Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα μέχρι τώρα, υπήρξε σε κανέναν πρόβλημα απότομων shutdowns μετά από 30+ λεπτά χρήσης?

Το χρησιμοποιώ που και που για να κατεβάζω Torrents. Μένει ανοιχτό για κανένα 24ωρο. No problem...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα μέχρι τώρα, υπήρξε σε κανέναν πρόβλημα απότομων shutdowns μετά από 30+ λεπτά χρήσης?

Ανοιξε το κουτι και καθαρισε της ψυκτρα απο τη σκόνη. Σε εμένα είχε πιάσει ένα δάχτυλο...

Καλησπέρα σε όλους. έχω κι εγώ ένα Alted ido εδώ και μερικά χρόνια. Τώρα τελευταία οθόνη κάνει κάτι ενοχλητικούς κυματισμούς. Δεν φταίει η οθόνη, το τσεκάρισα. Οπότε... κάρτα γραφικών. Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα αλλά επειδή δεν σκαμπάζω και πολύ, μπερδευτικα τρελλα!

Μπορεί κανείς να μου δώσει μια δοκιμασμένη λύση για τοποθέτηση νέας κάρτας οθόνης? Δεν με ενδιαφέρουν τρελές αποδόσεις, για δουλειά το χρησιμοποιώ. Τα μάτια μου να σώσω θέλω.

Επίσης εάν κάποιος θέλει να αναλάβει το όλο εγχείρημα (μετ'αμοιβής φυσικά) πολύ ευχαρίστως!

Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι και καθαρισε της ψυκτρα απο τη σκόνη. Σε εμένα είχε πιάσει ένα δάχτυλο...

Καλησπέρα σε όλους. έχω κι εγώ ένα Alted ido εδώ και μερικά χρόνια. Τώρα τελευταία οθόνη κάνει κάτι ενοχλητικούς κυματισμούς. Δεν φταίει η οθόνη, το τσεκάρισα. Οπότε... κάρτα γραφικών. Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα αλλά επειδή δεν σκαμπάζω και πολύ, μπερδευτικα τρελλα!

Μπορεί κανείς να μου δώσει μια δοκιμασμένη λύση για τοποθέτηση νέας κάρτας οθόνης? Δεν με ενδιαφέρουν τρελές αποδόσεις, για δουλειά το χρησιμοποιώ. Τα μάτια μου να σώσω θέλω.

Επίσης εάν κάποιος θέλει να αναλάβει το όλο εγχείρημα (μετ'αμοιβής φυσικά) πολύ ευχαρίστως!

Στο δικό μου ido silver έχω τοποθετήσει ssd δίσκο με εγκατάσταση λειτουργικού windows 8, μνήμη 4gb και κάρτα γραφικών nvidia 210 1gb silent της gigabyte. Το μηχάνημα πλέον είναι ταχύτατο, χωρίς προβλήματα. Προηγουμένως είχα εγκαταστήσει την asus 4650 512gb, η οποία δούλευε τέλεια αλλά την  αντικατέστησα διότι με ενοχλούσε το ανεμιστηράκι της, καθώς το μηχάνημα είναι τοποθετημένο κάτω από την οθόνη. Αν ενδιαφέρεσαι είναι διαθέσιμη μαζί με ένα καλώδιο riser 16x pci express για σύνδεση στη μητρική καθώς και οι δύο αρχικές ram. 

Σημείωση: Μένω στη Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

... Προηγουμένως είχα εγκαταστήσει την asus 4650 512gb, η οποία δούλευε τέλεια αλλά την  αντικατέστησα διότι με ενοχλούσε το ανεμιστηράκι της, καθώς το μηχάνημα είναι τοποθετημένο κάτω από την οθόνη...

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις.

Είχα δοκιμάσει να βάλω πάνω μία μεταχειρισμένη 6450 με ένα flexible pci express riser, αλλά δεν την "έβλεπε" η μητρική -ευτυχώς βρήκα να τη δώσω όσο την πήρα...

Έμεινα, λοιπόν με την εντύπωση ότι οι ATI κάρτες δεν τα πάνε καλά με τα riser.

Μπορεί να μας πει κανείς ποιες silent κάρτες δουλεύουν σίγουρα με τη "μαμά" M/B και riser?

Δεν με ενδιαφέρει το 3D, ούτε (τόσο πολύ) το HD audio...

Δημοσ.

