Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από καιρό το bluethothe της συσκευής έβγαλε μήνυμα πως έλειξε. Ξέρει κανείς πως το κάνουμε πάλη να δουλεύει ή αν υπάρχουν διαφορετικοί free drivers γι΄αυτό;

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια επειδη θελω να αλλαξω media center προγραμμα...πιο προτεινετε?που να ειναι συμβατο με το τηλεκοντρολ που δινει η αλτεκ...επισης ξερει καποιος πιο τηλεκοντρολ ειναι(μαρκα/μοντελο)..

το media center θα το χρησιμοποιησω μονο για να βλεπω τις ταινιες,αρα δεν με νοιαζει αν θα λειτουργoυn τα καναλια μεσω αυτου..κυριως θελω να ειναι συμβατο το τηλεκοντρολ,το default της αλτεκ δεν το χρησιμοποιησα ποτε και θα το ξηλωσω :P

Δημοσ.

Το τηλεκοντρολ δεν ειναι της altec, απλα εχει την σταμπα altec. Ειναι συμβατο με media center pc, οποιο προγραμμα κι αν τρεχεις, αρκει να ειναι στημενοι οι drivers.

Δημοσ.
Το τηλεκοντρολ δεν ειναι της altec, απλα εχει την σταμπα altec. Ειναι συμβατο με media center pc, οποιο προγραμμα κι αν τρεχεις, αρκει να ειναι στημενοι οι drivers.

βρε φίλε έιναι σίγουρο αυτο ? δίοτι στο ido στο γραφέιο το τηλεχειριστίρο δεν δουλέυει καθολου , μήπως πρέπει να προσεξω και τιποτα αλλο ?

Δημοσ.

Μπορει καποιος που εχει κανει αναβαθμιση στο βιος να μου πει πως ακριβως το εκανε γιατι απο την msi δεν εχουν σωστες οδηγιες ? ευχαριστω.

Δημοσ.
και ποιους drivers θα χρειαστω για να το κανω να δουλεψει? απο προγραμμα πιο προτινεις?

drivers: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=134&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1113

Προτεινομενο προγραμμα: Windows XP Media Center.

Τα εχω πει σε προηγουμενο ποστ, οσοι ενδιαφερονται μπορουν να ανατρεξουν μερικες σελιδες πισω.

Το τηλεκοντρολ δουλευει με τα παραπανω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από πολλά προβλήματα έκανα restore το σύστημα από το dvd της Altec, αλλά έχω το εξής πρόβλημα, έβαλα το λογισμικό και τους οδηγούς της wintv μου κατεβάζει όλα τα κανάλια κανονικά, αλλά μέσα από το πρόγραμμα μου τα εμφανίζει με κάτι κάθετες και οριζόντιες γραμμές, ξέρετε τι παίζει ;

Δημοσ.

Γεια σε όλους του φίλους....Χτές μετά απο ένα windows update (τί το ήθελα) ,έιχε μέσα και κάτι απο Nvidia εάν είδα καλά, όταν βλέπω τηλεόραση ή και ταινείες μου κάνει τρεμόπαιγμα πολύ έντονο..Προσπάθησα να κάνω αλαγή στην ανάλυση αλλά πάλι τα ίδια έχεις κανείς φίλος καμιά ιδέα...

Δημοσ.
Απεγκατέστησε τους τελευταιους drivers της nvidia και εγκατέστησε αυτούς (http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_169.25_whql_uk.html) που πρότεινε και ο melc στο site της altec. Εγώ κάθε φορά που δοκιμάζω αναβάθμιση στους drivers της nvidia αντιμετωπίζω προβλήματα .

10 xaraktires

Δημοσ.
H σωστή διαδικασία έχει ως εξής:

1) Εγκατάσταση των Vista

2) Εγκατάσταση όλων των drivers

3) Eγκατάσταση του Ido Setup

Aν έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers θα δουλέψει το setup.

Iδιο πρόβλημα και εδώ. Θα ήθελα το iDo και εγώ αν γίνεται. Τo RS ήταν για 10 φορές και μάλλον δεν το πρόλαβα!

Επίσης στην εγκατάσταση από το cd των (σ)Visτα μου βγάζει κι ένα μικρό partiton των 15GB. Πως το ξεφορτώνομαι αυτό?

Thanks

Γιάννης

Δημοσ.

Καλησπερα

Παιδια σημερα εντελως ξαφνικα αρχισε να μην παιζει ηχος καθολου το ido

αλλα μονο να βγαζει εναν συνεχομενο οξυ ηχο :cry:

Το εχω συνδεδεμενο με hdmi σε hdmi και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα!

Τι μπορει να φταιει?

Help παιδιαα

Δημοσ.
Παιδια σημερα εντελως ξαφνικα αρχισε να μην παιζει ηχος καθολου το ido

αλλα μονο να βγαζει εναν συνεχομενο οξυ ηχο :cry:

Το εχω συνδεδεμενο με hdmi σε hdmi και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα!

τα γνωστά κόλπα, σβήσιμο επανεκκίνηση δεν πιάσαν?

Επίσης και εγώ μετά την επανεγκατάσταση των Vista φυσικά δεν έχω το περιβάλλον iDo, αλλά είναι και πολύ πιο αργό. Ξέρει κανείς γιατι??

Γιάννης

Δημοσ.

τελικα την 3η ή 4η φορα που ξαναεβαλα σαν προρυθμισμενη επιλογη το digital outpout εφτιαξε κκαι ολα καλα :whistle:

Αγνωσται αι βουλαι!!!!

Αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα για xp και εγω .

Αντε παλι διαβασμα!!

Δημοσ.

To σκεφτομαι πολυ σοβαρά και γώ να γυρίσω σε XP. Tό έχει κάνει σε iDo SIlver κανείς?

Γιάννης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...