Προς το περιεχόμενο

Altec IDO silver. Προβλήματα και λύσεις

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποια πραγματακια και απο μενα για το IDO

Καταρχην το κουμπακι πατιεται απλα είναι δύσκολο....θέλει λίγη δύναμη και σε μένα τουλάχιστον πετυχαίνει περίπου κοφτά στην δεξιά του άκρη.

Οσον αφορά το θόρυβο δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά μέσα στο BIOS έχει επιλογή για έλεγχο στροφών και μετά απ'αυτό το μηχάνημα είναι πολύ ησυχο.

Το μηχάνημα πιανει φοβερές θερμοκρασίες στο πάνω μέρος...αναρωτιέμαι αν καποιος έχει καποια λύση ειδάλλως σκέφτομαι να κάνω το κουτί σουρωτηρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καποια πραγματακια και απο μενα για το IDO

Καταρχην το κουμπακι πατιεται απλα είναι δύσκολο....θέλει λίγη δύναμη και σε μένα τουλάχιστον πετυχαίνει περίπου κοφτά στην δεξιά του άκρη.

Οσον αφορά το θόρυβο δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά μέσα στο BIOS έχει επιλογή για έλεγχο στροφών και μετά απ'αυτό το μηχάνημα είναι πολύ ησυχο.

Το μηχάνημα πιανει φοβερές θερμοκρασίες στο πάνω μέρος...αναρωτιέμαι αν καποιος έχει καποια λύση ειδάλλως σκέφτομαι να κάνω το κουτί σουρωτηρι.

Επειδή πείραξες τις στροφές του ανεμηστήρα μέσα απο το bios ανεβάζει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες.

Παιδια πραγματικα το εβαλα να παιξει ενα DVD και μετα απο μιση ωρα ψηνεις σουβλακια πανω του (δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση στο βιος).Μονο ρυθμισεις για να παιξει σε αναλογικη TV εκανα.Ξερει κανεις πως θα ριξουμε την θερμοκρασία γιατι οπως ειναι δεν θα παει για πολυ !!

H ησυχια σε HTPC μηχανημα ειναι βασικό.Το παραξενο ειναι πως δεν υπαρχει καμμια ιδιαιτερη αναφορά στο Ιντερνετ για την υψηλη θερμοκρασια και καποιο modding.... Με βλεπω για πολυ τρύπημα....:(

Ετσι οπως το κοβω εαν τρυπήσεις το πανω μερος απο το DVD & τον δισκο και βαλεις 2 ανεμιστηρακια να ρουφαν προς τα εξω θα πρεπει να πεσει η θερμοκρασια....

Το σκεφτομαι.

Αραγε αμα κανω τετοιου ειδους τρυπες θα χασω την εγγυηση???

Πατριωτη (κιλκισιωτη) masteripper την εγγυηση με διατρητο καπακι ξεχασέ την, στο λεω απο πείρα.Καλυτερα να το αφαιρεσεις τελειως και αν καει εχει και εγγυηση βρε αδερφε !!! Παντως αν δεν βρω λυση για την ψυξη θα το σκοτώσω οσο οσο σε κανα τοσταδικο-γυραδικο εκει σιγουρα θα κανει δουλεια!!!!

H ησυχια σε HTPC μηχανημα ειναι βασικό.Το παραξενο ειναι πως δεν υπαρχει καμμια ιδιαιτερη αναφορά στο Ιντερνετ για την υψηλη θερμοκρασια και καποιο modding.... Με βλεπω για πολυ τρύπημα....:(

Ετσι οπως το κοβω εαν τρυπήσεις το πανω μερος απο το DVD & τον δισκο και βαλεις 2 ανεμιστηρακια να ρουφαν προς τα εξω θα πρεπει να πεσει η θερμοκρασια....

Το σκεφτομαι.

Αραγε αμα κανω τετοιου ειδους τρυπες θα χασω την εγγυηση???

Ρε ειπα πριν οτι αλλαξες τις θερμοκρασίες του ανεμιστήρα γι'συτο και ανεβάζει θερμοκρασίες.

Αν δεν είμαστε σχετικοί και δεν ξέρουμε και πολλα δεν επιραζουμε το bios.

Ρε ειπα πριν οτι αλλαξες τις θερμοκρασίες του ανεμιστήρα γι'συτο και ανεβάζει θερμοκρασίες.

Αν δεν είμαστε σχετικοί και δεν ξέρουμε και πολλα δεν επιραζουμε το bios.

και απειραχτο παλι τετοιες ανεβαζει...μIλαμε για ταμπελακι

"μην αγγιζετε"...:)

καλησπερα στο δικο μου του εχω βαλει αλλα 2 g ram και αλλον εναν 500 g δισκο

εχει xp και ολα δουλευουν καλα και παιρνω κανονικα ηχο απο hdmi

ειχε ανεμιστηρακι στο πλαι 40 mm θορυβωδες και του εβαλα 2 60mm και στα 2 πλαινα και η θερμοκρασια επεσε πολυ .Το μηχανημα αν και οχιπολυ ποιοτικο ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του αν εχεις και λιγες απαιτησεις βεβαια

μειοεκτημα οτι δε μπορω να βρω πιο μεγαλο τροφοδοτικο για να βαλω για μια πιο καλη καρτα γραφικων για παιχνιδια

Φιλαρακι pcfan αυτο με το "σχετικός" ήταν καλό το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.Φυσικά και ήξερα οτι θα έχει επίδραση στην θερμοκρασία αλλά σαν HTPC μηχάνημα το 1ο θεμα είναι η ησυχία ειδάλλως αμα είναι κάθε ταινια να έχει σαν μουσική υπόκρουση τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη¨χαιρέτα μας τον πλάτανο.Οπότε ή προτείνεις καποια λύση που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις ή απλώς δεν κάνεις άχρηστα Post....

ειχε ανεμιστηρακι στο πλαι 40 mm θορυβωδες και του εβαλα 2 60mm και στα 2 πλαινα και η θερμοκρασια επεσε πολυ .

Ενδιαφέρον ... είμαι περίεργος ποια ανεμιστηράκια χρησιμοποιησες...καθόσον απότι βλεπω ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος και μάλλον θα πρεπει να βρεθουν "στενα" ανεμιστηράκια

Το δικό μου πάντως δεν ζεσταίνεται καθόλου...τι να πω, και έχω ενεργοποιημένο το cool'n'quiet.

περιεργο ...και εγω που εχω 2 νομιζω οτι το ενα ζεσταινεται αρκετα σε σχεση με το αλλο.

δεν εχω τσεκαρει το βιος για cool and quiet,αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει απο την default ρυθμιση του.

anyway ,σημερα με πηραν τηλ. για ραντεβου για την παραδοση του εξοπλισμου.

τεταρτη 10-2.για να δουμε...

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...