v0rtex Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 zoocra77 με το φτηνό option 3-7 μέρες (airmail νομίζω). H πρώτη επαφή: (ετοιμάστε τις ντομάτες και τα μαρούλια) http://www.youtube.com/watch?v=nLgmIpCBJJ0 χαχα
ultralisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 εντάξει παιδιά δεν υπάρχουν λόγια...τρελό γέλιο το Rock Band με παρέα και να προσπαθείς να αποφύγεις τα γιαούρτια στο Band World Tour
darksoho33 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 εγω απο τοτε που το ξεκινησα διαπιστωσα οτι οχι μονο εχουν εξαφανιστει οι κατσαριδες που ειχα σπιτι αλλα και τα κουνουπια. περαν πλακας η δικια μου δεν αντεξε να με ακουει....
zaknafeinGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο... το παιχνίδι απλά ξυρίζει.. σαφώς ανώτερο από GH3 .. μία από τα ίδια κι εγώ. περιμένω σε λίγες μέρες να χτυπήσω τα όργανα. προς το παρόν λιώνω κάθε βράδυ με την παρέα! τρελό γέλιο!
p3tran Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 που'σαι ζακ? παντως ειναι πιο ευκολο απο το guitar hero (εκτος απο το οφωνο )
ultralisk Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 που'σαι ζακ? παντως ειναι πιο ευκολο απο το guitar hero (εκτος απο το οφωνο ) ναι πολύ πιο εύκολο...εκτός αν παίζεις με την Stratocaster ενώ έχεις συνηθίσει του Guitar Hero την κιθάρα οπότε μία η άλλη έρχετε
p3tran Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εγω ultra ακομα περιμενω την αμαζονα, οποτε απο sound h/w παω μεχρι τωρα με τα γνωστα. ειναι πιο "ξερη" στην αισθηση η κιθαρα του rb μου ειπανε. ισχυει?
Apollo2X Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εφόσον δεν είδα άλλο thread και είναι σχετικό, τo Rock Revolution της Konami έχει ανακοινωθεί εδώ και 15 μέρες. Είναι τίτλος εφάμιλλος με το Rock Band και πιθανώς να είναι στην ίδια ποιότητα με το Rock Band (ίσως και καλύτερο; Για όσους δε γνωρίζουν, η Konami ήταν η εταιρία που ξεκίνησε όλα τα music games με drums (drummania) κιθαρα (guitar freaks) και dj/πληκτρα (beatmania/beatmania iidx). Το Rock Revolution θα βγει για PS3, Xbox 360. Wii και DS ενώ θα έχει downloadable content και για τις 3 κονσόλες (Wii επιτέλους!). Δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία release. Πιο πολλά θα βρείτε εδώ Πάντως μέχρι να βγει, θα λιώνω με τους φίλους μου στο φρεσκότατο Beatmania IIDX Gold που βγήκε παραπροχτές και μου έρχεται άυριο. gameplay video
ultralisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 εγω ultra ακομα περιμενω την αμαζονα, οποτε απο sound h/w παω μεχρι τωρα με τα γνωστα.ειναι πιο "ξερη" στην αισθηση η κιθαρα του rb μου ειπανε. ισχυει? αν έπιασα καλά τον όρο "ξερή" συμφωνώ...ένα σου λέω...δεν μπορώ να γυρίσω πλέον στην κιθάρα του Guitar...μου φαίνεται 1000 φορές χειρότερη σαν κατασκευή παρόλο που θέλει χρόνο για να μάθεις την Stratocaster (κυρίως αυτοί που έλιωσαν με τις κιθάρες του GH)...επίσης το strum ίσα που το αισθάνεσαι...άσε έχω καεί λέμε,δεν μπαίνει άλλο παιχνίδι στο tray
polakis21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν έφερε κανένα μαγαζί στην Αθήνα τα όργανα του Rockband παραεισαγωγή απέξω κι έτσι? Δεν τα βρίσκω πουθενά! Από το internet ποιό site είναι το φθηνότερο και το γρηγορότερο για να τα παραγγείλω?
ultralisk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν έφερε κανένα μαγαζί στην Αθήνα τα όργανα του Rockband παραεισαγωγή απέξω κι έτσι? Δεν τα βρίσκω πουθενά! Από το internet ποιό site είναι το φθηνότερο και το γρηγορότερο για να τα παραγγείλω? το amazon.co.uk τα έχει φτηνότερα απʼ όλα τα online καταστήματα αν δεν κάνω λάθος...μάλιστα πριν καμιά βδομάδα η τιμή ήταν πολύ χαμηλή...τώρα βλέποντας την ζήτηση την ανέβασε λίγο αλλά είναι εγγυημένο ότι τα έχεις σε 1 μέρα σπίτι σου
ultralisk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 καλά ναι, όποιος το παραγγείλει εκτός Ευρώπης θα έχει πρόβλημα στάνταρ τόσο μεγάλο δέμα...από amazon.co.uk όλα κομπλέ πάντως
polakis21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Παιδιά αν παραγγείλω από amazon τα όργανα, θα είναι με διαφορετική πρίζα από της Ελλάδας το ρεύμα? Θέλει μετασχηματιστή και τέτοια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.