Προς το περιεχόμενο

Altec IDO silver. Προβλήματα και λύσεις

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5-6 format πιο πριν είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είχα διαβάσει πως έφταιγε το ότι είχα περάσει τους τελευταίους nvidia drivers για την vga.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρα κι εγω το silver

Εχω ομως το εξης προβλημα

Δεν ρυθμιζεται καθολου η φωνη μεσω του τηλεcontrol

Δηλαδη δεν ανεβοκατεβαινει ουτε γινεται mute

Χρησιμοποιω την optical out

Καμμια ιδέα?

Υ.Γ.

Εκτος ido (π.χ. στο medial player ) ελεγχεται κανονικα η φωνη με το τηλεκοντρολ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Με πετάει το ασύρματο (Ίντερνετ).

Μόλις ανοίξω το utorrent , ξεκινάει να κατεβάζει... πιάνει ταχύτητα κάπου 800 kb/s και με πετάει έξω... μετά δεν βλέπει κανένα ασύρματο δίκτυο μέχρι να κάνω επανεκκίνηση...

Άλλαξα ρούτερ, άλλαξα ασύρματο... έβαλα ένα στικάκι usb wireless και είχα τα ίδια αποτελέσματα.

Ξέρει κανείς κάτι;

kai an h ram ine se 2x1gb h' 1x2gb module?

Eyxaristw

Για αυτό μπορώ να μαντέψω ότι είναι 2x1GB, από το γεγονός ότι στο κουτί που είχε και τα χαρτιά είχε μέσα δύο φυλλαδιάκια οδηγιών της Kingston, επομένως λογικά 2 modules είναι εγκατεστημένα.

Σύνδεσα το παραπάνω μηχάνημα με τηλεόραση samsung le46f86bd μέσω HDMI καλώδιο. Η εικόνα κλειδώνει στα 1920Χ1080 και πραγματικά δείχνει καταπληκτικά ταινίες FUL HD. Ήχο όμως μέσω hdmi δεν κατάφερα να πάρω, παρότι έχω ενεργοποιήσει το "Digital Output" ως προεπιλεγμένη συσκευή. Έχει καταφέρει κάποιος να έχει και ήχο μέσω hdmi; Μήπως χρειάζεται επέμβαση στο bios ή να αφαιρεθεί το αναλογικό καλώδιο ήχου που είναι συνδεμένο στο πίσω panel;

φιλε τη καρτα γραφικων φορας???δεν υποτηριζουν ολες οι καρτες εξοδο ηχου απο το hdmi---Αλλιως ανοιξε ιδιοτητες συστηματος ---διαχειριση συσκευων και δες αν ειναι ολα ενταξει η σου βγαζει καποιο ερωτηματικο

Το σύστημα είναι το συγκεκριμένο που αναφέρεται παραπάνω (ido media silver), που έχει ενσωματωμένη στη μητρική κάρτα γραφικών (nvidia 6150 αβ δεν κάνω λάθος) με έξοδο hdmi.

Το σύστημα είναι το συγκεκριμένο που αναφέρεται παραπάνω (ido media silver), που έχει ενσωματωμένη στη μητρική κάρτα γραφικών (nvidia 6150 αβ δεν κάνω λάθος) με έξοδο hdmi.

Βρες ακριβώς το μοντέλο της mb να το ψάξουμε παραπάνω... γενικά το hdmi audio είναι λίγο πονεμένη ιστορία, ακόμα και στα νεότερα chipsets , AMD 690 και NVidia 8200, δεν ήταν πλήρες...

Να σου πω την αλήθεια εγώ το έκανα να βγάζει μέσω HDMI αλλά δεν ξέρω πώς το έκανα! Ψαχούλευα τις ρυθμίσεις από τον manager της κάρτας ήχου (μέσα από τα Windows δηλαδή) και φαινόταν συνέχεια πως δεν δούλευε ό,τι ρύθμιση κι αν έκανα. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι ο ήχος πλέον έβγαινε από την τηλεόραση. Δεν ξέρω ακριβώς τί ρύθμιση έκανα, ψαχουλεύοντάς το μέσα από τα WIndows πάντως το πέτυχα. Στο BIOS δεν βρήκα κάποια σχετική επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...