Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο πρέπει να παραγγείλεις.

Βέβαια, από ebay ειχα παραγγείλει κι εγώ αλλά μου βγήκε μούφα (έπεσα στην περίπτωση...) και νόμιζα ότι φταίγανε οι κάρτες που δοκίμαζα.

Μετά, αγόρασα αυτή (ας μη θεωρηθεί διαφήμιση, παρακαλώ...) και δούλεψε μια χαρά!

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω και εγω οπως και 2 φιλοι μου που τους εκανε το ιδιο πραγμα και  με εβαλαν ν αβρω λυση γιατι εγω τους ειχα προτεινει τοτε τον υπολογιστη αυτο 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα , 

παρελαβα χτες το raizer και σημερα αγορασα την nvidia 210 1 gb  τα εβαλα επανω αλλα το μηχανημα αλλα δεν ξεκιναει απο την καρτα , ακουω που δουλευει το ανεμιστηρακι της αρα λογικα δεν φταει το raizer  ετσι δεν ειναι ?  μπηκα στο bios   η επιλογη ηταν στο auto το δοκιμασα και  both παλι  τιποτα ,

πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση  

ευχαριστω

Δημοσ.

Φίλε ωκεανέ, και εγώ είχα το ίδο πρόβλημα με το 16x-to-16x riser που παρήγγειλα από το eBay. Με απλά λόγια: δεν λειτούργησε.

Μόνο με το riser που πήρα -πληρώνοντάς το "αλμυρά"- από το παραπάνω ελληνικό link (από όπου είχε προμηθευτεί επίσις και ο συμφορουμίτης paofreak) είδα φως και οι κάρτες (gt210 και 8400gs) έπαιξαν αμέσως. Όμως, βλέπω ότι "το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο" πλέον από το παραπάνω link.

Δυστυχώς, ο μικρός χώρος στο case του iDo έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ακραίων θερμοκρασιών στις κάρτες γραφικών (100+ C). Κάποια στιγμή είτε θα προσπαθήσω να βάλω ανεμιστηράκια απαγωγής θερμότητας στην αριστερή πλευρά ή θα αλλάξω εντελώς case (χλωμό, γιατί βαριέμαι και η δαπάνη το καθιστά ασύμφορο)...

Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο, θα ήμουν υπόχρεος!

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση , εγω ηδη του εχω βαλει 2 12αρια ανεμιστηρακια στη αριστερη μερια εξωτεριακ και φυσανε προς τα μεσα, τα εχω βαλει να ξεκινανε με το που ανοιγει ο υπολογιστης παιρνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο , βρηκα την υγεια μου ετσι με τις θερμοκρασιες

Δημοσ.

οταν παραγγειλα ραισερ για μενα παραγγειλα και  για 2 φιλους μου  δοκιμασα και τα δικα τους αλλα τιποτα δοκιμασα και 2 διαφορετικες καρτες μηπως η καρτα ηταν χαλασμενη , ειναι δυνατον να ειναι και τα 3 ραισερ χαλασμενα?

Δημοσ.

πηρα το ραισερ και την καρτα και πηγα σε αλλον υπολογιστη (οχι σαν τον δικο μας) δουλεψε κανονικα και η καρτα μονη της και με το ραισερ αρα το προβλημα πρπει να ειναι στον δικο μου υπολογιστη κατι δεν κανω σωστα .

η καρτα ειναι η geforce 210 /rev6.0,  pci-e 2.0/1gb ddr3 64bit , 

τι μπορει να κανω λαθος? 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, αναφέρθηκε από κάποιον σε αυτό το thread στο παρελθόν ότι η pci-x της μητρικής είναι ver. 1.0.

Πιθανόν η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του iDo με διάφορες κάρτες και riser να οφείλεται στο γεγονός αυτό.

Δυστυχώς λύση μπορεί να δώσει μόνο η προσέγγιση "trial and error"...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα για να πω πως έκανα μεταμόσχευση την οθονούλα και το τηλεκοντρόλ σε ένα HTPC που έχω φτιάξει. Το κύκλωμα της οθόνης περιλαμβάνει και wifi και bluetooth module. Όλα δουλευουν μια χαρά αλλά η οθόνη μου βγάζει μόνο την ώρα και την ημερομηνία. 

Θυμάμαι όταν είχα το altec και δούλευε με το original software έδειχνε αν θυμάμαι καλά και τι έπαιζε. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει αυτό με κάποιον τρόπο στο windows media center ή στο xbmc; Έτρεχε κάποιο ειδικό software για την οθόνη; Εγώ έχω βάλει μόνο ένα πρόγραμμα με τον driver της...

Δημοσ.

Καταρχας η Altec χρησιμοποιουσε ενα πειραγμενο Mediaportal και εστηνες και τους drivers (ένα VDFsetup).

Δε ξερω αν δουλευει στο media center (win7 εχεις?) ή στο xbmc.

Αλλα θα πρεπει να ξερεις πως το συγκεκριμενο module είναι συνηθως προβληματικο. Εμενα μου εχει καψει μητρικη, ενώ ένα δευτερο που απεκτησα εκανε κολληματα παρομοια με αυτά που εκανε το πρωτο και το αποσυνδεσα.

Ούτως η αλλως είναι κατι τελειως εμφανισιακο κι όχι ουσιαστικο. Ασε που δε φαινοταν κιολας τι εδειχνε...

Το bluetooth και το wireless μπορεις να τα δουλευεις, απλα αποσυνδέεις το οθονακι. Αν σου κανει κοληματα το συστημα πιθανότατα να φταιει αυτό. Οποτε βγαλτο μη σου καψει και τη M/B.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημέρα έχω ένα ido pc ξεχασμένο (νομίζω θυμάμαι οτι έχει καμένη motherboard έσβηνε συνεχώς μόνο του) και έλεγα να το επαναφέρω ίσως με μία αναβάθμιση. Μήπως θυμάστε τι motherboard και τι μεγέθους είναι αυτή που  φοράει?

Δημοσ.

Νομίζω είναι microATX (με πρόχειρη έρευνα εδώ).

Προσοχή, φυσικά, στο ύψος της ψύκτρας.

Σκέφτεσαι καμία AMD APU ή κανέναν Kabini;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω μία τελευταίας γενιάς αλλα οικονομική motherboard και αντίστοιχα έναν επεξεργαστή. 

Στην ουσία θα κρατήσω : κουτί, τροφοδοτικό, μνήμες, dvd unit, σκληρό.

οι μνήμες ξέρεις τι ddr είναι? Θα χρειαστούν και αυτές αντικατάσταση αν δεν ταιριάζουν στην νέα motherboard...

Στο λίνκ που που έστειλες λέει οτι είναι am2 socket η μαμίσια MB. αλλά ο amd kabini είναι απότι βλέπω am1 socket 

Σχετικά με το τροφοδοτικό μόλις παρήγγείλα ένα PC 20 24 Pin PSU ATX SATA HD Power Supply Tester

απο ebay για να δώ αν δουλεύει σωστά.

http://www.ebay.com/itm/new-Blue-PC-20-24-Pin-PSU-ATX-SATA-HD-Power-Supply-Tester-T-/130560318082?pt=AU_Components&hash=item1e66005a82

Αν αλλάξω την motherboard τί πρέπει να προσέξω σχετικά με το ύψος που έιπες πρίν??

Η υδρόψυξη του επεξεργαστή που έιχε απο την μάνα του το ido πιστέυεις μπορέι να χρησιμοποιηθέι και σε νέο επεξεργαστή?

Δημοσ.

Εξυπακούεται ότι "πας" για σετάκι mobo-cpu-ram. Η μητρική δεν υποστηρίζει μοντέρνες CPU και μνήμες.

Έκανα και εγώ τις ίδιες σκέψεις, αλλά κολλάω στο κόστος (κρίση γαρ).

Ως εναλλακτική, σκφτόμουν να πουλήσω το iDo και "στήσω" ένα NUC.

Τελικά, θα κάνω το ακριβώς αντίθετο: θα "μεταμοσχεύσω" τα parts σε άλλο HTPC full height case και θα προσθέσω μια VGA που να παίζει full HD video και HD audio.

Οψόμεθα...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το thread, ελπίζω κάποιος να το παρακολουθεί ακόμα!! Επειδή θα γίνει format στο pc μήπως έχει κάποιος φίλος το exe αρχείο από το "μαμά" media center της Altec; Το cd που είχε η συσκευασία είχε windows και drivers αλλά όχι το media center. Θυμάμαι πολύ παλιά υπήρχε link για να το κατεβάσεις αλλά είχε "πέσει" μαζί με το κλείσιμο της altec telecom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...