Προς το περιεχόμενο

Rock Band για ευρωπη οι πρωτες εντυπωσεις!!!!

darksoho33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διάβασα σε περιοδικά οτι η κιθάρα του guitar hero δεν παίζει στο rock band. τελικά παίζει η όχι?

παίζει μια χαρά...το αντίστροφο δεν γίνεται...δηλαδή να παίξει η κιθάρα του Rock Band σε Guitar Hero

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά παιδιά 3 φορές έπαιξα το rockband όλες κι όλες και αμέσως γύρισα στο gh3. Πολύ εύκολο και πρόχειρο μου φάνηκε. Και δεν πήρα τα ντραμς γιατί θα τα σκάσω για το πακετάκι guitar hero world tour τον Οκτώβρη που θα γίνει η σφαγή...

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε το Rock Band 2 και ζορίζουν τα πράγματα για Acrivision, καθώς το DLC θα είναι συμβατό μεταξύ RB1 και 2, πράγμα που από μόνο του είναι τεράστιο επιχείρημα για την επιλογή.

H Activision έχει πολιτική ξεζουμίσματος και νομίζω θα της στοιχίσει. Το + βέβαια είναι ότι κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα, ενώ το Rock Band με τα τωρινά δεδομένα όχι...

Δημοσ.

Εγώ θα περιμένω να δω αν τα ντραμς του rb2 θα είναι καλύτερα από αυτά που είδα για το gh world tour και μετά θα επιλέξω ποιό θα πάρω...

Δημοσ.

Λοιπόν μάθαμε ότι τελικά τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το RB2 μόνο Αμερική! Για ευρώπη είπαν 2009! Ξενέρα. Πάω για GHWT τον Οκτώβρη μου φαίνεται...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είδα στο amazon.co.uk το rock band όλο το πακέτο 99 λίρες, δηλαδή περίπου 126 ευρώ. Τα μεταφορικά και τα τελωνεία πόσο κοστίζουν; Και αν τα παραγγείλω με ποιά επλογή αποστολής μα τα πάρω για να έρθουν γρήγορα?

Δημοσ.

παιδια, να σας ρωτησω κατι? Ζητησα απο εναν φιλο μου απο αμερικη να μου φερει το rock band για ps3, και του ειπαν οτι θα εχω προβλημα τοσο με το θεμα του PAL και του NTSC, οσο και με το ρευμα των οργανων, επειδη η ταση του δικτυου ειναι διαφορετικη, και κοινως τα drums δεν θα παιζουν στην ελλαδα. Ισχυουν αυτα τα προβληματα, και αν ναι λύνονται?? Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Παιδιά πήρα το rock band από amazon και αναμένεται σήμερα. Ήθελα όμως να ρωτήσω αν υπάρχει σε κανέναν θείο πακέτο με όλα τα dlc τραγούδια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...