KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αναρωτιέμαι για τον λόγο ύπαρξης του thread. Αν θέλετε να πείτε από που είστε, δε σας φτάνει να το γράφει κάτω απο το avatar;
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αναρωτιέμαι για τον λόγο ύπαρξης του thread. Αν θέλετε να πείτε από που είστε, δε σας φτάνει να το γράφει κάτω απο το avatar; Σωστος εισαι φιλε μου αλλα δεν βαριεσαι κανουμε νεα thread για να εχουμε κατι να γραφουμε οταν βαριομαστε.
bj.eirini Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 hi εγώ όπως κ o ksexilas από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ και όπως θα ξέρει ο Κρητικός ksexilas που είναι το TALOS PLAZA ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΆ ΜΈΝΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟ Π ΔΕΝ ΜΈΝΩ ΚΈΝΤΡΟ!!!!ΠΑΤΡΙΟΤΑΚΙ!!!!
kostetos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 KWSN_MEN κατα το ημιση δικιο...Αρχικα εχεις δικιο που ακομα ενα thread κατεληξε σε γκομενοκουβεντα,παντα στο τελος ο aledjo βγαινει βολεμενος...Aλλα θα διαφωνησω μαζι σου στο σημειο που λες πως η περιοχη αναγραφεται κατω απο το avatar..Πολλοι χρησιμοποιουν ως περιοχη οτι τους κατεβει στο κεφαλι(οπως και εγω...)για αυτο ανοιξα αυτο το topic για να πει ο καθενας την πραγματικη περιοχη κατοικιας του.Τωρα αν το θεωρεις ανοητο μην συμμετεχεις.. Θα παρακαλεσω αν γινεται να μεινουμε εντος θεματος που ειναι ''ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ?''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.