qspock Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Όσο για τις υπέρυθρες απλώς συνδέονται πάνω σε μια USB της μητρικής Επειδη βαριεμαι να το ανοιξω και αυτος που το ανοιξε (τεχνικος) μου ειπε οτι δεν ειναι USB αλλα υποδοχη για υπερυθρες, εισαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε M/B με υποδοχη USB εσωτερικη το υποστηριζει?
emmanoueli Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη βαριεμαι να το ανοιξω και αυτος που το ανοιξε (τεχνικος) μου ειπε οτι δεν ειναι USB αλλα υποδοχη για υπερυθρες, εισαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε M/B με υποδοχη USB εσωτερικη το υποστηριζει? Ευχαριστώ για τις ευχές. Όλα (WiFi - Bluetooth, VFD (+ Remote) , Front card Reader & USB εΙναι USB σε USB header. ΤΟ μόνο που θα χαθεί είναι οι component & scart. Όλα τα άλλα θ απαίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!. Θα το φτιάξουμε μέσα στην εβδομάδα. Καλή Χρονιά σε όλους.
qspock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τώρα εκεί βρίσκεται ένα 5000+ με ένα οικονομικό αλλά αθόρυβο ανεμιστηράκι της AKASA χαμηλού προφίλ (το έχω πάρει από eshop) νομίζω υπάρχει ακόμη 1) Μιλας για το AKASA AK-865; Ειναι αραγε πιο αθορυβο απο πχ αυτο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806735 2) Επισης, υπαρχει κανενας σοβαρος προμηθευτης που να πουλαει την Asus M3N78-EM? (θελω Nvidia λογω ..συνηθειας) Γιατι παιζει το κλασσικο με τα ωραια μας καταστηματακια: Το παραγγελνεις και, φυσικα, δεν το εχουνε παροτι ειναι κανονικα διαθεσιμο στο site... 3) Για το VDF: αυτη τη στιγμη το εχω χωρις την μπροστινη οθονιτσα η οποια μου βραχυκυκλωνε και μου εκαψε τη MB. Ωστοσο, ο τεχνικος που ασχοληθηκε μου εβγαλε το VDF (ολη την πλακετα η οποια κουβαλαει εκτος απο την οθονη και τα Wireless, Bluetooth), αλλα το remote ειναι ανεξαρτητο και κρατηθηκε. Μου ειπε λοιπον οτι κουμπωνει σε θυρα υπερυθρων αρα δεν μπορω να το μεταφερω σε αλλη μητρικη... Γιατι ρωτησα ακριβως αυτο. Χρονια πολλα, καλες γιορτες! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2009 από qspock
emmanoueli Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) 1) Μιλας για το AKASA AK-865; Ειναι αραγε πιο αθορυβο απο πχ αυτο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806735 2) Επισης, υπαρχει κανενας σοβαρος προμηθευτης που να πουλαει την Asus M3N78-EM? (θελω Nvidia λογω ..συνηθειας) Γιατι παιζει το κλασσικο με τα ωραια μας καταστηματακια: Το παραγγελνεις και, φυσικα, δεν το εχουνε παροτι ειναι κανονικα διαθεσιμο στο site... 3) Για το VDF: αυτη τη στιγμη το εχω χωρις την μπροστινη οθονιτσα η οποια μου βραχυκυκλωνε και μου εκαψε τη MB. Ωστοσο, ο τεχνικος που ασχοληθηκε μου εβγαλε το VDF (ολη την πλακετα η οποια κουβαλαει εκτος απο την οθονη και τα Wireless, Bluetooth), αλλα το remote ειναι ανεξαρτητο και κρατηθηκε. Μου ειπε λοιπον οτι κουμπωνει σε θυρα υπερυθρων αρα δεν μπορω να το μεταφερω σε αλλη μητρικη... Γιατι ρωτησα ακριβως αυτο. Χρονια πολλα, καλες γιορτες! 