Προς το περιεχόμενο

Altec IDO silver. Προβλήματα και λύσεις

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω ενεργοποιημένο το cool'n'quiet.

Και παω στοιχημα οτι δεν λειτουργει το s3 standby mode, αφου το cool n quite ειναι αυτο που δε το αφηνει...

(s3 standby mode = το αλτεκ γινεται πραγματικο VCR, κλεινει μονο του, ανοιγει μονο του για να γραψει, ανοιγει-κλεινει με το τηλεχειρηστηριο κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και παω στοιχημα οτι δεν λειτουργει το s3 standby mode, αφου το cool n quite ειναι αυτο που δε το αφηνει...

(s3 standby mode = το αλτεκ γινεται πραγματικο VCR, κλεινει μονο του, ανοιγει μονο του για να γραψει, ανοιγει-κλεινει με το τηλεχειρηστηριο κλπ)

Δηλαδή αν κλείσουμε το cool'n'quiet απο το Bios και έχουμε το ido σε standby θα ξεκινήσει μόνο του όταν το προγραμματίσουμε να γράφει;

Θελει λιγη δουλιτσα, και μιλαμε για XP media center setup. Αλλα ναι, γινεται. Δεν ξερω αν γινεται με το προγραμμα της Altec στα Vista, εγω τα εκανα format γιατι ηθελα γρηγορη αποκριση, κατι που δεν ειχα με το αρχικο setup αφου ηταν πολυ αργο και μνημοβορο. Ο κληρος δεν σταματουσε να δουλευει! Με τα XP εγινε ενα τελειο media center PC.

Πρεπει λοιπον να ενεργοποιησεις το s3 standby sto bios γιατι το default δεν ειναι το s3 συνηθως αλλα το s1. Και με το τελευταιο απενεργοποιουνται μονο οι σκληροι, οποτε ειναι λιγο αχρηστο... Με το S3 το μηχανημα κλεινει τελειως, ανεμηστηρια, τροφοδοτικα, τα παντα. Μονο η μνημη παραμαινει φορτωμενη με οτι ειχε πριν. Απλα εμενα μου εκανε conflict το S3 και αντι να μπαινει σε standby εκανε reboot! Μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι το cool n quiet εφταιγε. Το απενεργοποιησα και αυτο ηταν! Ουτως η αλλως δεν ειχα διαπιστωσει πως εκανε και τιποτα. Αυτο που εκανε δουλεια ειναι το Smart Fan, το οποιο το κανει τελειως αθορυβο, και μονο οταν χρειαζεται δουλευει το fan.

Πλεον το PC ειναι σαν VCR, το κλεινω και το ανοιγω με το remote, ανοιγει μονο του για προγραμματισμενες εγραφες και κλεινει οταν τελειωσουν! Τελειο? ;)

Παντως οποιος το δοκιμασει, να ετοιμαστει για αρκετη δουλεια, ειδικα αν πει να στησει XP media center...

Πλεον το PC ειναι σαν VCR, το κλεινω και το ανοιγω με το remote, ανοιγει μονο του για προγραμματισμενες εγραφες και κλεινει οταν τελειωσουν! Τελειο? ;)

Παντως οποιος το δοκιμασει, να ετοιμαστει για αρκετη δουλεια, ειδικα αν πει να στησει XP media center...

Δεν μας τα κάνεις ένα Ghost image να το ανεβάσεις κάπου να σωθούμε;

Media center ενοεις την εγκατασταση με xp KAI media center edition?

kalo αλλα με τα δορυφορικα τι γινεται?βλεπεις καναλια κανονικα?

εγω εβαλα σε ενα απο τα δυο που εχω το mediaportal tv server me mdapi plugins.

και αυτο γιατι κυριως με ενδιαφερει να βλεπω δορυφορικα αλλα οχι μονο τα "απλα".

τα ελληνικα βιστα δεν ειναι το πιο καταλληλο λειτουργικο για το mediaportal παραυτα εγκατασταθηκε μετα απο πολυ κλαμα...τα δορυφορικα δουλευουν(ολα):-) ,το remote δουλευει.

το προβλημα τωρα ειναι με τα αναλογικα καναλια ,καθως δεν μπορω με τιποτα να πιασω σημα.ειναι σιγουρα προβλημα με την καρτα και το προγραμμα.

θελω να κανω εγκατασταση σε ενα αλλο pc με xp ξανα το mediaportal kai να βαλω την hauppage επανω,ωστε να τεσταρω τα αναλογικα και την σταθεροτητα του σε σχεση με το ido και τα ελληνικα vista.

to αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι με τους νεους drivers που κατεβαζω απο το επισιμο σαιτ της καρτας δεν δουλευει τιποτα απο αυτην στο mediaportal.τους παλιους (αυτους που ειχε το ido οταν το πηρα και που υπαρχουν και τωρα,μια και εκανα rollback) ξερει κανεις πως μπορω να τους παρω ,και να τους εγκατατησω στο αλλο pc?:-(

θα μου χρειαστουν σε περιπτωση που δεν δουλευουν σωστα οι καινουριοι και στα xp.

