Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 βαθμούς ακόμα να πεις όμως (πριν και μετά θα ήταν nice ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Φίλε thresh, το κατέβασα το everest για πρώτη φορά σήμερα, να σου πώ την αλήθεια δεν βρήκα την απάντηση που ή8ελες άμεσα και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αποφάσισα να κάνω κάτι με την 8ερμοκρασία του chipset, γιατι διαπίστωσα με .... τον μπακαλίστικο τρόπο, ότι η 8ερμοκρασία ήταν αρκετα μεγάλη με την επαφή, δηλαδή δεν μπορούσες να αφήσεις το δάχτυλό σου πάνω στην ψυκτρα παραπάνω απο 2 sec. Τώρα με την λύση του cooler η 8ερμοκρασία μειώ8ηκε αισ8ητα, σε βα8μό που η ψυκτρα πλέον είναι σε πολύ λογικές 8ερμοκρασίες. 8α το ψάξω πάντως να το βρώ να σου πώ και με το everest, το πολύ πολύ να σταματήσω το cooler και να σου πω @ oneofthem: καλο είναι αλλά κάνει 8όρυβο!!! είμαι ήδη στα 3,15GHz απο τα 2,5 (δεν ξέρω βέβαια αν έκανα κάτι πολυ μεγάλο ή πολύ μικρό!!! 8α δείξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ανοίγεις το Everest Computer->Sensor και στην λίστα Temperatures κοιτάς τι λέει για Motherboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Γεννηθήτω το 8ελημά σου! το κακό είναι ότι δεν έχει κάποια πληροφορία για το chipset.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 η ένδειξη Motherboard=Northbridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παιδια, μπορει να φταίω εγώ. Είδα στο manual ότι μιλαω για το Intel P35. για αυτό μιλούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 εγω παιζω εδω: την παλευω? ολα μαμισια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 για nvidia chipset είσαι θεός...το 680i (συνήθως) ζεματάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 σε ποιον αναφερεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 σε σένα ίσως? η μητρική σου είναι με το 680i και 40 βαθμοί σε αυτό με stock ψύξη είναι μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 μαλιστα.... οκ τηχ. να σαι καλα φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 εμενα η mobo μου φτάνει τους 50 βα8μους... Το P35 μου μετα την τοπο8έτηση είναι οκ. Η VGA μου, ζεσταινεται αλλα δεν διοχετευει την 8ερμοκρασία μέσα, η υδρόψυξη είναι αλή8εια ότι βγάζει ζεστο αέρα αλλα 8εωρώ ότι βγαίνει απο την ψπυ, γιατι το τροφοδοτικό μου βγάζει σχετικα δροσερό αέρα . Οι δίσκοι μου είναι μια χαρά (αεροψύχονται με ένα silent cooler) υπάρχει και άλλο ένα silent cooler στην κορυφή του tower... Έχετε καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 με τον ανεμιστήρα που έβαλες φτάνει 50 βαθμούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 και πριν βάλω τον ανεμηστήρα είχε τόση 8ερμοκρασία, to intel p35, με το κουλερακι διορ8ο8ηκαν πολύ τα πραγματα, δεν ξερω που ειναι κρυμμενη αυτή η 8ερμοκρασια και βγαίνει! Το μονο που υποπτεύομαι είναι μηπως είναι κανενα σενσορακι κοντα στην VGA που αυτή τη στιγμη είναι ζεστή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 legend77 - εγώ περιμένω θερμοκρασία για cpu ακόμη όμως γιατί δε μου κάνεις το χατήρι? ενδιαφέρθηκα κάποια στιγμή για το coolit αλλά διάβασα διάφορα κουλά και δεν το ρίσκαρα γιαυτό σε πρήζω μιας και αυτοί που το έχουν είναι μετρημένοι και σπάνια θα βρω κάποιον άλλο να ρωτήσω να μου δώσει καμιά έγκυρη πληροφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.