1) Τo akasa που λες το έχω βάλει στο ένα μηχάνημα. Δουλεύει μια χαρά αλλά δεν είναι εντελώς αθόρυβο, όταν ζεστάινεται η CPU ακούγεται (όχι πάρα πολύ). ΤΟ θέμα είναι να κρατάς χαμηλά την CPU, εδώ έρχεται το θέμα M/B! Βέβαια υπάρχουν πολλά fan που είναι καλά για την περίπτωση και με καλή τιμή. Προφανώς πρέπει να λάβεις υπόψη σου το ύψος που διαθέτει το σύστημα. Νoμίζω ότι πλέον κάνουν και οι original ψύκτρες των AMD (είναι πλέον "κοντές") από ότι είδα από έναν προσφάτως αγορασθέν 425 χ3 Athlon ii. Ένα άλλο είναι το SCYTHE SCBSK-1000 BIG SHURIKEN που θεωρητικά έχει όλες τις προυποθέσεις να είναι αθόρυβο, αποτελεσματικό και να χωράει. 2) Nvidia βρήκα στο visionstudio(από Θεσ/κη, ήρθε σε .. 1 ημέρα, η αγορά έγινε πρίν από 15-20 ημέρες) . Στην Αθήνα εύρισκα την έκδοση 8200 που είναι χειρότερη. Η διαφορά με την λύση της 785g είναι η δυνατότητα χρήσης του coreavc με cuda (σημαντικό). Βέβαια αν χρησιμοποιηθεί το mediaportal με ενσωματωμένο το engine του MPC-HC μαζί με το ίδιο subs engine το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. με την ΑΤΙ αφού έχει καλύτερο video upscaling engine. Γεγονός είναι ότι τώρα φαντάζει σαν καλύτερη η λύση της NVidia ΑΛΛΑ μόλις το coreavc υποστηρίξει .. επιτέλους DXVA θα αλλάξουν άρδην τα πράγματα. Επίσης είναι σίγουρο ότι και η ΑΤΙ θα υποστηρίξει τα περισσότερα REf Frames που έχουν ορισμένα αρχεία mkv ώστε να παίζουν όλα τα αρχεία. Πάντως για blu-ray η εμπειρία είναι ... καταπληκτική σε μερικά τεστάκια και νομίζω καλύτερη με ΑΤΙ. Αν συνδυαστεί και με νέας γενιάς CPU απλά εκπληκτική. Σε λίγες ημέρες τα οριστικά αποτελέσματα! 3) Εγώ προφανώς μιλάω για το κλασσικό VFD που έχει το σύστημα. Η περίπτωσή σου είναι ειδική αφού έχεις υποστεί βλάβη. To remote δεν κουμπώνει ξεχωριστά στο υπάρχον Μ/Β της MSI αλλά μέσω του USB header. Ίσως θα μπορούσες να πάρεις ένα ανταλλακτικό από το internet ( είναι Futaba vfd ) ή από την MSI. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσες να βρεις ένα usb δεκτη συμβατό με MCE στο Internet ή να αγοράσεις νέο σετ δέκτη/remote αφού κυκλοφορούν πολλοί συμβατοί με Mediaportal και άλλα MCenters Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!!! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2009 από emmanoueli
qspock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Χμ, παντα χρησιμες πληροφοριες εχεις φιλε μου, θα υποστεις λιγο ακομη τις ερωτησεις μου! 1) Δουλεύει μια χαρά αλλά δεν είναι εντελώς αθόρυβο, όταν ζεστάινεται η CPU ακούγεται (όχι πάρα πολύ) Ακουγεται περισσοτερο απο το original της MSI medialive? Εγω παντως το εχω (το original) παντα σε smart fan mode, το οποιο υποστηριζει και η Asus. Λες οτι ακουγεται χωρις ή με το smart fan ενεργοποιημενο? Επίσης είναι σίγουρο ότι και η ΑΤΙ θα υποστηρίξει τα περισσότερα REf Frames που έχουν ορισμένα αρχεία mkv ώστε να παίζουν όλα τα αρχεία. Εγω χρησιμοποιω ffdshow, με μπολικες ρυθμισεις (presets για καθε ειδους αρχειο κλπ). Με την αρχικη cpu της ALTEC και φυσικα χωρις hardware decoding (nvidia 6150), ειχα σπασιματα μονο σε καποια δυσκολα σημεια απο 1080p αρχεια. Με την αναβαθμιση CPU που εκανα (5200+) πλεον ολα παιζουν μια χαρα. Χρησιμοποιω κατα κορον το Reclock το οποιο σιγουρα θα δουλευει και με hardware decoding... Πάντως για blu-ray η εμπειρία είναι ... καταπληκτική σε μερικά τεστάκια και νομίζω καλύτερη με ΑΤΙ. Αν συνδυαστεί και με νέας γενιάς CPU απλά εκπληκτική. Σε λίγες ημέρες τα οριστικά αποτελέσματα Ανυπομονουμε! Παντως σε ATI ειδα καποια σπασμοδικα σπασιματα (σε φιλο), και με reclock, τα οποια δεν δικαιολογουνταν απο την CPU αφου ειχε πολυ ικανοποιητικη. Δεν ξερω αν παιζει κατι με τον τροπο που δουλευει το hardware της Ati, θα το ψαξω περισσοτερο. Αν ας πουμε δεν μπορεις να αποφυγεις το hardware decoding/upscalling το οποιο ειναι παντα ενεργο... Μπορει να ηταν και κατι αλλο... Εγω παντως κλινω προς Nvidia. 3) Εγώ προφανώς μιλάω για το κλασσικό VFD που έχει το σύστημα. Η περίπτωσή σου είναι ειδική αφού έχεις υποστεί βλάβη. To remote δεν κουμπώνει ξεχωριστά στο υπάρχον Μ/Β της MSI αλλά μέσω του USB header. Ίσως θα μπορούσες να πάρεις ένα ανταλλακτικό από το internet ( είναι Futaba vfd ) ή από την MSI. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσες να βρεις ένα usb δεκτη συμβατό με MCE στο Internet ή να αγοράσεις νέο σετ δέκτη/remote αφού κυκλοφορούν πολλοί συμβατοί με Mediaportal και άλλα MCenters Παραξενο... Οταν το εβγαλε ο τεχνικος το VDF, ειπε πως το remote ειναι ανεξαρτητο και κουμπωνει στην M/B. Ετσι λοιπον το κρατησα και τωρα δουλευει (εβαλα και αλλη M/B που βρηκε μεταχειρησμενη). Οσον αφορα το Microsoft remote, οπως και αλλα πραγματα στα μαγαζακια μας, δεν υπαρχει διαθεσιμο ουτε αυτο... Να θες να αγορασεις και να μην μπορεις!
emmanoueli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Για τον qspock: Κανένα Πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου έιναι ελαφρά πιο θορυβώδες. Όλα είναι θέμα χρήσης. Για παράδειγμα αν δουλεύεις πολύ με αρχεία H.264 ή κάνεις χρήση του upscaling που έχει το ffdshow με "δύσκολα" φίλτρα η CPU ανεβαίνει ... στα ουράνια. Αποτέλεσμα είναι να ανεβαίνει και ο θόρυβος. Το medialive fan είναι καλό αν δουλεύει σωστά . Σε διαφορετική περίπτωση θα σου ... στραβώσει την CPU χωρίς να την κάψει. ΑΠοτέλεσμα είναι να κάνει μία μη επιπεδη επιφάνεια και να μην απάγει σωστά θερμότητα. Τέλος το iDO θα κλείνει μόνο του αφού η προστασία των Athlon X2 είναι να ... σβήνουν μόλις υπερθερμανθούν. Επομένως με το smartfan ΠΡΟΣΟΧΗ!. Ο 5200+ καλός είναι αλλά στο ένα είχα βάλει για λίγο έναν 5000+ Black edition με rmclock από 1.00-3.11 Ghz με επιβάρυνση από τα 65 στα 75W. Ακόμη και αυτός σε Blu-ray υλικό έκανε σπασίματα όπως και σε ορισμένα 1080p αρχεία με Coreavc ή τον νέο Divx. Αν μιλάμε για ffdshow h.264 η CPU ... θα απογειωθεί. Έχει τουλάχιστον 10-15% περισσότεορ utilisation στο ίδιο αρχείο. Επιπλέον όσο σιγά και να το βάλεις το smartfan αν ο επεξεργαστής ψήνεται θ αρχίσει να ακούγεται. Το θέμα είναι λοιπόν : α) Να έχει την δυνατότητα να αλλάξεις CPU (μέχρι τώρα αυτό σημαίνει να αλλάξεις M/B αν και ψάχνω και μία λύση με κάποιους guru του εξωτερικού να φτιάξουν