kgian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα παιδια. Μπορει καποιος να βαλει εναν οδηγο (drivers κλπ) για το πως περναμε τα win7 στο μηχανακι? Το προσπαθησα αλλα ατυχησα (μπλε οθονες) μαλλον λαθος drivers. Ευχαριστω πολυ Μήπως κάτι παίζει με το μηχάνημά σου; Απλά έβαλα το dvd των win7 x64 και έκανα εγκατάσταση. Οταν ξεκίνησε δούλευε κάρτα γραφικών, ιντερνετ κλπ. Έβαλα τους drivers της realtec για τον ήχο, της hauppauge και για το vfd και έπαιξαν όλα. Πολύ απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasgaz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 quote name='kgian' timestamp='1329119195' post='4572026'] Μήπως κάτι παίζει με το μηχάνημά σου; Απλά έβαλα το dvd των win7 x64 και έκανα εγκατάσταση. Οταν ξεκίνησε δούλευε κάρτα γραφικών, ιντερνετ κλπ. Έβαλα τους drivers της realtec για τον ήχο, της hauppauge και για το vfd και έπαιξαν όλα. Πολύ απλά... Μπορεις να μου δωσεις link για τους drivers της hauppause και vfd για τα win7 γιατι δεν ξερω αν αυτα που εχω ειναι σωστα? Επίσης θέλει καμια ρυθμιση στο bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για το VFD μπορείς να κατεβάσεις απο το επίσημο site του MSI media Live. http://www.msi.com/service/download/driver-5693.html Αν και δεν αναφέρει καθόλου τα windows 7 x64 κάνει. Όσον αφορά το software και τους drivers για το tuner, αν κάνεις αναζήτηση στον "όρμο του πειρατή" για hauppauge ή wintv θα βρεις την τελευταία έκδοση wintv 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasgaz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Για το VFD μπορείς να κατεβάσεις απο το επίσημο site του MSI media Live. http://www.msi.com/service/download/driver-5693.html Αν και δεν αναφέρει καθόλου τα windows 7 x64 κάνει. Όσον αφορά το software και τους drivers για το tuner, αν κάνεις αναζήτηση στον "όρμο του πειρατή" για hauppauge ή wintv θα βρεις την τελευταία έκδοση wintv 7. Σε ευχαριστω φιλε μου. Εχω καποια προβληματακια αν μπορει καποιος να βοηθησει. Περασα WIN7 Ultimate. Στο σκαναρισμα καναλιων στο media center DBT δεν κατεβαζει καθόλου το πακετο με τον ALHA-ALTER-ANT1. Στο MP σεν βρισκει κανενα ψηφιακό ουτε στο MP ουτε στον Wintv7. Υποτιτλοι srt στις ταινιες στο media center σε μερικα παιζουν και σε μερικα οχι. Υπαρχει καποιος οδηγος για τα shark codecs ωστε να δουλεψει σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, μετά το τροφοδοτικό που χρειάστηκε να αλλάξω πριν περίπου 3 μήνες τώρα μάλλον παρέδωσε πνέυμα και η μητρική.Για να πάρει μπρος το μηχάνημα θέλει να πατήσεις 10 φορές του κουμπί και όταν τελικά πάρει δεν μπουτάρει καν. Με φίλο που έιχε και αυτος το ίδιο πρόβλημα μου επιβεβαίωσε ότι ειναι η μητρική. Μπορέι κάποιος να μου προτείνει ένα συγκέκριμένο μοντέλο μητρικής που εγγυημένα να δουλευει με το σύστημα μας? Ευχαριστώ Σε ευχαριστω φιλε μου. Εχω καποια προβληματακια αν μπορει καποιος να βοηθησει. Περασα WIN7 Ultimate. Στο σκαναρισμα καναλιων στο media center DBT δεν κατεβαζει καθόλου το πακετο με τον ALHA-ALTER-ANT1. Στο MP σεν βρισκει κανενα ψηφιακό ουτε στο MP ουτε στον Wintv7. Υποτιτλοι srt στις ταινιες στο media center σε μερικα παιζουν και σε μερικα οχι. Υπαρχει καποιος οδηγος για τα shark codecs ωστε να δουλεψει σωστα? Δοκίμασε δεύτερο σκανάρισμα με media center και θα τα βρει.Στο MP δεν έχει σωστά τις συχνότητες το αρχειάκι. Αν δεν ήταν χαλασμένο το pc όπως αναφέρω πιο πάνω θα μπορούσα να σου το στείλω γιατί θυμάμαι έιχα πειράξει το δικό μου και μετα τις επιανε σωστά.Με την πρώτη ευκαιρία θα στο στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos1000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι και εγώ κάτοχος του ido silver και παρέδωσε πνεύμα η μητρική (ΜS7329). Tο θέμα είναι ότι ενώ έχω χαρτί εγγύησης για πέντε χρόνια από την altec μου λένε ότι αυτά που αγοράστηκαν με προσφορά από το carefour έχουν 2 χρόνια εγγύηση και όχι πέντε απλά δεν βγήκε το χαρτί.Παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος αν του έχει τύχη κάτι αντίστοιχο και τι μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirith Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι και εγώ κάτοχος του ido silver και παρέδωσε πνεύμα η μητρική (ΜS7329). Tο θέμα είναι ότι ενώ έχω χαρτί εγγύησης για πέντε χρόνια από την altec μου λένε ότι αυτά που αγοράστηκαν με προσφορά από το carefour έχουν 2 χρόνια εγγύηση και όχι πέντε απλά δεν βγήκε το χαρτί.Παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος αν του έχει τύχη κάτι αντίστοιχο και τι μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ. Και εγώ το είχα αγοράσει από το Carrefour, περίπου Απρίλιο ή Μάιο του 2008. Πριν λίγους μήνες μου άλλαξαν τροφοδοτικό που είχε καεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η άρνησή τους προφανώς οφείλεται στο ότι πρόκειται για τη μητρική, η οποία είναι πολύ ιδιαίτερη και αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ αντίστοιχο σε λειτουργίες, θύρες κλπ. Μετά από τόσα χρόνια, θεωρώ απίθανο να έχουν στοκ, ιδιαίτερα καθ' όσον μιλάμε για μία εταιρία κατ' ουσίαν πτωχευμένη εδώ και καιρό, απ' όσο ξέρω. Δοκίμασε να επιμείνεις, μήπως σου βάλουν κάποια άλλη μητρική, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι πιθανότατα θα χάσεις κάποιο ποσοστό της χρηστικότητας του μηχανήματος. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του "κουτιού" και της μητρικής, μου φαίνεται ότι η αντικατάσταση της τελευταίας είναι λίγο "μανίκι"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos1000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Και εγώ το είχα αγοράσει από το Carrefour, περίπου Απρίλιο ή Μάιο του 2008. Πριν λίγους μήνες μου άλλαξαν τροφοδοτικό που είχε καεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η άρνησή τους προφανώς οφείλεται στο ότι πρόκειται για τη μητρική, η οποία είναι πολύ ιδιαίτερη και αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ αντίστοιχο σε λειτουργίες, θύρες κλπ. Μετά από τόσα χρόνια, θεωρώ απίθανο να έχουν στοκ, ιδιαίτερα καθ' όσον μιλάμε για μία εταιρία κατ' ουσίαν πτωχευμένη εδώ και καιρό, απ' όσο ξέρω. Δοκίμασε να επιμείνεις, μήπως σου βάλουν κάποια άλλη μητρική, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι πιθανότατα θα χάσεις κάποιο ποσοστό της χρηστικότητας του μηχανήματος. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του "κουτιού" και της μητρικής, μου φαίνεται ότι η αντικατάσταση της τελευταίας είναι λίγο "μανίκι"... Η άρνηση ήρθε με το "καλήμερα" στην υποδοχή. Aκομα δεν έχω το αποτέλεσμα του έλεγχου επίσημα απο altec (3μέρες). Κατανόηση υπάρχει δεν έχω παράλογες απαιτήσεις αλλά όχι και να καταργούν το χαρτί που έχω στα χέρια μου λέγοντας μου ότι ξεχάστηκε να βγει από το κουτί. Πάντως με βοηθάει πολύ αυτό που είπες για την περίπτωση σου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Λοιπόν, τις προάλλες ήρθε στα χέρια μου ένας δίσκος SSD vertex 2 60gb. Τον έβαλα επάνω στο IDO και έκανα πάλι εγκατάσταση τα windows 7. Μπορώ να πω πως είναι μια πολύ καλή αναβάθμιση. Τα windows ανοίγουν και κλείνουν πολύ γρήγορα πλέον και όλα γενικώς είναι πολύ πιο γρήγορα. Ίσως να τραβήξω ένα βιντεάκι να σας δείξω. Για τον φίλο που είχε πει πως έβαλε κάρτα γραφικών απευθείας επάνω στην μητρική χωρίς riser, του δούλεψε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 @dchallenge φίλε είδα ότι έχεις βάλει οδηγούς για την κάρτα ήχου, έχω w7 ultimate 64 bit μπορεις να μου πεις απο που κατέβασες τους οδηγούς για να τους δοκιμάσω και εγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι και εγώ κάτοχος του ido silver και παρέδωσε πνεύμα η μητρική (ΜS7329). Tο θέμα είναι ότι ενώ έχω χαρτί εγγύησης για πέντε χρόνια από την altec μου λένε ότι αυτά που αγοράστηκαν με προσφορά από το carefour έχουν 2 χρόνια εγγύηση και όχι πέντε απλά δεν βγήκε το χαρτί.Παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος αν του έχει τύχη κάτι αντίστοιχο και τι μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ. Φίλε μου τελικά τι εγινε ...γιατι και εγώ μάλλον το ίδιο πρόβλημα έχω....πρέπει η κάρτα γραφικών η ενσωματωμένη να έχει πεί το ποίημα...... Αν είναι να υπάρχει θέμα να ξέρω γιατι μεταφορικά+ταλαιπωρία ίσως να μην αξίζουν απο την στιγμή που έχω στήσει ήδη άλλο HTPC. Αν κάποιος έχει καμμιά μητρική για σπρώξιμο ας στείλει 1 Pm να το συζητήσουμε.... Επι του τεχνικού ξέρει κανένας αν επισκευάζεται η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών....ουσιαστικά 1 στις 10 το μηχάνημα κάνει post κανονικά....στις αλλες απλώς γυρίζουν τα φουρφουρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos1000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μακριααααααααααα.Tο κορυφαίο ήταν ότι βρήκα άλλο σκληρό δίσκο μέσα και όταν τους ρώτησα τι έγινε γιατί τον άλλαξαν αλλά και το χειρότερο γιατί δεν με ενημέρωσαν μου είπαν απλά ότι ο δικός μου είχε πρόβλημα,στα χέρια μου πάντως δούλευε μια χαρά.Tα δεδομένα μου είπαν ότι τα έχουν συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας,ακόμα τα ψάχνω.Έπρεπε να κάνω μήνυση και για την εγγύηση και για τον δίσκο άλλα είναι τέτοιο μπάχαλο εκεί μέσα που δεν θα καταλάβουν τίποτα.Email που έστειλα στην διοίκηση δεν πήρε απάντηση ποτέ,οπότε καταλαβαίνεις.Tελικά ανέλαβαν το κόστος της εργασίας και πλήρωσα 160,00€ τα ανταλλακτικά μητρική επεξεργαστή και μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πλακα κανεις... Δηλαδη αλαξαν μονο αυτο που ειχε προβλημα, σου πηραν και μερικα πραματακια και σε χρεωσαν κιολας 160? Εγω εχω αλλαξει μητρικη. Ισως αν εκανες κατι αντιστοιχο να σου εβγαινε καλυτερα-φτηνοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchallenge Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 @dchallenge φίλε είδα ότι έχεις βάλει οδηγούς για την κάρτα ήχου, έχω w7 ultimate 64 bit μπορεις να μου πεις απο που κατέβασες τους οδηγούς για να τους δοκιμάσω και εγω; Εγώ να σου πω...αν τους θέλεις ακόμα (από Realtec τους κατέβασα oficial δες το εκεί)... αλλά όπως είπα δεν καλοπαίζει το σύστημα ηχείων, ακόμα δεν έχω βρει το γιατί, βέβαια δεν μπόρεσα να πολυασχοληθώ...βρήκε κανείς τπτ;;; Μακριααααααααααα.Tο κορυφαίο ήταν ότι βρήκα άλλο σκληρό δίσκο μέσα και όταν τους ρώτησα τι έγινε γιατί τον άλλαξαν αλλά και το χειρότερο γιατί δεν με ενημέρωσαν μου είπαν απλά ότι ο δικός μου είχε πρόβλημα,στα χέρια μου πάντως δούλευε μια χαρά.Tα δεδομένα μου είπαν ότι τα έχουν συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας,ακόμα τα ψάχνω.Έπρεπε να κάνω μήνυση και για την εγγύηση και για τον δίσκο άλλα είναι τέτοιο μπάχαλο εκεί μέσα που δεν θα καταλάβουν τίποτα.Email που έστειλα στην διοίκηση δεν πήρε απάντηση ποτέ,οπότε καταλαβαίνεις.Tελικά ανέλαβαν το κόστος της εργασίας και πλήρωσα 160,00€ τα ανταλλακτικά μητρική επεξεργαστή και μνήμη. Εγώ πάντως κάποια στιγμή πέρσι που τα έφτυσε το τροφοδοτικό δεν είχα πρόβλημα ούτε με την εγγύηση, ούτε με τπτ...το πήγα στην Altec τα αναγνώρισαν όλα, το έφτιαξαν και σε 3 μέρες το πήρα χωρίς χρέωση...όμως μιλώντας με έναν τύπο εκεί μου εκμυστηρεύτηκε ότι αν πρόκειται για κάρτες γραφικών και μητρικές δυσκολεύονται γενικά!!Πάρτε ένα τηλέφωνο πριν πάτε δεν έχετε κάτι να χάσετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ποια είναι η φτηνότερη και καλύτερη λύση για αντικατάσταση της μητρικής; Ιδανικά θα ήθελα κάποια που να μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπάρχουσα μνήμη/cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα