Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ενας φιλος εχει tellas χωρις παγιο ΟΤΕ και θελω να του βρω ενα modem router με WiFi. Εχει pstn γραμμη. Τα παλαι modem (Zyxel κλπ) που ειχαμε στην αρχη της adsl κανουν ή ειναι ορισμενα που κανουν για τις πιο υψηλες ταχυτητες που εχουμε τωρα ??? Τωρα η Tellas του εχει δωσει αυτο http://bc.whirlpool.net.au/bc/hardware/?action=h_view&model_id=278 Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 τα παλια zyxel σειρα 650 ειναι μεχρι 8 mbit.παραπανω απο τα 8 mbit 8ες σειρα 660.
billovios Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ρε παιδιά και εγώ αυτό το modem έχω και έχω όλο disconnect και καθόλου καλο internet έχω κάνει post ψάξτε router speedstream 4200 help please :/
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 α.δεν γραφουμε με greeklish.τελευτεα φορα που το διορθωνω.και οχι διπλα ποστ και ουτε χαλαμε τα 8εματα των αλλων εφοσον εχεις ανοιξει αλλο θεμα.
NOMIKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Για να μην ανοίγω και άλλο τοπικ αν έχει κάποιος υπόψη του από τιν ΗΟL μου δίνουν θεωρητικά 24 Μbit στην πράξη έχω μόνο 1 με 1,5Μbit κατεβάζω με 140 ΚΒ/s το πολύ, μέσα απο flashGet και απευθείας από το rapidshare αλλά και σε ftp serverς . Εχω το FRITZBox fon (Annex A). Με την HOL, 2 μέρες την παίρνω και είμαι μόνιμα στην αναμονή. Τι θα μπορούσε να ταιριάξει μήπως είναι κλειδωμένο αυτό σε χαμηλή ταχήτητα?
NOMIKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πάρε ένα router linksys WAG200G με 60Ε. Σε ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Για να μην ανοίγω και άλλο τοπικ αν έχει κάποιος υπόψη του από τιν ΗΟL μου δίνουν θεωρητικά 24 Μbit στην πράξη έχω μόνο 1 με 1,5Μbit κατεβάζω με 140 ΚΒ/s το πολύ, μέσα απο flashGet και απευθείας από το rapidshare αλλά και σε ftp serverς .Εχω το FRITZBox fon (Annex A). Με την HOL, 2 μέρες την παίρνω και είμαι μόνιμα στην αναμονή. Τι θα μπορούσε να ταιριάξει μήπως είναι κλειδωμένο αυτό σε χαμηλή ταχήτητα? Πάρε ένα router linksys WAG200G με 60Ε. Σε ευχαριστώ πολύ. δεν γινετε θα τρελαθω.τι εχει το fritz και να το αλλαξει?επειδη κλειδωνει 1,5 mbit σημαινει οτι φτεει το fritz?ακομα και adsl απλο να ειναι θα κλειδωνε 8 .tipota δεν θα αλλαξει με wag200.ισως λογω αποστασης ισως αλλο προβλημα.ας μας πει στατιστικα γραμμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.