ειδικό BIOS για να παίζουν οι Phenom 65nm που ηλεκτρικά μπαίνονυ στο C51VG chipset. β) Να έχεις HA ώστε να κράτας την CPU χαμηλά. Περίεργο αλλά όχι απίθανο. Συνήθως προκύπτουν από S/W θέματα. Το λογισμικό εξελίσσεται συνεχώς και η κατάσταση θα βελτιώνεται αλλά πρέπει να έχει ένα καλό υπόβαθρο. Και αυτό είναι το H/W. Η 8300 mgpu και η HD4200 είναι καλό υπόβαθρο για αυτές τις δουλειές σε γενικές γραμμές και έχοντας υπόψη τα όρια χώρου του μηχανήματος. Πάντως αν θέλεις να παίξεις με coreavc προφανώς πρέπει να πάς με nvidia. Η ΑΤΙ αναμένεται να υποστηριχθεί από αυτό μετά το q1 2010 όπως λέει ο ένας εκ των ιδιοκτητών της στα forum. Η υποστήριξη θα δοθεί τελικά με το DXVA και όχι με το Opencl(γιατί άραγε ?). Πάντως μην ξεχνάς ότι με MEdiaportal και MPC-HC έχει πολύ καλό HA με υπότιτλους σε ATI & Nvidia. H nvidia λόγω drivers έχει υποστήριξη μέχρι προφίλ 5.1 ενώ η ΑΤΙ μέχρι 4.1 αν και παίζει και μερικά δυσκολότερα αρχεία. Πάντως το std είναι 4.1. Από την άλλη πλευρά αν θέλεις κάτι στoν κόσμο της AMD μάλλον η ΑΤΙ θα είναι η καλύτερη λύση και μελλοντικά. Θα δείξει... Αν δεις το manual του MS-7329 θα δεις ότι δεν υπάρχει πουθενά θύρα ή header υπερύθρων. Μήπως η σύνδεση γινόταν στην πλακετίτσα και μετά έφευγε ένα USB ? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2009 από emmanoueli
masteripper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Σχετικά με την αναβαθμιση /αλλαγή της MB θα ήθελα την άποψω σας σε 2 θέματα. 1. καταρχήν ποια η άποψη σας για την ASUS P5N7A-VM Φεύγουμε απο τις AMD Λύσεις και πάμε σε Intel αλλά με Nvidia Chipset.... 2. Τι παίζει με το τροφοδοτικό ...Καταρχήν ξέρει κανένας σίγουρα πόσα Watt είναι και 2ον και ποιο σημαντικό έχει δει κανένας παρόμοιο και σε ποια τιμή. Η ιδεα της Αλλαγής MB μπορώ να πω οτι μου αρέσει σαν ιδέα και ψάχνω τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό.
qspock Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Για τον qspock:Κανένα Πρόβλημα. Λοιπον πηρα και γω μια ASUS M3N78-EM για να αναβαθμισω ...το desktop μου! (απο P4 2.7). Θα της βαλω και τον X2 4000 μου εμεινε στα χερια απο το Ido, αυτο ηταν και η αφορμη για να παω σε αναβαθμιση (απο βδομαδα θα γινει η δουλεια). Ξερω, θα μου πεις να το βαλω κατευθειαν στο medialive... Θα περιμενω πρωτα αναλυτικο σου review Αν εχουμε πολυ καλα αποτελεσματα με την ASUS, θα το σκεφτω να την βαλω εκει και να ξαναστησω τα win.. Αν οχι, τοτε εκεινη την παλια σου M/B αν δε την θελεις (που θα την θελεις) σνεχιζω να την θελω! Βασικα μην βιαστεις να "πεταξεις" τιποτα οκ? Το medialive fan είναι καλό αν δουλεύει σωστά . Σε διαφορετική περίπτωση θα σου ... στραβώσει την CPU χωρίς να την κάψει. ΑΠοτέλεσμα είναι να κάνει μία μη επιπεδη επιφάνεια και να μην απάγει σωστά θερμότητα. Τέλος το iDO θα κλείνει μόνο του αφού η προστασία των Athlon X2 είναι να ... σβήνουν μόλις υπερθερμανθούν. Επομένως με το smartfan ΠΡΟΣΟΧΗ!. Χμ, πως ακριβως την επαθες, τι θερμοκρασιες επιανες θυμασαι? Γιατι εγω το εχω μονιμως σε smart fan και δεν τα πολυψαχνω. Ο 5200 που πηρα