sigamhsoupw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Φίλε Γιάννη εγώ δεν έχω την έκδοση silver, αλλά αυτήν εδώ: http://www.gonet.gr/vmchk/ipologistes/Altec-DO-plus/Detailed-product-flyer.html Ειμαι κατά 99,9% σίγουρος πως τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στους υπολογιστές πλην του κουτιού. Αν και εφόσον αυτό ισχύει, σε ενημερώνω πως από τη πρώτη στιγμή έκανα format εγκαθιστώντας αυθεντικά xp και δεν το έχω μετανιώσει ούτε κατά διάνοια. Εκτός από μία εβδομάδα όπου ο υπολογιστής σερνόταν λόγω ενός χαζού update στα win (Η microsoft γρήγορα κατάλαβε πως το update τους ήταν άκυρο και επανήλθε δριμύτερη μετά από 8 μέρες με νέο update οπότε και λύθηκε το πρόβλημα), το μηχάνημά μου τρέχει απίθανα τα βαριά προγράμματα που δουλεύω (adobe suite) και δε κολλάει σχεδόν σε τίποτα. Γνωρίζω πως υπάρχει τρόπος για να εγκαταστήσεις ένα πλήρες media center αλλά δεν το έψαξα περισσότερο γιατί δεν με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω. Αν λοιπόν δεν σε πειράζει να απαρνηθείς το περιβάλλον "i do" τότε στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Διευκρινίζω όμως και πάλι, πως εγώ λειτουργώ τον υπολογιστή ως κανονικό pc για κάθε χρήση και όχι ως media center ή gaming device...(για να καταλάβεις, ούτε τηλεόραση βλέπω από το pc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baby Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ετσι και αλλιώς μετά την επανεγκτάσταση των (s)Vista δεν έχω περιβάλλον iDo. Λίγο με νοιάζει. Ασε που τώρα σέρνεται χωρίς να έχει τίποτα φορτωμένο!. ΧP και πάλι XP. Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petlim1965 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Εχω την τύχη να έχω ενα ido, πριν 2 μέρες άρχισε να σβήνει (οχι απο υπερθέρμανση- το κάνει και μόλις τον ανοίγεις) και δεν ανοίγει απο το κουμπί. Η ερώτηση είναι αν ξέρει κάποιος αν ισχύει η εγγύηση λόγω διάλησης της altec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εχω την τύχη να έχω ενα ido, πριν 2 μέρες άρχισε να σβήνει (οχι απο υπερθέρμανση- το κάνει και μόλις τον ανοίγεις) και δεν ανοίγει απο το κουμπί.Η ερώτηση είναι αν ξέρει κάποιος αν ισχύει η εγγύηση λόγω διάλησης της altec. Αν θυμάμαι σωστά είναι η Altec telecoms που διαλύθηκε και όχι η Altec συνολικά. Νομίζω πως η εγγύησή σου ισχύει και για να το επιβεβαιώσεις θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τηλέφωνο πρώτα από όλα στο κατάστημα που αγόρασες τον υπολογιστή καθώς είναι πιθανό να τους τον πας πακέτο και να τον επισκευάσουν αυτοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 οι ταινιες 1080p με πολυ υψηλο bitrate σας παιζουν κανονικα?γιατι εμενα κολανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μόνο καλά? Αφού αν διαβάσεις τα μηνύματα θα δείς ότι μερικές μέρες πριν είπα πως δεν το χρησιμοποιώ για media center αλλά μετά από αυτό που είδα τυχαία αύριο πάω να αγοράσω μεγάλη οθόνη να βλέπω και καμια HD ταινία lΠιθανολογώ πως το γεγονός ότι σου κολλάνε θα έχει ίσως κάποια σχέση με τα codec?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μπα με τα codec δεν νομιζω να παιζει καποιο προβλημα αφου εχει CoreAVC,Haali media splitter etc...απλα τα οταν το video bitrate ειναι πανω απο 10,000-11,000 κολαει στα 1080p...για αφτο σκεφτομαι να βαλω xp,αλλα σκεφτομαι οτι ισως να μην ειναι και αρκετα δυνατο σαν μηχανημα για να τα παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Τελικά έχεις δίκιο! Παρότι είμαι με χρ σε ένα αρχείο 8gb με Bitrate: 10388 KB/s και μένα κολλάει. Όχι συνεχώς, αλλά αρκετά για να μην σε προδιαθέτει για να δεις τη ταινία Προσπάθησα να κλείσω όλα τα προγράμματα, και βελτιώθηκε κάπως το πράγμα, παρόλα αυτά, συνεχίζει να τρώει κολλήματα κάθε λίγο και λιγάκι οπότε αποτέλεσμα μηδεν... Αν αυτός είναι ο μόνος λόγος για να βάλεις χρ, τότε ελπίζω να σε γλύτωσα από το κόπο ΥΓ.Φαίνεται πως είμαι γκαντέμης πάντως σ'αυτή τη ταινία... Είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να δω τη Μύγα και επίσης η τρίτη φορά που αποτυγχάνει η αναπαραγωγή της! (τις προηγούμενες 2 ήταν μετατροπή σε divx με διαφορετικά αρχεία προέλευσης κάθε φορά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 αν αυξήσετε το pci latency από το bios η απόδοση στα hd videos θα αυξηθεί και δεν θα υπάρχουν κολλήματα, έχει να κάνει με την ενσωματωμένη geforce 6150le. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αυτο με το latency ειναι ενδιαφέρον.Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 αν αυξήσετε το pci latency από το bios η απόδοση στα hd videos θα αυξηθεί και δεν θα υπάρχουν κολλήματα, έχει να κάνει με την ενσωματωμένη geforce 6150le. και στο ποσο να το παμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Θέλω να συνδέσω έναν εσωτερικό IDE δίσκο που έχω. Απο ότι είδα δεν βρήκα τροφοδοσία για IDE συσκευές μέσα στο κουτί. Υπάρχει κάτι σαν αντάπτορας απο τροφοδοσία sata σε IDE;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paofreak Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Καλημέρα...το Pinoneer DVDRW δεν το βλέπει εδώ και μερικές μέρες στα Windows, το βλέπω σαν υλικό με ςρωτηματικό στην διαχείριση συσκευών, μου λέει ότι εχει τον πιο ενημερωμένο driver , το απεεγκαθιστώ και το εγκαθιστώ ξανά αλλα τζίφος...Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenopoulos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ενεργοποίησα τον Η/Υ ido home silver μόλις πριν από 1 εβδομάδα. Τον είχα αγοράσει πριν από σχεδόν 9 μήνες. Μέσα είχε εγκατεστημένο το Panda Antivirus 2008. Πως γίνετε η ενεργοποίηση του Panda Antivirus 2008; Που μπορώ να βρω τον registration code που μου ζητάει; Δεν βρήκα κάποιο cd του Panda Antivirus 2008 μέσα στα χαρτιά του Η/Υ! Δοκίμασα να κάνω την ενεργοποίηση από την ιστοσελίδα της Panda Antivirus αλλά μου ζητάει τον registration code… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα