kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 τι θερμοκρασιες βλεπεις? κ στις ποσες στροφες δουλευουν τωρα τα φαν. κατεβασε το speedfan k des
koprodogis Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αν μπορεις να βρεις την thermaltake sonic tower ver1 σε διαβεβαιω οτι δεν χρειαζεσαι ανεμιστηρα μιας και την ειχα και ειμαι σιγουρος, πανε καμια βολτα απο ενα μαγαζι στην εθνικης αμυνης χαμηλα απο την δεξια μερια κατεβαινοντας που εχει αρκετες ψυκτρες και ρωτα αν την εχουν, κανα 30αρι λογικα θα κανει
indoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Σκεφτομαι να βαλω εναν ροοστατη στον ανεμιστηρα της CPU και να κατεβασω τις στροφες μεχρι να μην ακουγεται τοσο. Μετα θα δω τι θερμοκρασιες πιανει. Δυστυχως το Speedfan δεν δουλευει στο συστημα μου
koprodogis Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Και αυτο που λες γινεται αλλα δε θα το συνιστουσα μιας και θα πρεπει να ψιλοπροσεχεις τον επεξεργαστη να μην ανεβαζει αποτομα θερμοκρασια, πχ θα πας να αποσυμπιεσεις κατι και σε λιγοτεροα απο λεπτο θα πιασει +15 βαθμους και βαλε. Καποιες μικρες ακομα λυσεις ειναι να βαλεις στις πατουρες του υπολογιστη αυτα τα αυτοκολλητακια που βαζουμε κατω απο επιπλα για να μειωσεις τους κραδασμους και βγαλε και το επιπλεον ενεμιστηρακι που εχεις στο κουτι μεσα, πιστεψε με δεν κανει και πολλα, μονο σκονη βαζει και φασαρια
indoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 +15;;; Πολυ μου φαινεται, οποτε δεν θελω να το ρισκαρω και παθουμε καμια ζημια. Αλλα φανταζομουν μια ποιο φτηνη λυση απο τα 70 ευρω.
koprodogis Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 το +15 δεν ειναι και κατι τραγικο οι Northwood ανετα χτυπανε 70 βαθμους χωρις προβλημα(νορμαλ θερμοκρασιες 40-50). Τωρα τα 70 δεν ειναι αναγκη να τα δοσεις, μπορεις να σου προτεινε ο Voodooman ενα σετακι ψυχτρας και τροφοδοτικου αλλα οκ, παρε μια σκετη ψυχτρα. Σου εχω προτεινει ηδη μια δοκιμασμενη απο μενα λυση με την sonic tower της thermaltake γιατι δεν κανεις εναν κοπο να την ψαξεις ? Eδω μπορεις να δεις τι μπορει να κανει και σε passive κατασταση σε εναν παρα πολυ ζεστο επεξεργαστη οπως ο Intel Pentium Extreme Edition 2.8GHz CPU που ισως ειχε και 50% παραπανω θερμικες απαιτησεις απο την ψυχτρα. Μπορεις να τσεκαρεις και το μεγεθος που ειναι μεν λιγο μεγαλο αλλα στο παλιο μου απλο κουτι μπηκε οριακα
telec Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κ 'οσον αφορα την υδροψυξη θέλει τεχνογνωσία για την εγκατάσταση
dr lag Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Σε ένα σύστημα παρόμοιο με το δικό σου έβαλα αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=1075195 και του χαμήλωσα τις στροφές στις 1000, με ένα ανταπτοράκι με αντίσταση που είχε περισσέψει από ανεμιστήρα της Zalman. Πίστεψέ με, ο επεξεργαστής αποτελεί τώρα το πιό ήσυχο και δροσερό κομμάτι του συστήματος (30-36c), ενώ ακόμα και τεσταρισμένο με το orthos σε full load για 30' δεν ξεπέρασε τους 42c.
indoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ΑΑΑ Και κατι αλλο... Σε περιπτωση αλλαγης ψυκτρας πρεπει να βαλω και θερμοαπαγωγικη κολλα αναμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργαστη;
Voodooman Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ναι, πάρε αυτήν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976889&product=679100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.