Προς το περιεχόμενο

Ψυξη Για ChipSet...

legend77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Φίλε thresh, το κατέβασα το everest για πρώτη φορά σήμερα, να σου πώ την αλήθεια δεν βρήκα την απάντηση που ή8ελες άμεσα και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αποφάσισα να κάνω κάτι με την 8ερμοκρασία του chipset, γιατι διαπίστωσα με .... τον μπακαλίστικο τρόπο, ότι η 8ερμοκρασία ήταν αρκετα μεγάλη με την επαφή, δηλαδή δεν μπορούσες να αφήσεις το δάχτυλό σου πάνω στην ψυκτρα παραπάνω απο 2 sec. Τώρα με την λύση του cooler η 8ερμοκρασία μειώ8ηκε αισ8ητα, σε βα8μό που η ψυκτρα πλέον είναι σε πολύ λογικές 8ερμοκρασίες. 8α το ψάξω πάντως να το βρώ να σου πώ και με το everest, το πολύ πολύ να σταματήσω το cooler και να σου πω ;)

@ oneofthem: καλο είναι αλλά κάνει 8όρυβο!!! είμαι ήδη στα 3,15GHz απο τα 2,5 (δεν ξέρω βέβαια αν έκανα κάτι πολυ μεγάλο ή πολύ μικρό!!! 8α δείξει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα η mobo μου φτάνει τους 50 βα8μους... Το P35 μου μετα την τοπο8έτηση είναι οκ. Η VGA μου, ζεσταινεται αλλα δεν διοχετευει την 8ερμοκρασία μέσα, η υδρόψυξη είναι αλή8εια ότι βγάζει ζεστο αέρα αλλα 8εωρώ ότι βγαίνει απο την ψπυ, γιατι το τροφοδοτικό μου βγάζει σχετικα δροσερό αέρα . Οι δίσκοι μου είναι μια χαρά (αεροψύχονται με ένα silent cooler) υπάρχει και άλλο ένα silent cooler στην κορυφή του tower...

Έχετε καμια ιδέα?

και πριν βάλω τον ανεμηστήρα είχε τόση 8ερμοκρασία, to intel p35, με το κουλερακι διορ8ο8ηκαν πολύ τα πραγματα, δεν ξερω που ειναι κρυμμενη αυτή η 8ερμοκρασια και βγαίνει! Το μονο που υποπτεύομαι είναι μηπως είναι κανενα σενσορακι κοντα στην VGA που αυτή τη στιγμη είναι ζεστή....

legend77 - εγώ περιμένω θερμοκρασία για cpu ακόμη όμως γιατί δε μου κάνεις το χατήρι?:)

ενδιαφέρθηκα κάποια στιγμή για το coolit αλλά διάβασα διάφορα κουλά και δεν το ρίσκαρα γιαυτό σε πρήζω μιας και αυτοί που το έχουν είναι μετρημένοι και σπάνια θα βρω κάποιον άλλο να ρωτήσω να μου δώσει καμιά έγκυρη πληροφορία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...