Προς το περιεχόμενο

Altec IDO silver. Προβλήματα και λύσεις

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άψογος ο άγνωστος Γίαννης ;-) Ευχαριστώ πολυ!!!

Εν τω μεταξυ, άρχισε να τα παίζει και το δικό μου Dvd... Το γνωστό προβλημα που φτύνει το δισκακι μολις το βαλεις... τι μου προτεινετε να κανω???

Επίσης εβαλα τα windows 7 πάνω... Εχω 4 γίγα ραμ, και πανε πααρα πολυ καλα... Για όποιον δοκιμάσει, δριβερ για την καρτα γραφικών τον γνωστο που δουλεβει και στα Σβιστα και για την καρτα τηλεορασης τον τελευταιο απο την μαμα εταιρια, αλλα μην τρέξετε το σετάπ, γιατι θα μπλεδισει ο τόπος.. Καντε extract το εχε με το winrar και μετα απο το device manager, σε καθε unknown device θα επιλεγετε χειροκινητα τον φακελο που κανατε αποσυμπιεση τα αρχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά βρήκε κανένας λύση στο πρόβλημα της περικοπής της οθόνης γύρω-γύρω από την έξοδο HDMI; Το κάνει σε κάθε ανάλυση... Μόνο από VGA (D-SUB) δεν το κάνει...

Μιλάμε πάντα για VISTA...

Παιδιά είμαι κ εγώ ένας δυστυχής κάτοχος ido silver..μετα λοιπόν απο τη διακοπή της 24αρας σύνδεσης, την ανακάληψη οτι μέσω του προγράμματος της altec δεν γίνεται να ρυθμιστεί κάποιος ραδιοφωνικός σταθμός....και άλλα πολλά εχτές άρχισε κ να κλείνει μόνο του... ενώ η θερμοκρασία του κουτιού δεν ανεβαίνει ιδιαίτερα...μπορεί δηλαδή να κλείσει κ μετα απο 5 λεπτά λειτουργειας (!)...ξέρει κάποιος αν ισχύει η 5ετής εγγύηση της altec??? ξέρει κάποιος τι φταίει??? παντως εγώ νομίζω πως ίσως να είναι:shifty: το τροφοδοτικο....

• 1 μήνα μετά...

Παιδιά έχει κανείς ανεβασμένο το recovery cd του i do + home silver? Εχω χάσει το δικό μου και θέλω να το ξανά στήσω από την αρχή. Αν βάλω τα xp θα υπάρχει κάπου πρόβλημα?

HELP PAIDIA

φιλος εχει καψει το τροφοδοτικο

τι κανουμε ???

ειχε τις προηγουμενες μερες στην περιοχη κακο καιρο και καηκε ...

βαλαμε ενα αλλο κλασικο τροφοδοτικο και δουλεψε

οποτε ειναι μονο τροφοδοτικο

απ οτι εχω δει ειναι μικροτερο σε μεγεθος

• 1 μήνα μετά...

Παιδια καλησπερα προσφατα επεσε στα χερια μου ενα ido silver και το συνδεσα σε μια 42αρα μεσο hdmi αλλα δεν μου μεταφερει ηχο , η εικονα ειναι καταπληκτικη σε 1080ρ.

Δοκιμασα καινουργιους οδηγους αλλα τιποτα.

Μονο σε εμενα συμβαινει αυτο η ειναι γενικευμενο το κακο

cybervet

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά σας χαιρετώ...πολύ χρήσιμο topic για όσους κατέχουν το μηχάνημα....λοιπόν έχω και εγώ ένα πρόβλημα....μετά απο αναβάθμιση των drivers του συστήματος γραφικών δεν ξεκινάει καθόλου....

Ηταν συνδεδεμένο με HDMI για εικόνα και με την ψηφιακή έξοδο ήχου σε ενισχυτή για τον ήχο.Μετά την ενφάνιση του προβλήματος το σύνδεσα με οθόνη για pc με την σύνδεση vga και πάλι τα ίδια ...ξεκινάει το τροφοδοτικό και μετά τίποτα...ούτε στο bios δεν μπορώ να δώ...

κάποια βοήθεια? ευχαριστώ.....

Καλημέρα σε όλους. Αναζητώ ένα καλό riser που να κάνει για το iDO (MSI Medialive στην ουσία) από το PCI-e 1x που έχει από κάτω από το υπάρχον, σε PCI-e 16x. Έχω βρει ένα εδώ http://www.scan.co.uk/Products/Lycom-DT-116-PCI-E-1x-Bus-to-16x-Socket-Extension-Card αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Κάποιος φίλος είχε βάλει μία 9500gt αν θυμάμαι. Καμμία πρόταση ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μπορείς να βρείς και στο HAC Shop στην Στουρνάρη 20. Δες εδώ http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?searchbox=riser&x=0&y=0&action=searchsite

Μπορείς να πάρεις μαζί σου το IDO για να δεις ποιά κάρτα ταιριάζει. Οι κάρτες τους όμως είναι λίγο ακριβές.

Παιδιά οκ με το πρόβλημα που είχα ...αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα vista home basic που δίνανε με το ido ,μετά το format που έκανα και στο κρυφό παρτίσιον που είχε.... μου βγάζει μήνυμα οτι πρέπεινα εγκατασταθούν οι οδηγοί του δίσκου για να συνεχιστεί η εγκτάσταση, το ίδιο και με τα vista ultimate, αλλά με τα xp δεν υπάρχει πρόβλημα γίνεται κανονικά η εγκτάσταση χωρίς να μου ζητάει οδηγούς....επειδή θέλω να περάσω τα vista μήπως κάποιος ποιό έμπειρος μπορεί να με βοηθήσει?...ευχαριστώ

emmanoueli αν τελικα τα κατεφερεις να μας γραψεις τι ακριβως πηρες σε παρα καλο,γιατι και εγω στον riser κολαω :/

Λοιπόν υπάρχουν δύο λύσεις:

α) Προσθήκη riser PCI-e 16x το οποίο βάζετε στο 1χ και το υπόλοιπο το στηρίζετε όπως - όπως, βάζετε μία 8400GS έως 9500GT χωρίς ανάγκη εξ. τροφοδοσίας και παίζετε αλλα χωρίς την HVR-3000 (tuner). Σε αυτήν την περίπτωση θα κερδίσετε από την υποστήριξη HA + CUDA (για το Coreavc) άρα προκρίνονται λύσεις Nvidia ή MPC-HC με DXVA (υποστηρίζει NVIDA & ATI). Το κόστος και η φασαρία μικρότερη (αν έχετε ήδη κάρτα), το κόστος του riser νομίζω είναι λίγο τσουχτερό εδώ στην Ελλάδα (στο HAC το είδα νομίζω 38 ευρώ!)

β) Αλλαγή mobo με άλλο που να υποστηρίζει και phenom ΙΙ σε format mATX. Για τους λόγους που αναφέρω στο α) προτιμητέο είναι Nvidia based για να υποστηρίζει cuda. Προφανώς μιλάμε για 8200 ή 8300 chipset. Και το 780g είναι καλή λύση αλλά για όσους προτίθενται να πάρουν phenom II αφού σε μερικά δυνατά 1080p mkv που πλησιάζουν το Blu-ray ο Athlon X2 (και ο 5000+ ΒlackΕd!!!) αρχίζει και γεμίζει επικίνδυνα. Γενικά με πλατφόρμα nvidia μπορέιτε να χρησιμοποιησετε τόσο την πλατφόρμα iDO η οποία συνεργάζεται με το Coreavc όσο και το τελευταίο MP (1.02). Στην περίπτωση που πάτε σε πλατφόρμα ATI θα πρέπει να χρησιμοποίησετε το MPC-HC με το ειδικό dxva codec του ώστε να δουλέψει καλά με πολύ χαμηλή CPU. Αν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε και MP τότε η κατάσταση θα είναι πιο περίπλοκη αφού θα πρέπει να δουλε΄ψετε με ένα plugin που ενσωμτώνει την μηχανή υποτίτλων του mpc-HC στο MP. Η τελική επιλογή δική σας.

Εγώ πάντως (αν δεν χρησιμοποιείτε Scart, αναλογικές εξόδους σε RCA(ήχου), την S-video, την composite, και αντέχετε να κάνετε αλλαγή mobo) θα προτιμούσα την αλλαγή mobo γιατί κρατάτε και την κάρτα tuner ενώ το σύστημα θα μεταμορφωθεί. Αν αλλάξετε την κάρτα γραφικών θα έχετε καταφέρει να μεταμορφώσετε το σύστημα , θα έχετε χάσει το tuner, θα έχετε κάνει πατέντες για να στηριχθούν όλα αυτά (προσοχή για βραχυκύκλωμα της κάρτας στο case!) θα έχετε όμως λιγότερη δουλειά στο λειτουργικό.

εμενα το tuner δεν με ενδιαφερει καθολου αρα παω για riser,αν μπορεις να μου δωσεις ενα που θα δουλευει σιγουρα,θα σου ειμουν υποχρεος :)

πχ αυτο ή αυτο ή καποιο αλλο?

Πρέπει να είναι flexible δηλαδή με καλώδιο ώστε να μπορείς να το προσαρμόσεις ευκολότερα. Πάντως θέλει προσοχή ή όλη δουλειά.

Ενδεικτικά :http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=83280

Προσοχή στην φορά του PCI-E (αριστερά - δεξιά)

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...