wgibson Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ξερεις κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα οργανωσης των σελιδοδεικτων ωστε γρηγορα να τους αναρτω στο ιντερνετ (πχ στην σελιδα μου ) ωστε να εχω προσβαση απο παντου? ευχαριστω
antonl Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Αν χρησιμοποιείς firefox υπάρχουν πολλά add-ons που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τα ανεβάζεις σε κάποιον server κι έχεις πρόσβαση σ' αυτά από παντού. Αν θες κοίτα λίγο στην σχετική σελίδα (με τα extensions) μιας και δε θυμάμαι κάποιο απ' έξω
Members gsarig Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Members Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ξέρω ότι απαντάω αρκετά καθυστερημένα, αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμα λύση: 1. Αν αυτό που θες είναι απλώς να συγχρονίζεις τα bookmarks μεταξύ υπολογιστών, μπορείς να δοκιμάσεις το foxmarks (μόνο για bookmarks) ή το google browser sync (για bookmarks, κωδικούς, ιστορικό, cookies κλπ). Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς Firefox 3 και θες κάτι ανάλογο με το google browser sync, μπορείς να δοκιμάσεις το weave, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά όσο το χρησιμοποιώ λειτουργεί καλά. 2. Αν αυτό που θες είναι να δημοσιεύεις κιόλας κάποια από τα bookmarks σου π.χ. στο site σου, ώστε να τα βλέπουν όλοι, τότε αυτό μπορείς να το κάνεις με το del.icio.us, και με το αντίστοιχο firefox addon που παρέχει.
ata1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδιά έχω όλα μου τα bookmarks σε opera και τώρα χρησιμοποιώ opera και safari αποκλειστικά. Υπάρχει κάτι για να τα έχω κάπως ταυτόχρονα και στους δύο browsers και ίσως και από άλλους υπολογιστές? Δεν με ενδιαφέρει να τα βλέπουν και άλλοι, ίσα ίσα που δεν θα ήθελα! Απ'ότι έχω δει όλα για firefox είναι
2arkoudi Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Κατατοπιστικο http://www.netfreaks.gr/index.php/comments/foxmarks_rules/
mistral Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Παιδιά έχω όλα μου τα bookmarks σε opera και τώρα χρησιμοποιώ opera και safari αποκλειστικά. Υπάρχει κάτι για να τα έχω κάπως ταυτόχρονα και στους δύο browsers και ίσως και από άλλους υπολογιστές?Δεν με ενδιαφέρει να τα βλέπουν και άλλοι, ίσα ίσα που δεν θα ήθελα! Απ'ότι έχω δει όλα για firefox είναι Tόσο δύσκολο θεωρείς να κάνεις μια εξαγωγή bookmarks και μια εισαγωγή κάθε φορά που προσθέτεις ή τροποποιείς τα bookmarks σου; Δεν ξέρω γιατί το θεωρείς τόσο δύσκολο. Γράφεις επίσης πως δεν θέλεις κανένας άλλος να βλέπει τα bookmarks σου. Εντάξει.. στέλνε με συνημμένο το αρχείο με τα bookmarks σου που έχεις κάνει εξαγωγή απ τον opera σε ένα δικό σου email και όπου και αν βρίσκεσαι δεν έχεις παρά να ανοίγεις το email σου και να τα βλέπεις ή και να τα φορτώνεις και στον browser αν θέλεις. Κανένας δεν μπορεί να τα βλέπει σαν συνημμένο στο email σου.
ata1983 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τα bookmarks που έχω στον opera είναι ταξινομημένα σε φακέλους. Όταν τα κάνω εξαγωγή και εισαγωγή σε άλλον browser(δοκίμασα και firefox) κανένας δεν κρατάει τη δομή που έχω. Και όπως καταλαβαίνεις 150 bookmarks χωρίς κατηγοριοποίηση είναι άχρηστα. Επίσης αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι λέω ότι δεν με ενδιαφέρει η δυνατότητα που δίνουν μερικά plugin να τα δημοσιεύουν(όπως ανεφέρεται στα προηγούμενα post) από τη στιγμή που δεν θέλω να τα μοιραστώ με κάποιους. Όσο για τον τρόπο με το email ναι μου φαίνεται δύσκολο και αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί μάλλον δεν θα έπρεπε να έχεις απαντήσει καθόλου σε αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.