george_nbaer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μηπως ξερει κανεις τι ακριβος χρειαζετε για να καταφερω να εγκαταστησω τα Mac OS leopard στον Ido??? ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια μια βοηθεια αν γινετε? Η κορη μου εκανε κατα λαθος φορματ στον silver σημερα και χωρια οτι εχασα 400giga πραγματα τωρα δεν υπαρχει και το media center! Πως θα γινει να ξαναβαλω τον media center ξανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam_@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον δεν γινετε...αλλα μπορεις να εχεις τις δυνατοτητες απο την καρτα τν που ειχες και πριν...αρκει να εγκαταστησεις τους drivers. επισεις μπορεις να βρεις καποιο αλλο media center απτο ιντερνετ και να το κανεις download.νομιζω υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δηλ. πως θα γινει να παιξει το κοντρολ χωρις το media player της altec? Yπαρχει εστο αλλος που να ειναι συμβατος με το κοντρολ? Στο πρωτο ποστ αυτου του τοπικ ο Kgian λεει το εξης---"Τελικά κατέβασα και εγκατέστησα την τελευταία έκδοση 1.02 απο εδώ" http://ido.altectelecoms.gr/greekdownload/silver.html----- Πρωσπαθησα να μπω να την κατεβασω αλλα το λινκ ειναι κομενο! Μηπως το εχει κανεις και γινετε να το κανω και γω εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια μια βοηθεια αν γινετε?Η κορη μου εκανε κατα λαθος φορματ στον silver σημερα και χωρια οτι εχασα 400giga πραγματα τωρα δεν υπαρχει και το media center! Πως θα γινει να ξαναβαλω τον media center ξανα? 1) Δεν γίνεται να κάνεις φορμάτ εκτός κι άν μπουτάρεις από το κάποιο ειδικό cd (windows ή hirens boot cd ή ή απίστευτο μου φαίνεται...) 2) ΑΝ δεν έκανες άλλη εγκατάσταση από πάνω, βρίσκεις τα αρχεία με πρόγραμμα ανάκτησης 3) Αν είσαι Θεσσαλονίκη, ευχαρίστως αν φέρεις τον δίσκο σου σου κάνω μια κόπια από τον δικό μου όπως είναι, και μετά αλλάζουμε τον σειριακό των windows με αυτόν που έχει επάνω το κουτί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) 1) Δεν γίνεται να κάνεις φορμάτ εκτός κι άν μπουτάρεις από το κάποιο ειδικό cd (windows ή hirens boot cd ή ή απίστευτο μου φαίνεται...)2) ΑΝ δεν έκανες άλλη εγκατάσταση από πάνω, βρίσκεις τα αρχεία με πρόγραμμα ανάκτησης 3) Αν είσαι Θεσσαλονίκη, ευχαρίστως αν φέρεις τον δίσκο σου σου κάνω μια κόπια από τον δικό μου όπως είναι, και μετά αλλάζουμε τον σειριακό των windows με αυτόν που έχει επάνω το κουτί σου. Λοιπον η κορη μου μου ειπε συγκεκριμενα οτι εβαλε ενα στικακι μπροστα για να δει κατι ταινιες και αντι να ανοιξει τον G: ας πουμε ανοιξε τον C: οπου μετα με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι τις ελεγε κατι για παρτιτιον και της λεω μην κανεις τιποτα αλλα κατι πατησε και αρχισε να βγαζει γρηγορα κατεβατα και μεχρι να παω σπιτι ειδα οτι ο υπολογιστης ανοιγε και μετα αντι να τρεξει τα vista εχει μαυρη οθονη και ελεγε κατι σαν BOOT MSG IS MISSING και ctrl+alt+del to restart .εκανα ρεσταρτ αλλα τιποτα! Ετσι εβαλα το cd των vista και τα ξανακανα εγκατασταση και εβαλα και το αλλο cd με κατι drivers με αποτελεσμα να δουλευει ο υπολογιστης αλλα απο ido τιποτα ,παω στους φακελους του ido και ειναι ολοι αδειοι! Φιλε σ'ευχαριστω και σουστειλα p.m μενω Θεσ/νικη αν ειναι να σου στειλω και το τηλεφωνο μου ! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2009 από valsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StratosSK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εν αναμονή βοήθειας από οποιονδήποτε στο forum γνωρίζει : 1. Πειραματίστηκα και κατόρθωσα να επιτύχω ανάλυση υψηλής ευκρίνιας, από την εξατομίκευση των Vista και όχι από το control panel της nvidia, που με κατάλληλη συχνότητα δεν τρεμόπαιζε ! Η υψηλότερη ανάλυση που κατόρθωσα είναι 1857 x 1044 με συχνότητα 25 Hz (παρόλο που η τηλεόρασή μου μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 1920 x 1080) 2. ..... 3. Η εικόνα εξακολουθεί να περικόπτεται (ενοχλητικά) περιμετρικά ! Και σε μένα η εικόνα εξακολουθεί να περικόπτεται (ενοχλητικά) περιμετρικά στα 1080p, Σε σας περικόπτεται η εικόνα ? (με HDMI στα 1080p) Δεν μπορώ να περάσω ήχο από το HDMI .... Εσείς περνάτε ήχο από το HDMI ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δηλ. πως θα γινει να παιξει το κοντρολ χωρις το media player της altec?Yπαρχει εστο αλλος που να ειναι συμβατος με το κοντρολ? Στο πρωτο ποστ αυτου του τοπικ ο Kgian λεει το εξης---"Τελικά κατέβασα και εγκατέστησα την τελευταία έκδοση 1.02 απο εδώ" http://ido.altectelecoms.gr/greekdownload/silver.html----- Πρωσπαθησα να μπω να την κατεβασω αλλα το λινκ ειναι κομενο! Μηπως το εχει κανεις και γινετε να το κανω και γω εγκατασταση? Στο σπίτι που έχω το Ido έχω και την έκδοση 1.03 . Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να θυμηθώ να το φέρ στο γραφείο για να στο στείλω. Βλέπεις δεν υπάρχει ιντερνετ στο σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Στο σπίτι που έχω το Ido έχω και την έκδοση 1.03 . Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να θυμηθώ να το φέρ στο γραφείο για να στο στείλω. Βλέπεις δεν υπάρχει ιντερνετ στο σπίτι! O.K φιλε περιμενω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ορίστε η τελευταία έκδοση του σεταπ του Ιδο http://rapidshare.com/files/196001911/idosetup_103.zip.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω! Δηλ. αν τρεξω το setup λες να λειτουργησει το media center? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον η κορη μου μου ειπε συγκεκριμενα οτι εβαλε ενα στικακι μπροστα για να δει κατι ταινιες και αντι να ανοιξει τον G: ας πουμε ανοιξε τον C: οπου μεταμε πηρε τηλ. και μου ειπε οτι τις ελεγε κατι για παρτιτιον και της λεω μην κανεις τιποτα αλλα κατι πατησε και αρχισε να βγαζει γρηγορα κατεβατα και μεχρι να παω σπιτι ειδα οτι ο υπολογιστης ανοιγε και μετα αντι να τρεξει τα vista εχει μαυρη οθονη και ελεγε κατι σαν BOOT MSG IS MISSING και ctrl+alt+del to restart .εκανα ρεσταρτ αλλα τιποτα! Ετσι εβαλα το cd των vista και τα ξανακανα εγκατασταση και εβαλα και το αλλο cd με κατι drivers με αποτελεσμα να δουλευει ο υπολογιστης αλλα απο ido τιποτα ,παω στους φακελους του ido και ειναι ολοι αδειοι! Φιλε σ'ευχαριστω και σουστειλα p.m μενω Θεσ/νικη αν ειναι να σου στειλω και το τηλεφωνο μου ! φιλε δεν χρειαζοταν να κανεις format!!! θα μπορουσες πολυ απλα να αντι να εγκαταστησεις τα vista να κανεις επιδιορθωση κατα την εκκινηση κ ολα Ok. απλως ειχε καταστραφει το boot sector. αυτο νομιζω γινεται αν απενεργοποιησεις το partition των vista. βιαστικη κινηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε kgian δεν δουλεψε το setup! Φιλε katsikoula μου εδινε την δυνατοτητα μονο boot from cd και απ'οτι ειδα δεν γινοταν επιδιορθωση! Θα προσπαθησω αυριο να περασω τους drivers που μου εκανε κοπια ενας φιλος με το drivermax αλλα δεν νομιζω να δουλεψει κι΄αυτο αφου πιστευω οτι λειπει το software! Και μετα αν δεν γινετε τιποτα θα προσπαθησω αυτα που μου ειπε ο φιλος john-who με το ανοιγμα του υπολογιστη και την αφαιρεση του σκληρου δισκου και το acronis true image! Ευχαριστω ολους σας και αν εχετε καμια ιδεα ριξτε την! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 H σωστή διαδικασία έχει ως εξής: 1) Εγκατάσταση των Vista 2) Εγκατάσταση όλων των drivers 3) Eγκατάσταση του Ido Setup Aν έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers θα δουλέψει το setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valsam Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οταν λες ολους τους drivers εαν ενωεις το δισκακι που λεει media live αυτο εκανα ολο εγκατασταση αλλα παλι τιποτα! -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 09 : 12 : 02----- Δεν ξερω τι εκανα αλλα τελικα δουλεψε το media center! Aρχικα δεν ετρεχε το setup που μου εστειλες kgian αφου περασα κατι drivers που μου εκανε αντιγραφη ενας φιλος και συγκεκριμενα τον driver τις καρτας τηλεορασης μετα πηγα στον ξεζιπαρισμενο φακελο data του kgian και ξανακανα διπλο κλικ σε ολα τα εικονιδια και ετρεξε κανονικα!!!! ΟΥΦΦΦΦΦ!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα