legend77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 έχω το pc άκι της υπογραφής μου εδώ και λίγες μέρες και είμαι καλα! Όμως διαπίστωσα ότι η ψύκτρα του chipset μου, ζεματαει (όπως και η κάρτα μου αλλα δεν το κανω 8έμα τώρα), λόγω του ότι η cpu υδροψυχεται και δεν κυκλοφορει πολυ εκει ο αέρας. τι μου προτείνετε να κάνω για το chipset???? Y.Γ. : Έχω πολλα να κάνω κατα νου, αλλα 8α ή8ελα να διασταυρώσω τις αποψεις μας, να βγει κατι καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806078 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805695 Η βιδωνεις, στο υπαρχον του Northbridge, καποιο σαν: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804033 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977825&product=957550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ωχ ο Δημήτρης στο insomia ... Τι γίνεται Δημήτρη, όλα καλά ? @legend77: Πάρε ένα Delta 40mm fan, που "σβουρίζει" () στις 10000rpm και θα δεις χαοτική διαφορά ... Βέβαια κάνει λίγο θόρυβο το άτιμο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μόλις γυρίσω απο την δουλεια, 8α σας δείξω και φωτό... ο χώρος δυστυχώς είναι πολύ περιορισμένος και δεν δελω με τιποτα 8όρυβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ναι να πάρει delta να κάνει σαν πιστολάκι για τα μαλλιά.... ορίστε ψύξη για chipset αν θες να το τσακίσεις στο ρεύμα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976879&product=943525 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 βλέπω ότι δεν προτείνετε την υδρόψυξη για το chipset... να βάλω τελικά ένα silent coolerάκι ή ψυκτρα και cooler και κα8αρίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αν μπορείς να βάλεις νερό είναι ότι καλύτερο και εγώ νερό έχω αυτό που σου έδωσα εγώ το είχα πάνω σε 680i και το κράταγε κρύο.... αν ξέρεις τι Watt βγάζει το 680i θα καταλάβεις για τι ζέστη μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αν δεν overclockάρεις δεν υπάρχει λόγος για extra ψύξη... για πόσους βαθμούς ακριβώς μιλάμε? ρίξε μια ματιά σε κάνα Everest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εννοείται ότι μιλάμε για overclock καταστάσεις. Επειδή όμως υδρόψυψη έχω μόνο στην CPU, o τεχνικός στο πλαί*** μου είπε ότι το chipset μου 8α υποφέρει (είναι μόνο με ψύκτρα, την οποία έπιασα και είναι ήδη αρκετα ζεστή). Σκέφτομαι πρίν αρχίσω τα ''πειράγματα'' να είμαι όσο πιο ''εξασφαλισμένος'' γίνεται στα 8έματα της 8ερμοκρασίας, συναρτήσει πάντα και σε χαμηλά επίπεδα 8ορύβου που το 8εωρώ και αυτό πολυ σημαντικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 όπως είπα βάλε Everest και δες ακριβώς πόσους βαθμούς πιάνει... πάντως επειδή με τον Q9300 δεν βλέπω να ανεβαίνεις και πολύ (λόγο multiplier & χαμηλού fsb wall) ώστε να χρειάζονται μεγάλες τάσεις, δεν βρίσκω το λόγο να βάζεις νερό στο chipset... μπορείς πάντως να αφαιρέσεις την μαμίσια ψύκτρα να την καθαρίσεις από την παλιά πάστα και να βάλεις καλύτερη, Arctic Ceramique για παράδειγμα, λογικά θα πέσει λίγο η θερμοκρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ok, αυτο και 8α κάνω μόλις φτάσω σπίτι. 8α έχετε νεότερά μου σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ωχ ο Δημήτρης στο insomia ... Τι γίνεται Δημήτρη, όλα καλά ? George, προσπαθησα να σου στειλω pm για "καλη επιτυχια", αλλα ηταν full το ιnbox σου και δεν εχω ιδεα αν σου εφτασαν τα 2 emails στους yahoo/hotmail λογαριασμους σου.... Αν οχι, "καλη επιτυχια ωρε κοπελι!" Στο θεμα μας τωρα, το Coolermaster εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806078 - αφενος ειναι τρελα φθηνο κι αθορυβο, - αφεδυου την παλευει καλα και σε vga: tested @ 6600GT και Χ800ΧΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που με βοηθήσαν για να κάνω την κίνηση. Τελικά αποφασισα να βάλω ένα spare ανεμιστηράκι που είχα, για τους παρακάτω λόγους (τυχαία η σειρά): 1. Ήταν τσάμπα και πέρασα ευχάριστα κοιτάζοντας το pc για κανένα 2ωρο μέχρι να σκεφτώ το τι 8α κάνω ακριβώς και τελικά πως 8α γίνει. 2. Όπως 8α δείτε και στις φωτό, ο χώρος για να τοπο8ετηθεί το κατάλληλο ψυκτικό μέσο ήταν αρκετά περιορισμένος λόγω της υδρόψυξης της CPU. Προσπά8ησα να την βάλω κάπου αλλού, χωρίς επιτυχία. Έτσι λοιπόν, φοβήθηκα να αγοράσω κάτι που πι8ανόν να το μην το έβαζα ποτε, άσε που για να βγάλεις την ψύκτρα και να βάλεις την καινούργια και ΑΝ κάνει να την αφήσεις, πρέπει να κατεβάσεις mobo. 3. Η λύση ειναι ''προσωρινή'' μέχρι να γίνει μόνιμη. Αν διαπιστώσω μεγάλη 8ερμοκρασία πάλι, 8α προσπα8ήσω να βρώ άκρη με κάτι άλλο καινούργιο. Το 8έμα πάντως έχει bookmarkιστεί!!!! Νά και οι φωτό : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Τέλος να αναφέρω ότι ακουμπώντας την ψύκτρα του Chipset μπορώ να πώ ότι είναι αρκετα καλύτερα τα πραγματα με την 8ερμοκρασία. Το κάκό είναι ότι το coolerάκι κάνει 8όρυβο.... δεν 8α απαλλαγώ ποτέ απο το 8όρυβο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 coolit βλέπω ε? για γράψε θερμοκρασίες κάνει δουλειά ή είναι μάπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.