111111 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μετά από καιρό το bluethothe της συσκευής έβγαλε μήνυμα πως έλειξε. Ξέρει κανείς πως το κάνουμε πάλη να δουλεύει ή αν υπάρχουν διαφορετικοί free drivers γι΄αυτό;
greekboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 παιδια επειδη θελω να αλλαξω media center προγραμμα...πιο προτεινετε?που να ειναι συμβατο με το τηλεκοντρολ που δινει η αλτεκ...επισης ξερει καποιος πιο τηλεκοντρολ ειναι(μαρκα/μοντελο).. το media center θα το χρησιμοποιησω μονο για να βλεπω τις ταινιες,αρα δεν με νοιαζει αν θα λειτουργoυn τα καναλια μεσω αυτου..κυριως θελω να ειναι συμβατο το τηλεκοντρολ,το default της αλτεκ δεν το χρησιμοποιησα ποτε και θα το ξηλωσω
qspock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Το τηλεκοντρολ δεν ειναι της altec, απλα εχει την σταμπα altec. Ειναι συμβατο με media center pc, οποιο προγραμμα κι αν τρεχεις, αρκει να ειναι στημενοι οι drivers.
greekboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 και ποιους drivers θα χρειαστω για να το κανω να δουλεψει? απο προγραμμα πιο προτινεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Το τηλεκοντρολ δεν ειναι της altec, απλα εχει την σταμπα altec. Ειναι συμβατο με media center pc, οποιο προγραμμα κι αν τρεχεις, αρκει να ειναι στημενοι οι drivers. βρε φίλε έιναι σίγουρο αυτο ? δίοτι στο ido στο γραφέιο το τηλεχειριστίρο δεν δουλέυει καθολου , μήπως πρέπει να προσεξω και τιποτα αλλο ?
john.l Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει καποιος που εχει κανει αναβαθμιση στο βιος να μου πει πως ακριβως το εκανε γιατι απο την msi δεν εχουν σωστες οδηγιες ? ευχαριστω.
qspock Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 και ποιους drivers θα χρειαστω για να το κανω να δουλεψει? απο προγραμμα πιο προτινεις? drivers: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=134&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1113 Προτεινομενο προγραμμα: Windows XP Media Center. Τα εχω πει σε προηγουμενο ποστ, οσοι ενδιαφερονται μπορουν να ανατρεξουν μερικες σελιδες πισω. Το τηλεκοντρολ δουλευει με τα παραπανω.
kkmet Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μετά από πολλά προβλήματα έκανα restore το σύστημα από το dvd της Altec, αλλά έχω το εξής πρόβλημα, έβαλα το λογισμικό και τους οδηγούς της wintv μου κατεβάζει όλα τα κανάλια κανονικά, αλλά μέσα από το πρόγραμμα μου τα εμφανίζει με κάτι κάθετες και οριζόντιες γραμμές, ξέρετε τι παίζει ;
ghasapis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους του φίλους....Χτές μετά απο ένα windows update (τί το ήθελα) ,έιχε μέσα και κάτι απο Nvidia εάν είδα καλά, όταν βλέπω τηλεόραση ή και ταινείες μου κάνει τρεμόπαιγμα πολύ έντονο..Προσπάθησα να κάνω αλαγή στην ανάλυση αλλά πάλι τα ίδια έχεις κανείς φίλος καμιά ιδέα...
michalis2610 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Απεγκατέστησε τους τελευταιους drivers της nvidia και εγκατέστησε αυτούς (http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_169.25_whql_uk.html) που πρότεινε και ο melc στο site της altec. Εγώ κάθε φορά που δοκιμάζω αναβάθμιση στους drivers της nvidia αντιμετωπίζω προβλήματα . 10 xaraktires
baby Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 H σωστή διαδικασία έχει ως εξής: 1) Εγκατάσταση των Vista 2) Εγκατάσταση όλων των drivers 3) Eγκατάσταση του Ido Setup Aν έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers θα δουλέψει το setup. Iδιο πρόβλημα και εδώ. Θα ήθελα το iDo και εγώ αν γίνεται. Τo RS ήταν για 10 φορές και μάλλον δεν το πρόλαβα! Επίσης στην εγκατάσταση από το cd των (σ)Visτα μου βγάζει κι ένα μικρό partiton των 15GB. Πως το ξεφορτώνομαι αυτό? Thanks Γιάννης
tsak8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Καλησπερα Παιδια σημερα εντελως ξαφνικα αρχισε να μην παιζει ηχος καθολου το ido αλλα μονο να βγαζει εναν συνεχομενο οξυ ηχο Το εχω συνδεδεμενο με hdmi σε hdmi και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα! Τι μπορει να φταιει? Help παιδιαα
baby Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδια σημερα εντελως ξαφνικα αρχισε να μην παιζει ηχος καθολου το idoαλλα μονο να βγαζει εναν συνεχομενο οξυ ηχο Το εχω συνδεδεμενο με hdmi σε hdmi και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα! τα γνωστά κόλπα, σβήσιμο επανεκκίνηση δεν πιάσαν? Επίσης και εγώ μετά την επανεγκατάσταση των Vista φυσικά δεν έχω το περιβάλλον iDo, αλλά είναι και πολύ πιο αργό. Ξέρει κανείς γιατι?? Γιάννης
tsak8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τελικα την 3η ή 4η φορα που ξαναεβαλα σαν προρυθμισμενη επιλογη το digital outpout εφτιαξε κκαι ολα καλα Αγνωσται αι βουλαι!!!! Αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα για xp και εγω . Αντε παλι διαβασμα!!
baby Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 To σκεφτομαι πολυ σοβαρά και γώ να γυρίσω σε XP. Tό έχει κάνει σε iDo SIlver κανείς? Γιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα