kSiS Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 καλημερα φιλου... θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα ενως λαπτοπ αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οι επεξεργαστες αφου ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι παρομοια... το ενα μηχανημα απλα εχει 17αρα οθονη και φοραει τον AMD Turion 64 X2 TL64 (2,2GHz) με 1MB L2 cache και βγαινει στα 862 ευρω ενω το αλλο μηχανημα εχει 15αρα οθονη και φοραει τον Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz) με 3MB L2 cache, στα 800MHz. και βγαινει στα 825 ευρω εγω διαβασα στο ιντερνετ για τους turion και ελεγε οτι ειναι σχετικα καλοι και μπορουν να συγκριθουν με τους dual core της Ιντελ. επισης ειναι 64βιτ και αυτο ειναι πλεονεκτημα για το μελλον που θα γυρισουμε σε 64βιτ σωστα ? επισης μεγαλο πλεονεκτημα ειναι η 17αρα οθονη που φοραει το ΑΜΔ. παρακαλω δωστε μας τα φωτα επειδη εχουμπε μπερδευτει με την ολη κατασταση. ευχαριστω πολυ !
antonl Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Σύμφωνα με αυτή τη λίστα, ο intel είναι αρκετά ταχύτερος. Από κει και πέρα εξαρτάται αν προτιμάς ταχύτερη cpu ¨η μεγαλύτερη οθόνη. Χωρίς να λάβουμε υπόψη τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Σύμφωνα με τη λίστα, εγώ γιατί τα βλέπω μοιρασμένα τα benchmarks; Λες να γέρασα, ή απλά εσύ κοίταξες την αρίθμηση των επεξεργαστών;
antonl Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Σύμφωνα με τη λίστα, εγώ γιατί τα βλέπω μοιρασμένα τα benchmarks; Λες να γέρασα, ή απλά εσύ κοίταξες την αρίθμηση των επεξεργαστών; Δεν ξέρω :/ Πες μου που κάνω λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 SuperPI, μικρότερο score=καλύτερο... είναι σε secs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.