε μια χαρα τι δουλεια μας :lol:

επισης βλεπω και την ECS A780GM-A http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1099965

αλλα δεν ξερω τι λεει αυτη η μαρκα απο ποιοτητα γιατι απο τιμη ειναι πολυ καλα

Δημοσ.

Παλαιότερα (μιλάμε για εποχή Athlon Palomino, Duron, P3), ο κόσμος απέφευγε τις ECS όπως ο διάολος το λιβάνι. Μιλάμε για ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής, χειρότερη δεν έβρισκες.

Πλέον δεν ξέρω σε τι στάνταρ κινείται η εταιρεία. Γενικότερα, μέχρι να δω προϊόντα της στο Πλαίσιο πρόσφατα, δεν την είχα ξαναδεί στην Ελλάδα. Συμβουλή μου να την αποφύγεις..

Δημοσ.

Δεν μιλαμε για κανενα hardcore συστημα...

Μια χαρα θα σου κατσει η ecs 780g στα 55ευρω και 3χρονια εγγυηση.

*Μονο ψαξε λιγο αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ.

Δημοσ.
Δεν μιλαμε για κανενα hardcore συστημα...

Μια χαρα θα σου κατσει η ecs 780g στα 55ευρω και 3χρονια εγγυηση

Δεν παίζει ρόλο για τι σύστημα μιλάμε, η σταθερότητα και η αξιοπιστία οφείλουν να είναι πρώτες προτεραιότητες.

Μια χαρά το σετάκι φίλος. Άντε σε καλή μεριά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...