Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω ειμαι και εγω περιοχη Παλληνης κοντα στην αστυνομια

Link Information

Modulation: G.992.5 Annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 971 / 12,448

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 0.0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8.0 / 21.0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6.0 / 6.5

δοκιμασα με speedtouch 536v5 - draytek 2700g - d-link 2640b και συνχρονιζω και με τα τρια router στα 12mbit

κανενας γειτονας να μου πει ταχυτητες ;

Δημοσ.

σε μια τελεια γραμμη θα πρεπε να κλειδωνες λιγο παραπανω αλλα δεν ειναι ολες οι γραμμες τελειες η να πω λιγες ειναι τελειες.δεν εχει σχεση ο γειτονας.μπορει να περνει απο καλυτερο καφαο η να υπαρχει και 8εματακι μεσα στο σπιτι σου που να σου ριχνει ταχυτητα.δεν ειναι και λιγα παντως.

Δημοσ.
σε μια τελεια γραμμη θα πρεπε να κλειδωνες λιγο παραπανω αλλα δεν ειναι ολες οι γραμμες τελειες η να πω λιγες ειναι τελειες.δεν εχει σχεση ο γειτονας.μπορει να περνει απο καλυτερο καφαο η να υπαρχει και 8εματακι μεσα στο σπιτι σου που να σου ριχνει ταχυτητα.δεν ειναι και λιγα παντως.

ναι ισως ειναι και ετσι

παντως επειδη εχω τα ιδια στατιστικα γραμμης και στο σπιτι με 2play συνχρονιζω στα 23mbit το κεντρο ειναι περιπου 250 μετρα απο το σπιτι οποτε περιμενα και κατι αναλογο και στο μαγαζι

τωρα στο μαγαζι που εχω την συνδεση εχω δοκιμασει το router μονο του χωρις τηλεφωνα - πολυμηχανημα - συναγερμο - μηχανη οπαπ και δεν λεει να συνχρονισει παραπανω το ιδιο ισχυει φυσικα με ολα τα παραπανω συνδεμενα και τα καταλληλα φιλτρα/splitter

το αφηνω ετσι και βλεπουμε

Δημοσ.

τελικα εβαλα πανω το αθανατο speedtouch 536 & DMT κατεβασα το snr στο 1 ( πιο κατω δεν μπορουσε να συνχρονισει ) :) και παιζω στα 16mbit χωρις κανενα προβλημα

Δημοσ.

με 20 ποσο attenuation που εχεις δεν γινετε να κλειδωνεις 23 mbit.για να κλειδωσεις 23 μβιτ το πολυ με 14 -15 attenuation μην σου πω κατω απο 10.εκει που λες οτι εισαι 250 μετρα σιγουρα θα εχεις λιγοτερο attenuation εκτος αν το αναφερει λαθος ο ρουτερ.β.παραειναι χαμηλα το 1 margin και ισως να εχεις παρα πολλα crc errors.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...