torrentleech Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 όπως παρατήρησα πλέον δεν υπάρχει ούτε το forum υποστήριξης για τα προιόντα ALTEC iDO, περαστικά μας λοιπόν... δεν φτάνει που χάσαμε την σύνδεση 2 ετών επειδή έκλεισε η κωλο ALTEC Telecoms, τώρα χάνουμε και την υποστήριξη και του forum και των updates της εφαρμογής iDo Silver (κλεμμένο mediaportal). ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ... :mad:
kentavros3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Είναι βέβαιο ότι έπαψε να υφίσταται το forum ; Μήπως πρόκειται για προσωρινό πρόβλημα του site ;
aissaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μηπως εχει προσπαθησει κανεις να βαλει καρτα γραφικων?Απο οτι ειδα εχει θυρα PCie 16x αλλα δεν εχει χωρο. Μπορει να προτεινει καποιος κατι? σε προηγουμενο post ειδα κατι για rise card αυτο πως γινεται? Ευχαριστω εκ των προταιρων. Εγώ κατάφερα και έβαλα μια nvidia 9500gt πριν δύο εβδομάδες, πραγματικά το μηχανάκι απογειώθηκε... Όσοι είστε τολμηροί διαβάστε παρακάτω Κατ'αρχήν παρήγγειλα αυτό: http://www.pixmania.com/gr/gr/539020/art/cooler-master/aiouooinao-eunoao-anaoee.html Είναι PCI-Express riser της Coolermaster για δικό της case, αλλά με λίγο στρίμωγμα χώρεσε και στο medialive (το barebone του ido). Για κάρτα επέλεξα την 9500gt και όχι κάποια καλύτερη/γρηγορότερη, γιατί απλούστατα το τροφοδοτικό του ido ΔΕΝ δίνει την επιπλέον τροφοδοσία που απαιτούν οι πιό εξελιγμένες κάρτες γραφικών. Μετά την εγκατάσταση, λειτούργησαν όλα άψογα... για 20 δευτερόλεπτα. Τόσο "άντεχε" το μηχάνημα μέχρι να κάνει shutdown. Ο λόγος; Παρόλο που η κάρτα είχε τοποθετηθεί με τον ανεμιστήρα/ψύκτρα προς τα κάτω, η άλλη πλευρά της βρισκόταν μόλις 2 εκατοστά κατω από το case. Αν το άφηνα ανοικτό δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η λύση; Βίδωσα δύο βίδες (μόλις μια στροφή στην καθε μία) στις τρύπες που είχε ήδη η κάρτα γραφικών (προφανώς για εγκατάσταση εναλλακτικού συστήματος ψύξης). Με αυτό τον τρόπο τα κεφάλια των βιδών "βρήκαν" πάνω στο case όταν αυτό έκλεισε και έκαμψαν ελαφρώς την κάρτα προς τα κάτω. Αυτό ήταν, αυτή τη στιγμή εκτός από παρακολούθηση ταινιών το μηχανάκι χρησιμοποιείται και για τρέξιμο του unreal 3 σε προβολέα . Έχετε υπόψη σας ότι, ούτε η riser card ούτε η κάρτα γραφικών βιδώνουν κάπου πάνω στο case. Είναι και οι δύο αρκετά "στριμωγμένες" όμως με αποτέλεσμα να παραμένουν απόλυτα σταθερές.
torrentleech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 φίλε aissaris με ενδιαφέρει πάρα πολύ η πατέντα σου! αν μπορείς βγάλε μερικές φωτογραφίες να μας δείξεις .. δοκίμασες και άλλη κάρτα γραφικών πριν από την 9500gt με κάποιο πρόβλημα;, επίσης ξέρεις τα χαρακτηριστικά του PSU του medialive; thanx!
greekboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστουμε για τις πληροφοριες aissaris :D αντε να παιξουμε full details PES9 και NB2k9 :cool:
111111 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Είναι απαραίτητη η χρήση riser cart; Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας κάρτα pci-x;
aissaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βγάλω φωτογραφίες άμεσα, ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Δεν είχα δοκιμάσει άλλη κάρτα πριν την 9500gt, όσο για το PSU νομίζω (δεν κόβω και το κεφάλι μου) ότι είναι 300άρι. Οι μόνες παροχές τροφοδοσίας που δίνει είναι του motherboard και δύο SATA. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω φωτογραφίες, πείτε μου αν η λεκτική περιγραφή που πόσταρα παραπάνω είναι κατανοητή ή αν χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση. Το σίγουρο είναι οτι αξίζει τον κόπο ΥΓ. Εννοείται πως δεν είναι δυνατόν να μπει κάρτα γραφικών χωρίς riser. Ακόμα κι αν υπήρχε κάρτα τόσο μηκρού πλάτους, δε θα υπήρχε τρόπος να βγουν οι έξοδοί της από το κουτί
chrisimone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 συγγνωμη παιδια αλλα το να αγορασει καποιος το ido με την σκεψη και μονο να παιξει κανα παιχνιδακι εχει κανει κακη αγορα !!! μονο και μονο η θερμοκρασιες που θα αναπτυξει αρκουν για να φερουν την καταστροφη .... ειδικα τωρα που δεν εχουμε την εγγυηση!!!! ειναι ενα καταπληκτικο htpc αθορυβο με παρα πολυ καλη τιμη αλλα ως εκει !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ????
free-s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 μονο και μονο η θερμοκρασιες που θα αναπτυξει αρκουν για να φερουν την καταστροφη .... ειδικα τωρα που δεν εχουμε την εγγυηση!!!! Γιατι δεν έχει εγγύηση????? Η altec-telecom έκλεισε όχι η altec που δίνει τους υπολογιστές! Aπο τις θυγατρικές μόνο η altec-telecom ληπει> http://www.altec.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=49 Τα προιόντα της altec πουλιούνται κανονκά! γίνεται να μην έχουν εγγυηση? > http://www.microland.gr/default.asp?pID=16&ct=34&la=1 Εχουμε εγγύηση κανονικά για 5 χρόνια όπως ίσχυε για το μηχάνημα που πηραμε!
bandit4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Η altec-telecom έκλεισε όχι η altec που δίνει τους υπολογιστές! ακριβως!!! αν και το καλυτερο θα ηταν και μια εγγραφη επιβεβαιωση για την ισχυ της εγγυησης απο την αλτεκ.
torrentleech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ε τότε αφού δεν έκλεισε η ALTEC και έκλεισε η Altec Telecoms μόνο πρέπει να μας βάλει σύνδεση με άλλο πάροχο η ALTEC γιατί κατά την αγορά του μηχανήματος το διαφήμιζε πακέτο με 2 χρονια DSL 24mbps...
john_who Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αν βάλουμε δικηγόρο, να 'σαι σίγουρος πως θα τα βρούνε δύσκολα... Αλλά είναι πολλοί που είναι στο δε βαριέσαι... Αν μαζευόμασταν 200 άτομα, θα τους παίρναμε και αποζημίωση για την διακοπή τόσων μηνών...
kentavros3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα ! Είμαι κάτοχος του ido silver, και στην προσπάθειά μου να επιλύσω κάποια προβλήματα, είχα ξεκινήσει επικοινωνία με τον melc στο forum, το οποίο πλέον δεν υφίσταται! Ζητώ λοιπόν τη δική σας βοήθεια ! Η τηλεόρασή μου υποστηρίζει 1080i. Έχοντας κατεβάσει τους τελευταίους drivers της nvidia, προσπαθώ να εξάγω από το ido silver την μέγιστη ανάλυση ! Στα properties της nvidia μου δίνει επιλογές : 1080 50 (υποθέτω ότι το 50 είναι Hz), 1080, 576p. Στις επιλογές 1080 50 και 1080 έχω τα εξής προβλήματα : 1. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι "τρεμοπαίζει" η εικόνα 2. Τα εικονίδια και γράμματα είναι μικροσκοπικά 3. Κόβει περιμετρικά μέρος της εικόνας, ιδιαίτερα δε στην επιλογή 1080 4. Στο multimedia interface του ido home plus, οι τίτλοι των "κουμπιών", είναι μεγαλύτεροι από τα κουμπιά ! Στην επιλογή 576p η εικόνα είναι σταθερότατη, αλλά πάλι κόβει περιμετρικά μέρος της εικόνας (και βέβαια, όπως είναι φυσικό, η ανάλυση είναι χαμηλότερη). Και στις τρεις παραπάνω επιλογές, δεν μπορώ να δω αρχεία divx από το ido plus home ! Ακούγεται μόνο ο ήχος, και όταν επιστρέφω στο menu "τρεμοπαίζει" όλη η εικόνα, μέχρι να επιστρέψω στα windows. Από τα windows βλέπω κανονικά divx ! Θα εκτιμήσω πολύ κάθε βοήθεια, καθώς είμαι κάτοχος του ido silver από τον Σεπτέμβριο, και λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισα, ακόμα δεν το έχω απολαύσει ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
tsak8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Οντως και εγω ειχα μιλησει με τον melc (Χρηστο) ο οποιος ηταν εξυπηρετικοτατος και βοηθουσε πολυ. Ελπιζω να μην εχασε την δουλεια του ο ανθρωπος. Το κλεισιμο του φορουμ ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Ας το αφηναν εκει τουλαχιστον να τα λεγαμε μεταξυ μας οι χρηστες του ido, λυσεις θα βρισκοντουσαν. Εγω παντως εχω κατεβασει το dvbdream για να βλεπω δορυφορικα και εβγαλα τελειως το προγραμμα της αλτεκ που ποτε δεν μου δουλεψε καλα. Γνωριζετε καπιο αλλο προγραμμα για να βλεπω και κυριως να εγγραφω αναλογικη και ψηφιακη τηλεοραση? Καλα κουραγια!!!!!!
axinak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Εγώ και ένας φίλος μου αγοράσαμε μαζι τους υπολογιστες όταν τους ανοίξαμε ο ενας είχε ανεμιστήρα μικρό στα πλάγια ο άλλος δεν είχε … Αλλά τώρα που χειμωνιάζει δεν έχω πρόβλημα !! Γενικά παντoς αυτό με το τρεμόπαιγμα της εικόνας είναι μεγάλη βλακεία δηλαδή από εδώ και περά δεν θα κάνουμε update sστην κάρτα για να βλέπουμε τηλεόραση??? Επίσης με το πρόγραμμα της haouppouse που δοκίμασα δεν βγάζει full screen με τίποτα . Δεν ξέρω αν φταίνε τα vista … To media portal τώρα το έβαλα θα σας πω εντυπώσεις αύριο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα