geioannou Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 πως μπορω να παρω απο MAC μια εικονα απο screensaver. απλα σαν εικονα θελω, για να την βαλω σε αλλο λειτουργικο. αυτα καπου αποθηκευονται.δεν εχω καταφερει να τα βρω για να παρω αυτο που θελω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenistisnet Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πηγαινε system-->library-->screen savers-->xxx.saver(δεξι κλικ)show package contents contents-->resources και παρε οτι θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ευχαριστω αρχικα για την απαντηση σου. λοιπον πηγα εκει που μου ειπες, αλλα μπαινοντας μεσα στο folder screen saver δεν μου βγαζει κανενα αρχειο( 0 items). μεσα υπαρχει screen saver.αυτο το ξερω.αλλα εκει που λες να δω δεν υπαρχει τιποτα.... αυτο το βλεπω σε μηχανημα που εχει leopard.θα το δω και σε tiger, αλλα εαν εχεις ιδεα γιατι γινετε αυτο πες μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
30fill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, Πρέπει να μπείς μέσα απο το hdd\system\library etc. και όχι απο τον χρήστη\library. Εμένα μου δούλεψε κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.