indoli Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Γεια χαρα παιδια.Θα χρειαστω την πολυτιμη βοηθεια σας μιας και ειμαι νεος στον χωρο.Εχω το προγραμμα XMpeg 4.2 και θελω να γραψω DVD σε CD(Εχω αυτο το προγραμμα γιατι ακουσα οτι ειναι πολυ γρηγορο).Θα ηθελα,αν γινεται,να μου εξηγησεται την διαδικασια που χρειαζεται για να γινει αυτο.Χρειαζονται και αλλα προγραμματακια? Καντε το με απλα λογια γιατι θα ειναι η πρωτη αποπειρα.Ποσο χρονο θα χρειαστει αυτη η διαδικασια?Ευχαριστω εκ των προτερων.
jethrotull Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Το καλύτερο θα ήτανε να βρεις ένα καλό tutorial. Προσωπικά χρησιμοποίησα τα διάφορα tutorial του Divx-Digest και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και ελληνικά tutorials, αλλά δεν έχω υπόψην μου κάποιο.<p>Ίσως δεν βρεις tutorial για το XMPEG 4.2, αλλά και αυτά που αναφέρονται στο Flask MPEG ισχύουν, μιας και το XMPEG είναι μια παραλλαγή του Flask MPEG. <p>Επίσης χρειάζεσαι και το τελευταίο DivX codec (4.12), καθώς και κάποιο codec για mp3 ήχο, κάποιο ripper (Smartripper) και μάλλον θα χρειαστείς και το VirtualDub. Don't worry ομως, όλα αυτά τα λέει πολύ ωραία το tutorial του Divx-Digest.<p>Σε Pentium III 550, με 256 μνήμη και αρκετό χώρο στο δίσκο, μια ταινία 94 λεπτών μου πήρε 5 ώρες για συμπίεση video και άλλη μια ώρα για το audio (μέσω VirtualDub). Βέβαια χρειάζεσαι αρχικά 4,2 gb για τα vobs, και τουλάχιστον άλλο ένα για το τελικό avi στο δίσκο.<p>Από ότι έχω διαβάσει στους Pentium 4 η διαδικασία αυτή γίνεται πολύ γρηγορότερα, μπορεί ακόμα να γίνει και realtime.<p>Ελπίζω να βοήθησα σχετικά. Μην νομίζεις ότι είναι μεγάλη υπόθεση. Αν πειραματιστείς μια φορά μετά θα είναι παιχνιδάκι. cheers.
telikiasmenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 File mou epeidh einai h prwth fora poy asxolhsai, h orologia sta aglika tha sou fanei poly dyskolh.Sou proteinw na rikseis kamia matia se kana periodiko na deis an exoun tipota.Tha se bohthisoun poly!An den kanw lathos to RAM tou Noembriou eixe enan poly kalo Divx guide.
marios1957 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 http://www.geocities.com/grdivx/gdivx.htm<p> Για κατανοητα Ελληνικα!!!<p> Το κατεχει μιλαμε το αθλημα ο ανθρωπος...<p>Και οταν με το καλο δεις πως και τι,ριχνεις και μια ματια στον Αρχοντα crass(στειλτου p.m.) να σου δωσει ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!Εγω μιλαμε 1 1/2 χρονο τωρα δεν εχω τολμησει να προσπαθησω ακομα....Και εχω φτιαξει πανω απο 30 ταινιες,χωρια τα vcds!
indoli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Παιδια ευχαριστω πολυ.Νομιζω οτι μου δωσατε σπρωξιμο για καλο ξεκινημα.Μακαρι να φανω και εγω χρησιμος καποια στιγμη.Τα λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.