Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει καποιος να μας πει ποσο να ανεβασουμε το pci latency για να εχουμε αποτελεσματα στα 1080p?

edit:το ανεβασα στα 128 και ειναι σχεδον τελειο,λιγο ακομα να ανεβει και θα ειναι jet φανταζομαι :D βεβαια δοκιμασα και ταινια με bitrate στο 12,000

Επεξ/σία από greekboy
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα.εκανα format σε ενα silver χθες. Ολα οκ εκτος απο τον ηχο στην καρτα τηλεορασης.Αν ακους mp3 ο ηχος ειναι οκ, μολις βαλεις την tv ή τοr radio δεν ακουγεται τπτ.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η καρτα τηλεορασης δεν εχει line-out οπως εχω δει στα περισσοτερα TV-Tuner.τα ηχεια συνδεονται μεσω της μπροστινης εξοδου ηχου.Αν μπορει καποιος να βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edit: μπορω να κατεβασω απο καπου το iDO?Στο site της altectelecom δεν βρηκα κατι

Δημοσ.

Ο σκληρός μου κάνει νερά, φόρτωσα ένα μεγάλο αρχείο HD και δεν μπορώ να το μεταφέρω πουθενά, μόλις πάει στο 80% αρχίζει να κάνει κλικ κλικ κλικ σαν να χτυπάει η κεφαλή του. Έχει ασχοληθεί κανείς με θέματα εγγύησης; Που να απευθυνθώ λέτε;

...μπορω να κατεβασω απο καπου το iDO?Στο site της altectelecom δεν βρηκα κατι

70 MB είναι, πού θέλεις να στο ανεβάσω; Ή να περάσεις αν είσαι κοντά...

Δημοσ.

Υποθέτω στην Altec μητρικη αφου μονο η Τελεκομ εκλεισε..

Ή και εκει που το αγορασες για να σε κατευθυνουν

Δημοσ.
Υποθέτω στην Altec μητρικη αφου μονο η Τελεκομ εκλεισε..

Ή και εκει που το αγορασες για να σε κατευθυνουν

Δεν νομίζω ότι υφίσταται η Altec σαν παραγωγός διανομέας υπολογιστών μόνο σαν παραγωγή software. Μια επίσκεψη στο site http://www.altec.gr θα σας πείσει.

Εγώ λέω να πάρω την Ηλεκτρονική από όπου αγόρασα το μηχάνημα και θα απαιτήσω επισκευή του DVD μου..

Καμμιά ιδέα να το φτιάξω μόνος μου? Σαν να είναι software το πρόβλημα του...το υπενθυμίζω

"Καλημέρα...το Pinoneer DVDRW δεν το βλέπει εδώ και μερικές μέρες στα Windows, το βλέπω σαν υλικό με ερωτηματικό στην διαχείριση συσκευών, μου λέει ότι εχει τον πιο ενημερωμένο driver , το απεεγκαθιστώ και το εγκαθιστώ ξανά αλλα τζίφος...Καμμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ----------

[url=http://rapidshare.com/files/226391426/idosetup.exe][/url]http://rapidshare.com/files/226391426/idosetup.exe

Κατεβάστε το όποιος το χρειάζεται.

Δεν δουλέυει το link...υπάρχει κανενα άλλο?

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι υφίσταται η Altec σαν παραγωγός διανομέας υπολογιστών μόνο σαν παραγωγή software. Μια επίσκεψη στο site http://www.altec.gr θα σας πείσει.

Εγώ λέω να πάρω την Ηλεκτρονική από όπου αγόρασα το μηχάνημα και θα απαιτήσω επισκευή του DVD μου..

Καμμιά ιδέα να το φτιάξω μόνος μου? Σαν να είναι software το πρόβλημα του...το υπενθυμίζω

"Καλημέρα...το Pinoneer DVDRW δεν το βλέπει εδώ και μερικές μέρες στα Windows, το βλέπω σαν υλικό με ερωτηματικό στην διαχείριση συσκευών, μου λέει ότι εχει τον πιο ενημερωμένο driver , το απεεγκαθιστώ και το εγκαθιστώ ξανά αλλα τζίφος...Καμμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ----------

Δεν δουλέυει το link...υπάρχει κανενα άλλο?

Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται service η Ηλεκτρονική θα σηκώσει τα χέρια ψηλά! Το μόνο που μπορείς να κάνεις (εφ' όσον χρειάζεται) είναι να το πας στην Altec, η οποία βρίσκεται στην οδό Πάτμου (δεν θυμάμαι αριθμό), στην περιοχή "μαρμαράδικα" (όπως κατεβαίνεις την Κηφησίας, μόλις περάσεις την Σπύρου Λούη, μπαίνεις στον πρώτο παράδρομο, και στρίβεις δεξια στο πρώτο στενό ... εκεί ρώτα, καθώς έχεις σχεδόν φτάσει)

Δημοσ.
το λινκ δουλεύει φίλε, εσύ κάνεις κάτι λάθος

Last Download:28.04.2009 21:45:57

Ναι όντως έκανα λάθος..sorry

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ----------

Μια τελευταία ερώτηση...Για να βάλω δεύτερο δίσκο χρειάζεται κανένα έξτρα καλώδιο?

Δημοσ.
Ναι όντως έκανα λάθος..sorry

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ----------

Μια τελευταία ερώτηση...Για να βάλω δεύτερο δίσκο χρειάζεται κανένα έξτρα καλώδιο?

Όχι έξτρα, αρκεί να βρείς εκείνο που είχε μέσα στην αρχική συσκευασία (SATA)

sata_cable.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ απο ebay.de(co.uk) που να κανει σιγουρα γιατι να πω την αληθεια δεν ξερω και τι ακριβως ψαχνω :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το λινκ δουλεύει φίλε, εσύ κάνεις κάτι λάθος

Last Download:28.04.2009 21:45:57

Τώρα όμως δεν δουλεύει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...