ειναι η εκδοση Brisbane, με λιγη L2 cash (2x 512) σχετικα με αυτο που εχει η εκδοση Windsor, αλλα δουλευει οπως ο 4000 στα 65W. Χτυπαει το πολυ 50 βαθμους κελσιου, οπως και η MB... Ακόμη και αυτός σε Blu-ray υλικό έκανε σπασίματα όπως και σε ορισμένα 1080p αρχεία με Coreavc ή τον νέο Divx. Αν μιλάμε για ffdshow h.264 η CPU ... θα απογειωθεί. Έχει τουλάχιστον 10-15% περισσότεορ utilisation στο ίδιο αρχείο. Επιπλέον όσο σιγά και να το βάλεις το smartfan αν ο επεξεργαστής ψήνεται θ αρχίσει να ακούγεται. Δε ξερω τι setup εχεις. Αν εχεις Vista (εχω δει Ati σε win7, τα κανει τα σπασιματα αλλα αμφιβαλλω αν εχει να κανει με CPU) πιθανως να παιζει ρολο. Εγω με XP MCE, Reclock και καποιες ρυθμισεις που εχω κανει, πλεον με τον 5200 εχω μηδεν σπασιματα σε 1080p οποιαδηποτε κι αν εχω δοκιμασει ως τωρα. Πχ Rush Our 3 στην αρχη που κανει zoom in στον αυτοκινητοδρομο οπου ειναι τροχονομος ο C. Tuker πλεον δεν σπαει καθολου ενω με τον 4000 γινοτανε το σωσε... Σιγουρα χρειαζεται και hardware (γι'αυτο καβατζωσα και μια M3N78-EM), αλλα το να ξανακανω τις οποιες ρυθμισεις βελτιστοποιησης απο την αρχη δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο οταν εχω smooth κινηση στα παντα (εχω κολλημα με αυτο..). Bluray δεν εχω δοκιμασει, δεν υπαρχει drive οποτε δεν ασχοληθηκα. Ισως θα επρεπε να βρω καποιο μικρο αρχειο για τεστακια. Αν δεις το manual του MS-7329 θα δεις ότι δεν υπάρχει πουθενά θύρα ή header υπερύθρων. Μήπως η σύνδεση γινόταν στην πλακετίτσα και μετά έφευγε ένα USB ? Σε πιστευω, ομως αλλα μου ειπε ο τεχνικος! Και τον ρωτησα συγκεκριμενα αν μπορω να μεταφερω το τηλεχειριστηριο σε αλλο PC. Η απαντηση ηταν οχι, μονο αν υποστηριζει υπερυθρες. Απορω γιατι... Δεν το ανοιξα κιολας το ρημαδι να δω που καταληγει το καλωδιο που ξεκιναει απο το μπροστινο ματακι υπερυθρων... Παντως αν ηταν οπως πιθανολογεις, τοτε και επειδη πλεον δεν εχω καθολου την μπροστινη πλακετα (ειμαι χωρις Blutooth, Wifi), πως και δουλευει το remote? Αρα μηπως ειναι πραγματι οπως μου ειπε, ανεξαρτητο απο το panel με χωριστο καλωδιο? Γιατι αυτος το ελυσε και το εβγαλε τελειως ολο το Futaba VDF (το πηγε για φτιαξιμο σε ηλεκτρονικο, στην αγορα δεν κυκλοφορει), το remote ομως -οπως μου ειχε προβλεψει- παραμενει! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2009 από qspock
john_who Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εγώ χτες πήρα backup γιατί σκοπεύω να εγκαταστήσω τα windows 7 ώστε να λειτουργήσω το Media center τους να δω αν θα έχω επιτέλους κανονικό pvr, μια και το πρόγραμμα της altec δεν λέει και πολλά. Ξέρω, καλό μου κουράγιο! τι έγινε φίλε με τα 7? πήγες καλά ή αντιμετώπισες προβλήματα;
kgian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 τι έγινε φίλε με τα 7? πήγες καλά ή αντιμετώπισες προβλήματα; Τα έβαλα και τα έβγαλα. Καλά φάνηκαν να πηγαίνουν αλλά το tuner του IDO σε γενικές γραμμές είναι αργό (μου φαινόταν αργό και με το ido πρόγραμμα) και δεν κάνει για τηλεοπτικές λειτουργίες. Οπότε τα άφησα με τα vista μαμά που μου δουλεύουν φανταστικά...
