legend77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 δεν έχω κανένα πρόβλημα να κόψω το σωληνάκι, αυτό σκεφτηκα και εγώ! το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χώρος!!!! κοίταξε λίγο αν 8ες τις φωτογραφίες πάλι και 8α καταλάβεις!!!! το ξανακοίταξα πάλι το κουτί, έχω την option να βάλω κάτω το power supply, αλλά ο χώρος που κερδίζω χάνεται γιατι εκει που κά8εται by default το τροφοδοτικο έχει τον ''σκελετό'' να το πώ, που κά8εται.... 8α το κοιτάξω στα σίγουρα πάλι αυριο
jois21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Aπ οτι ειδα στο ριβιου που παρεθεσες τα 3(!!) peltier ειναι κολλημενα πανω στο ψυγειο. Μα ποσο γελιο ειναι αυτο; Ψυχουν το ψηγειο; Και τα 3 μαζι αδυνατουν να το φτασουν σε μειον βαθμους ενω τα watt του ειναι σαφως λειγοτερα απο ενος o/ced cpu. Συγγνωμη αλλα μου φαινεται αποτυχημενη λογικη και ο ανεμηστηρας τερας φασαριας... φιλικα υγ.temps δεν εδωσες ακομα...
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 δεν υπάρχει άλλο σημείο να τα βάλουνε για να μπορούν να λειτουργούν undervolted και 24/7 σε μείον δεν φτάνουν γιατί είναι μικρά και τα 3 και δεν δουλεύουν σωστά έτσι όπως είναι τοποθετημένα για αυτό τον λόγο εγώ ξέρω οτι σε ένα oced cpu με αρκετά Mhz και Volt δεν θα αντέχει να κρατάει το φορτίο αλλιώς εκ των πραγμάτων δεν θα δίναμε 300-400 ευρώ να φτιάξουμε υδρόψυξη θα παίρναμε όλοι ένα τέτοιο, για default σύστημα είναι καλό.. αλλά εδώ ο legend77 λέει πως κρατάει αρκετά καλά, και προσωπικά πολύ θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να πάρω ένα τέτοιο χωρίς λόγο για να το δοκιμάσω και να δω μόνος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.