Προφανως έχει να κάνει και με την PCI e της μητρικής η οποία είναι έκδοση 1. Η nvidia 210 είναι PCI e 2.0. H ATI 5450 την οποία δοκίμασα και δε δουλεύει (το μηχάνημα δεν κάνει καθόλου boot) είναι PCI e 2.1. Προφανώς η μητρική δεν σηκώνει γενικά καινούριες και δυνατές κάρτες γραφικών. Η 210 πάντως είναι αρκετά καλή για τα χρήματά της (30 ευρώ), και σαφώς καλύτερη από την ενσωματωμένη η οποία δεν μπορεί να παίξει HD video.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω και εγω ενα I-DO ALTEC MEDIA LIVE PC και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μου εχει καει η μητρικη MSI MS-7329 και δεν μπορω να βρω κατι αντοιστιχο........Υποψην οτι  ειναι σε ΑΜ2 και δεν ξερω τι να κανω.....Οποιοσ εχει ακουσει κατι χρησιμο παρακαλω ασ μπει στον κοπο να μου δωσει μια καθοδηγηση! Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα σε ολους , ο δικος μου υπολογιστης εχει παει 3 φορες στην αλτεκ για μιτρικη ευτυχως ολεσ στην εγγυηση τωρα ομως

δυστυχως παρεδωσε πνευμα το τροφοδοτικο , το ειχα κλεισει πισω απο το κουμπι επειδη θα ελειπα 2 βδομαδεσ και χτεσ που γυρισα ο υπολογιστης δεν ανοιγε. για κακη μου τυχη η εγγυηση εληξε 19-2  μου ζητανε 100 + ευρω να μου το αλλαξουν,εχεις καποιος αποδειξη που να ισχυει ακομα??  η τι τροφοδοτικο να παω να αγορασω απο αλλου??

ευχαριστω 

Δημοσ.

Και το δικό μου μηχάνημα τελικά παρέδωσε το πνεύμα και σήμερα πήρα καινούριο. Μπορώ με κάποιον τρόπο να χρησιμοποιήσω στο καινούριο την οθονούλα και το τηλεκοντρόλ;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο το τροφοδοτικό κανει για το ALTEC ???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808859

κάνει,όλα κάνουν...αλλά δέν είναι και τόσο "σόι" ποιοτικά

αν διαθέτεις μέχρι 35/40 ευρώ αγόρασε 

γιά απλή καθημερινή χρήση είναι κορυφή

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2850579/Corsair-VS-Series-VS350.html">Corsair VS Series VS350

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/331703/Lepa-N400-SA.html">Lepa N400

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html">Thermaltake Munich 430W

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ειχα χθες τη φαεινη ιδεα να κανω format τον i-Do για να βαλω Windows 7. Για καποιον λογο δεν μπορουσε να κανει εγκατασταση οποτε ειπα να βαλω κατι ΧΡ που ειχα τριγυρω. Οποτε drivers δεν υπαρχουν.

Εχουμε κανενα λινκ για ΧΡ drivers? 

Δοκιμασα αυτο το λινκ που πηγαινε στην MSI πριν μερικες σελιδες αλλα δεν υπαρχουν πια εκει.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ειχα χθες τη φαεινη ιδεα να κανω format τον i-Do για να βαλω Windows 7. Για καποιον λογο δεν μπορουσε να κανει εγκατασταση οποτε ειπα να βαλω κατι ΧΡ που ειχα τριγυρω. Οποτε drivers δεν υπαρχουν.

Εχουμε κανενα λινκ για ΧΡ drivers? 

Δοκιμασα αυτο το λινκ που πηγαινε στην MSI πριν μερικες σελιδες αλλα δεν υπαρχουν πια εκει.

Καμια ιδεα?

Μήπως να δοκίμαζες να εγκαταστήσεις το utility "MSI Live Update 5" από εδώ;

Δεν ξέρω αν συνεργάζεται με τα WinXP (το χρησιμοποιώ σε Vista, αν και λίγο "μανουρατζήδικο"), αλλά σε θετική περίπτωση, ίσως σου βρει μόνο του τους κατάλληλους drivers...

Δημοσ.

Ευχαριστω, το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει η καρτα δικτυου λογω του οτι δεν αναγνωριζεται επεπιδη δεν υπαρχει το driver του, και δεν μπορω να συνδεθω στο νετ απ'το σπιτι...

Τρελη λουπα..

Δημοσ.

Ευχαριστω, το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει η καρτα δικτυου λογω του οτι δεν αναγνωριζεται επεπιδη δεν υπαρχει το driver του, και δεν μπορω να συνδεθω στο νετ απ'το σπιτι...

Τρελη λουπα..

Δοκίμασε, τότε, από άλλο υπολογιστή να κατεβάσεις drivers από εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...