lakis_insomnia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 απο emmanoueli "ψάχνω και μία λύση με κάποιους guru του εξωτερικού να φτιάξουν ειδικό BIOS" Αυτο φιλε μου ακουγεται πολυ καλο, μηπως οι guru θα μπορουσαν να κανουν κατι και για την share memory της vga. Αναμενουμε νεωτερα σου με αγωνια Οσο για το τροφοδοτικο που ρωτας πατριωτη (kilkis) masteripper νομιζω πως δεν υπαρχει, και οσους ξερω που το εκαψαν ειναι ολοι με εξωτερικο τροφοδοτικο. Αλλα αν καποιος φιλος εχει βρει καμια ακρη ας μας ενημερωσει.Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.
masteripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 απο emmanoueli "ψάχνω και μία λύση με κάποιους guru του εξωτερικού να φτιάξουν ειδικό BIOS" Αυτο φιλε μου ακουγεται πολυ καλο, μηπως οι guru θα μπορουσαν να κανουν κατι και για την share memory της vga. Αναμενουμε νεωτερα σου με αγωνια Οσο για το τροφοδοτικο που ρωτας πατριωτη (kilkis) masteripper νομιζω πως δεν υπαρχει, και οσους ξερω που το εκαψαν ειναι ολοι με εξωτερικο τροφοδοτικο. Αλλα αν καποιος φιλος εχει βρει καμια ακρη ας μας ενημερωσει.Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Με λίγο ψάξιμο πέτυχα κατι μικρα τροφοδοτικά αλλά το θέμα είναι αν χωράνε.Αυτο αραγε δεν χωράει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808593
emmanoueli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 απο emmanoueli "ψάχνω και μία λύση με κάποιους guru του εξωτερικού να φτιάξουν ειδικό BIOS" Αυτο φιλε μου ακουγεται πολυ καλο, μηπως οι guru θα μπορουσαν να κανουν κατι και για την share memory της vga. Αναμενουμε νεωτερα σου με αγωνια Οσο για το τροφοδοτικο που ρωτας πατριωτη (kilkis) masteripper νομιζω πως δεν υπαρχει, και οσους ξερω που το εκαψαν ειναι ολοι με εξωτερικο τροφοδοτικο. Αλλα αν καποιος φιλος εχει βρει καμια ακρη ας μας ενημερωσει.Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Τελικά είναι ματαιοπονία να περιμένει κάποιος ένα νέο BIOS που να υποστηρίξει νέες CPU στο 6150LE. Μόνο στο 6150SE (νεώτερο αν και χειρότερο) θα ήταν δυνατόν. Συνεπώς η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή μητρικής ή μία ισχυρότερη CPU (5600+ ή 5000+ black + RMCLOCK για αλλαγή συχνότητας επεξεργαστή μέχρι 3.11 GHZ χωρίς προβλήματα τάσης και υπερθέρμανσης). Για εμένα η μητρική είναι η ΛΥΣΗ!!! Από ότι φάινεται δουλεύει σταθερά τόσο σε ΧΡ όσο και σε VISTA. Όταν οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα θα επανέλθω.
lakis_insomnia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τελικά είναι ματαιοπονία να περιμένει κάποιος ένα νέο BIOS που να υποστηρίξει νέες CPU στο 6150LE. Μόνο στο 6150SE (νεώτερο αν και χειρότερο) θα ήταν δυνατόν. Συνεπώς η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή μητρικής ή μία ισχυρότερη CPU (5600+ ή 5000+ black + RMCLOCK για αλλαγή συχνότητας επεξεργαστή μέχρι 3.11 GHZ χωρίς προβλήματα τάσης και υπερθέρμανσης). Για εμένα η μητρική είναι η ΛΥΣΗ!!! Από ότι φάινεται δουλεύει σταθερά τόσο σε ΧΡ όσο και σε VISTA. Όταν οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα θα επανέλθω. Eκανες την αλλαγη; Αντε φιλε περιμενουμε με αγωνια νεωτερα σου, μη μας αφηνεις στο σκοταδι
emmanoueli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Eκανες την αλλαγη; Αντε φιλε περιμενουμε με αγωνια νεωτερα σου, μη μας αφηνεις στο σκοταδι Υπομονή, να καταλήξουμε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα