legend77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 φιλε μου συγνώμη που σε αμέλησα, σχετικα με το cool it, εχω λύσει το πρόβλημα της 8έρμανσης (ειμαι απο 9-14 βα8μους στην CPU) αλλά από ότι κατάλαβα το έχω πάρει τσάμπα!!!! το κακό είναι ότι τελικά κάνει 8ορυβο και δεν ξέρω που @!##! να το χαμηλώσω !!!!
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 9-14 δώσε λίγο 1.4V και δοκίμασε σε load να δούμε αν λέει τίποτα γιατί 9-14 σε default τάση και idle δεν μου λέει κάτι εμένα
legend77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 γεννη8ήτω το 8ελημά σου (το έκανα για τα 1,4 βολτ), αλλα πρέπει πρώτα να δώ κάποια ρύθμιση που πείραξα για να κάνω πιο silent το cooler του cool it freezone, γιατι μου βγάζει ότι τώρα έχω 33 C !!! και βλέπω το ψυγειακι που ήταν παγωμένο να είναι ζεστό!
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 strange σε πολλά review δεν άντεχε με πολύ ρεύμα 1.6 κλπ σε πολές περιπτώσεις ή απόδοσή του ήταν χειρότερη και από αέρα :S ελπίζω το 33 να είναι σε full load έτσι ?
legend77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 vatos locos το project εχει μείνει λίγο πίσω λόγω... κοσμογονικών αλλαγών στο σπίτι! Εντός ολίγων ημερών 8α έχετε νέα μου!!!
legend77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 To pc παιζει στα 3.23GHz @ 1.4V καλα, μια χαρα να φανταστώ εκτός και δεν.... με air con και ... ανεμιστηρα δωματίου h cpu (που δεν είχε πρόβλημα, ήταν στους 11-12 C και πήρε στους 9C ) η 8ερμοκρασία στο system απο 50+ έπεσε στους 35. Ερώτηση. Επειδή μου κόλλησε (πάγωμα, χωρίς artifacts) καποια στιγμή στο assasin greed χωρίς τα παραπανω μέτρα (κλιματισμος - ανεμιστήρας) ήταν ο λόγος που πάγωσε το μηχάνημα????
oneofthem Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μόλις είδα το review του 3dgameman για ένα προϊόν της coolit και δε μας τα λέει καθόλου καλά - και ο 3gm είναι γνωστό ότι συνήθως τα παραλέει για τα προϊόντα που διαφημίζει, φαντάσου δλδ τώρα που δε μας τα λέει καλά εδώ λέει full load 85 C... στο 3:08, επειδή δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς επηρεάζει το overclocking τις θερμοκρασίες μπορεί να μας πει κάποιος?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 αρκετά για αυτό και εγώ ρώτησα γιατί ξέρω οτι δεν μπορεί να κρατήσει ένα σοβαρό load σε Watt το θέμα είναι οτι ο legend77 διαφωνεί με όλα τα reviews και λέει τα ανάποδα εκτός αν κοιτάει την θερμοκρασία που του λέει το board του ή το cpu του έχει κολλημένους σένσορες
legend77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αυτό που βλέπετε είναι το CoolIT PURE Liquid CPU Cooler η συσκευή που έχω δεν είναι αυτή, αλλά ΑΥΤΗ -> που είναι το CoolIT Freezone CPU Cooler (TEC) Τα σενσοράκια δεν είναι κολλημένα, γιατι όταν την είχα τοπο8ετήσει πρώτη φορά, είχα ξεχάσει να βάλω την αντλία να δουλεύει και η 8ερμοκρασίες ήταν πάνω απο 70 βα8μούς. Μόλις έβαλα την αντλία να παίρνει ρευμα απο το cpu cooler της mobo, η cpu temp έδειχνε απο το BIOS 9C (εκει δηλαδή που έβλεπα τα 70άρια και τα 80άρια. Μπορεί να έχω καιρό να ασχολή8ώ με αυτά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι γνωρίζω την ξεχωρίζω την CPU temp απο την System temp! Vatos, νομίζω ότι με έ8ιξες με αυτό που είπες... 8α σας βάλω και φωτό να δείτε, νομίζω ότι είμαι αρκετά μεγάλος να λέω ψεματάκια. Άλλωστε το πρόβλημα που συνεχίζει να με τρελαίνει είναι το system temp επιμένει να πιάνει τους 50 βα8μούς, παρόλο που του έχω κολλήσει cooleraki πάνω στην ψύκτρα... και συνεχίζω να έχω την απορία που την παρα8έτω αυτούσια απο τον oneof them: επειδή δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς επηρεάζει το overclocking τις θερμοκρασίες μπορεί να μας πει κάποιος? μπορει να φαινεται off topic η ερώτηση, αλλα 8α με εφυσήχαζε σίγουρα για το 8έμα μου.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τι σε έθιξα άι ρε απλά απόρησα γιατί και εγώ στο review που είχα δει έγραφε για το cool it με τα tec και έγραφε τα ανάποδα δεν έγραψα οτι δεν σε πείστεψα απλά ήθελα να δω τι παίζει για την απορία σας το overclocking αλλάζει πολύ τις θερμοκρασίες άσχετα αν δίνεις Vcore η όχι ένας ίδιος cpu στα 2.6 με 3 έχει διαφορετικές temps και ας έχει το ίδιο Vcore και στις 2 περιπτώσεις. όταν τώρα δώσετε και Vcore εκεί αλλάζουν πολύ τα πράγματα εγώ απόρησα με τις temps γιατί στο review που είδα δει το cpu το είχαν clockαρισμένο και με αρκετό ρεύμα για να δουν τι μπορεί να κρατήσει το coolit δεν είχα σκοπό να σε θίξω ή να πω οτι λες ψέματα και αν αυτό βγήκε ζητώ συγνώμη
oneofthem Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 legend προς θεού ο λόγος που ασχολούμαι παραπάνω εγώ είναι ότι ίσα ίσα με ενδιαφέρουν τα προϊόντα της coolit και δε θέλω να χαλάσω τα λεφτά μου τσάμπα, δε μπορώ να κάνω ακόμη κίνηση γιατί δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ακόμη δικαιολογημένα το ψάχνω πιστεύω δεν έχει να κάνει με σένα παρεξηγησιάρη, εξάλλου απλά ανέφερα εδώ το γεγονός για να μην ανοίγω άλλο θέμα όχι πως έχετε το ίδιο προϊόν, αυτό δεν έχει tec όπως είπες
legend77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 εντάξει ρε παιδια, αφού ο vatos δεν είχε πρό8εση, το 8έμα μας τελίωσε 8α προσπα8ήσω να βάλω cooler και στο southbridge και ο 8εος βοηθός ! να είμαστε και στο 8έμα μας!
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 δεν κάνεις μια άλλη μαγκιά ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976861&product=943460 αν σου κρατάει το cpu έτσι δεν θα έχει πρόβλημα για άλλο ένα Ps τώρα που είδα τις photos ξανά έχεις αέρα μέσα στους σωλήνες πρόσεξέ το
legend77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Vatos, το ανεμιστηράκι που κά8εται πάνω στη ψύκτρα του P35 ιιισα που χωράει!!! Για κακή μου τύχη! Το 8έμα είναι ότι 8α το ξαναδώ το 8έμα. μόλις χαμηλώσω τις 8ερμοκρασίες παντού και δω που ''πονάει'' ο υπολογιστής μου 8ερμοκρασιακα 8α δω τι 8α κάνω. (το κρατάω σαν ίνφο) Πάντως αστεία αστεία δοκίμασα τωρα έναν 12άρη cooler να κρέμεται και να φυσάει κάτω απο την vga και σχετικα σε ενα μερος που δεν πολυκυκλοφορεί ο αέρας και απο περίπου 50, έφτασα στους 32 !!!! εννοείτα ότι και οι 2 ενδείξεις είναι χωρίς φορτίο! τωρα για τον αέρα... τι να σουπω, δεν ξέρω, δεν το έχω ανοίξει, το πήρα έτσι
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 πάρε το block για το chipset και ξέχνα τους ανεμιστήρες δεν θα έχεις θόρυβο καλύτερη ψύξη 10 λεπτά δουλειά είναι κάνε το και θα με θυμηθείς έναν σωλήνα θα κόψεις αυτόν που φεύγει από το cpu και θα βάλεις το block για το chipset ανάμεσα τίποτα δεν είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.