darksoho33 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ενταξει δεν εχω σχολια απλα μαλλον χρειαζομαι κιθαρα και ντραμς γιατι χθες που το εβαλα στις 4 το βραδυ αρχιζα να τραγουδαω μονος μου και κρυφτηκαν σιγουρα πολλες κατσαριδουλες. κινειται στο ιδιο μοτιβο με το guitar hero (για οσους εχουν κιθαρα) με την διαφορα οταν τραγουδας χρησιμοποιεις το μικροφωνο απο το team speak που εχουμε και τραβας την φωνη σου αναλογα με τις λεξεις. αυτες περνανε απο τα δεξια προς αριστερα και μολις φτασουν στη βελονα τραγουδας την καθε λεξη που περναει. βασικα δεν τα προλαβαινα και ελεγα οτι να ναι καποιες στιγμες απλα τραβαγα τις λεξεις. εχει απιστευτο γελιο. συνισταται ανεπιφυλακτααααααα ανεβαστε και κανα βιντεακι youtube ετσι για να λιωσουμε στα γελια....
polakis21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πείτε που θα βρώ τα όργανα τώραααααααααααα!!!! Έφερε κανένα μαγαζί εδώ?
darksoho33 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 και εγω ενδιαφερομαι.... ebay βλεπω παντως υπαρχουν
overclocker Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δεν το βρήκα σε κανένα e-shop εδώ. Πάντως η full έκδοση με τα όργανα πρέπει να είναι ότι πρέπει για τρελές βραδιές με την παρέα!
v0rtex Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 μαγκες δε θα το πιστεψετε...παραγγειλαμε χτες το μεσημέρι με ενα φιλο τα οργανα του rockband απο amazon.co.uk και ηρθαν σημερα το μεσημερι !!! Γραφω dvdακι τωρα και παω απ το σπιτι του να παιξουμε! θα σας μεταφέρω εντυπωσεις το βραδακι ..+ κανα βιντεάκι ισως
theoritikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πότε βγήκε το rock band?? Στα δικά μας καταστήματα δεν το έχω δει ακόμα!
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 τεραστιο δεν θα το παρω ακομα μιας και δεν μπορω να το κουβαλήσω λονδινο που θα παω σε 1 μηνα και θα το παρω οσο θα ειμαι εκει
poromenos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 μου το έφερε χθες ένας φίλος από uk(μόνο το game όχι τα drums κτλ) και το παίζω με την κιθάρα του guitar hero. Εντυπώσεις αργότερα!
Metroid Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ε λοιπόν, επιτέλους αποφάσισα να γράψω τις εντυπώσεις μου από το Rock Band Προς το παρόν παίζω το Guitar με την κιθάρα του Guitar Hero 3 και τα Vocals με το Wireless Headset που έχω για το Xbox Live. Drums δεν έχω απ'ότι καταλάβατε, αλλά όταν με το καλό τελειώσουν οι εξετάσεις του σχολείου, θα το σκάσω το 250άρι για την Full έκδοση. Έχω τελειώσει το Easy και το Medium στην κιθάρα, καθώς Hard και Expert δεν είναι βατά για εμένα (ούτε και στα Guitar Heros). Τώρα δουλεύω στα Vocals, όπου έχω 100%άρει κιόλας μερικά τραγούδια στο Expert. Εδώ θα το τελειώσω σε όλα τα Difficulties το Solo Tour, καθώς είναι πολύ εύκολο (για εμένα τουλάχιστον). Για την κιθάρα, το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι είναι πιο εύκολο από τα Guitar Heros. Επίσης, έχω ακούσει ότι η κιθάρα του Rock Band έχει άλλο ένα 2ο set από Fret Buttons, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς να κάνεις strumming στα guitar solos. Τα vocals μπορείς να τα βγάλεις και με πουστιά, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να υψώνεις το κατάλληλο pitch. Δηλαδή, με λίγα λόγια, μπορείς να κάνεις "Ummm...." και να βγάλεις όλο το τραγούδι, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό στο Expert, εκτός από μερικά μικρά/απλά τραγούδια (i.e. Blitzkrieg Bop - Ramones). Έτσι όμως το παιχνίδι χάνει την πλάκα του και δεν αξίζει να σπαταλάς το χρόνο σου για κάτι ψωρο-Gs (ultralisk, ακούς? - Daredevil 1994 εδώ ). Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω απ'ότι έχω δει μέχρι τώρα (κανα 15άρι ώρες έχω παίξει). Επίσης, ξέχασα να πω πόση πλάκα έχει να παίζεις Band World Tour με τους φίλους σου στο σπίτι. Είστε και καλά μια μπάντα, και μπορούν να παίξουν μέχρι 4 άτομα μαζί (Guitar, Bass, Drums, Vocals).
zoocra77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 μαγκες δε θα το πιστεψετε...παραγγειλαμε χτες το μεσημέρι με ενα φιλο τα οργανα του rockband απο amazon.co.uk και ηρθαν σημερα το μεσημερι !!! Γραφω dvdακι τωρα και παω απ το σπιτι του να παιξουμε! θα σας μεταφέρω εντυπωσεις το βραδακι ..+ κανα βιντεάκι ισως Με Airmail????
polakis21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Το παιχνίδι είναι τέλειο και ας είναι εύκολο. Παίζω με την κιθάρα του gh3 και μικροφωνο με το χειριστήριο και τα ακουστικά. Μου λείπουν όμως τα ντράμς και το μπάσσο! ΘΕΛΩ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΡΑ!!!! Ξέρετε αν τα έφερε κανείς στην Ελλάδα? Κανένα μικρό μαγαζάκι τίποτα?
Toufas Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 μα ολο το θεμα ειναι ο χαβαλες της παρεας εγω σημερα με κιθαρα και mic μονο και γελαγαμε σαν παιδακια
p3tran Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 κιθαρες (gh2/gh3) και vocals κι εγω... και αναμονη για τον ταχυδρομο. χτες ειπα να το δοκιμασω, και τελικα εκατσα δεν ξερω κι εγω ποση ωρα.. creep και dont fear the ripper ειναι απο τα favorites μου γενικα, ενω κατεβασα και μερικα πακετακια (αυτο με blondie, αυτο των police, ενα αλλο με ροκιες κλπ) λιγο μαλακια στις χρεωσεις το συστημα που κατεβαζεις, αλλα δεν μαμιεται... επισης το συστημα με τις νοτες ειναι καπως πιο καλο στο GH, χωρις ομως να ειναι μεγαλο προβλημα αυτο για το RB. μπαντα, αντε για προπονηση!!
Toufas Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 nine inch nails, oasis, classic rock 01 εγω τα πηρα ηδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.