Προς το περιεχόμενο

βοηθεια σε 8600GT

FaNhS_ThE_GrEaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ όταν αυξάνω τις στροφές δεν βλέπω καμία αλλαγή σε θερμοκρασίες...Τί στο 25% είναι τί στο 100% το ίδιο πράγμα...

8800gt galaxy

Δημοσ.
Τί στο 25% είναι τί στο 100% το ίδιο πράγμα...

Τον ανεμιστήρα τον ακούς να δουλεύει?κάνει περισσότερο θόρυβο όταν τον πας 100%?

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας δουλεύει, αλλά ούτε στον θόρυβο ακούω διαφορά, αλλά ούτε και στις θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Ο ανεμιστήρας δουλεύει, αλλά ούτε στον θόρυβο ακούω διαφορά, αλλά ούτε και στις θερμοκρασίες.

Αμα δεν ακους διαφορα τοτε σημαινει οτι δεν ανεβαινουν οι στροφες γιατι στο 100% ακουγεται παρα πολυ ακομα και λιγο να ακουτανε θα καταλαβαινες την διαφορα

Δημοσ.
θελω να μειωσω την ταχυτητα της καρτας γραφικων μου γιατι υπερθερμαινετε πολυ γρηγορα!καμια λυση?

χαχα πρώτη φορά ακούω να θέλει κάποιος να κάνει undrclock!:lol:φίλε δε μας είπες τι θερμοκρασίες έχεις!η λύση είναι αυτή που προτείναν τα παιδιά riva tuner

Δημοσ.
Αμα δεν ακους διαφορα τοτε σημαινει οτι δεν ανεβαινουν οι στροφες γιατι στο 100% ακουγεται παρα πολυ ακομα και λιγο να ακουτανε θα καταλαβαινες την διαφορα

Χμμ...Καμία ιδέα πως να τους αλλάξω στροφές ;

Edit: ΑΚΥΡΟ, μόλις πήρα είδηση πως έχει 2 καλώδια μόνο...οπότε μόνο με αλλαγή συστήματος ψύξης θα κάνω δουλειά μου...το οποίο και θα γίνει σύντομα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...