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια, όποιου γνωρίζει !

Αγόρασα εχθές το ido silver από Ηλεκτρονική (με μεγάλη χαρά, καθώς αναζητούσα, εδώ και ένα χρόνο περίπου, ένα σύστημα media center για το σαλόνι) !

Η τηλεόρασή μου είναι Plasma 42' με είσοδο DVI-I , με υποστήριξη ανάλυσης, μέχρι 1080i.

Έτσι λοιπόν, αγόρασα καλώδιο HDMI to DVI-D, και σύνδεσα το ido silver με την τηλεόραση, αλλά,

ενώ προβάλει την εκκίνηση, μέχρι το σηματάκι "Microsoft Corporation", στη συνέχεια καμία ένδειξη εικόνας !!

Αντίθετα, η οθόνη του υπολογιστή μου, με είσοδο DVI-D και με το ίδιο καλώδιο, λειτούργησε κανονικά !

Με τη βοήθεια της οθόνης αυτής λοιπόν, δοκιμάζοντας διάφορες αναλύσεις, συνέδεα στη συνέχεια την τηλεόραση, αλλά ... μάταια !.

Υποψιάζομαι ότι πρέπει να αγοράσω άλλο καλώδιο, το οποίο θα είναι HDMI to DVI-I, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι φταίει αυτό (και έχω ήδη πληρώσει 35?).

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια !

Υ.Γ. Κάλεσα την τεχνική υποστήριξη της Altec, αλλά ο υπάλληλος δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι γνωρίζει το αντικείμενο !

to αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι με τους νεους drivers που κατεβαζω απο το επισιμο σαιτ της καρτας δεν δουλευει τιποτα απο αυτην στο mediaportal.τους παλιους (αυτους που ειχε το ido οταν το πηρα και που υπαρχουν και τωρα,μια και εκανα rollback) ξερει κανεις πως μπορω να τους παρω ,και να τους εγκατατησω στο αλλο pc?:-(

θα μου χρειαστουν σε περιπτωση που δεν δουλευουν σωστα οι καινουριοι και στα xp.

έχεις PM

Driver Genius ή Driver Magician 3.0 προτείνω

καλήμερα και απο μενα ...

Απο χθες κατοχος (ευτυχης ..θα δειξει ) ενος ido silver

Αρχιζει το ψαξιμο για πιατακια LNBakia και λοιπα κολπακια ....

Προτασεις συμβουλες Links Ολα ευπροσδεκτα!!!!

παντως ζεσταινεται αρκετα !!!

Media center ενοεις την εγκατασταση με xp KAI media center edition?

kalo αλλα με τα δορυφορικα τι γινεται?βλεπεις καναλια κανονικα?

.

Για δορυφορικα δεν γνωριζω, δεν εχω στησει το πιατο ακομα. Μιλαω για τα XP media center, αυτονομο λειτουργικο ειναι.

Aγόρασα το σύστημα με 249 ευρώ και μόλις πριν λίγο έκανα αναπαραγωγή στα 1080p (σύνδεση με hdmi στον προβολέα Benq5000) δυστυχώς είχα σπασίματα στην αναπαραγωγή (πολλά frame γίνονται skip. Η αναπαραγωγή έγινε με τον player των windows. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μειώνει το πρόβλημα? Αν το σύστημα δεν έχει ικανότητες για Online αναπαραγωγή μήπως υπάρχει κάποια utility που να κάνει of line processing και να φτιάχνει ένα μεγαλύτερο αρχείο που να μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς πρόβλημα?

Aγόρασα το σύστημα με 249 ευρώ και μόλις πριν λίγο έκανα αναπαραγωγή στα 1080p (σύνδεση με hdmi στον προβολέα Benq5000) δυστυχώς είχα σπασίματα στην αναπαραγωγή (πολλά frame γίνονται skip. Η αναπαραγωγή έγινε με τον player των windows. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μειώνει το πρόβλημα? Αν το σύστημα δεν έχει ικανότητες για Online αναπαραγωγή μήπως υπάρχει κάποια utility που να κάνει of line processing και να φτιάχνει ένα μεγαλύτερο αρχείο που να μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς πρόβλημα?

Kalimera file mou, apo pou pires to mixanima ? Exo 1 alla thelo kai ena deutero na to balo apokleistika se Plasma tv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...