Προς το περιεχόμενο

Πού μένετε;

kostetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ παιδια μένω στις Σέρρες δεν πιστεύω να εχει ερθει κανείς σας !! Ελάτε να φάτε τις πιο υπέροχες μπουγάτσες της ζωής σας και τα πιο ωραία σουβλάκιααα...

Εγώ είμαι από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αλλά μένω Σέρρες λόγω σπουδών. crazy_girl, οι μπουγάτσες σας είναι ελεϊνές, το μόνο που αξίζει είναι εσείς οι Σερραίες και η κοιλάδα..!

εεε οχι!

crazy girl σου ερχομαι! σε λιγες μερες εχω προγραμματισει να ανεβω σε ενα φιλο μου που ειναι Σερρες!

εννοειτε οτι θα με ξεναγησεις εσυ ε?

btw καμια φιλη εχεις?

Εμένα λες ρε;;;; Πότε σε κάλεσα ρε ;;;; Κοντά τα χέρια από τις βόρειες!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ είμαι από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αλλά μένω Σέρρες λόγω σπουδών. crazy_girl, οι μπουγάτσες σας είναι ελεϊνές, το μόνο που αξίζει είναι εσείς οι Σερραίες και η κοιλάδα..!

εεε οχι!

crazy girl σου ερχομαι! σε λιγες μερες εχω προγραμματισει να ανεβω σε ενα φιλο μου που ειναι Σερρες!

btw καμια φιλη εχεις?

Εμένα λες ρε;;;; Πότε σε κάλεσα ρε ;;;; Κοντά τα χέρια από τις βόρειες!

Δημοσ.

falasarna beach !!

Όποιος είναι από κρήτη ξέρει..

Όλα τα γκομενάκια που λέει η μοσκίτο έρχονται εδώ το καλοκαίρι...

Δημοσ.
@deker στο Μενιδι Αττικης λεω, γι'αυτο γραφω Menidi Beach! (ξερεις τι γινεται οταν βρεχει....)

εσυ που μενεις?

Υ.Γ. το καλο με το Μενιδι ειναι οτι εχουμε ΩΡΑΙΕΣ γυναικες αλλα ποτε δε βγαινουν στη περιοχη μας βολτα. παντα θα πανε μακριαααα, αντε να τις βρουμε δηλαδη.... και δε συμφερει να εχεις γκομενα μακρια απο το σπιτι σου αλλα εγω το ψαχνω αλλιως, απο φιλες, φιλους, ξαδερφια, γνωστους, γνωστες κτλ κτλ

Τέρμα Σαλαμίνος (όχι από την μεριά του Καράβου).

Από γυναίκες, δεν έχουμε παράπονο, αλλά όντως δεν πολυσυχνάζουν στην πόλη τους.Αν όμως περάσεις από την πλατεία Τρίτες και Πέμπτες με τα μαγαζιά ανοιχτά το απόγευμα, θα ανοίξει το μάτι σου για τα καλά.

Δημοσ.

Καρδιτσαρα ρεεεεε.

αν και παλιως Αθηναιος.

παντως οτι και να λετε οτι καλυτερα επαρχια,απαισια Αθηνα κτλ εγω εχω να πω οτι τις μικρες πολεις μετα απο λιγα χρονια τις βαριεσαι

Δημοσ.
Τέρμα Σαλαμίνος (όχι από την μεριά του Καράβου).

Από γυναίκες, δεν έχουμε παράπονο, αλλά όντως δεν πολυσυχνάζουν στην πόλη τους.Αν όμως περάσεις από την πλατεία Τρίτες και Πέμπτες με τα μαγαζιά ανοιχτά το απόγευμα, θα ανοίξει το μάτι σου για τα καλά.

Αριστοτελους και Παρνηθος κοντα.

οσο για γυναικες, εχουμε παρα πολλες και ομορφες.

ομως σχεδον καμια δε κανει ουτε καν βολτα με τα ποδια στο Μενιδι.

περνουν λεωφορεια, αυτοκινητα, ταξι κτλ και πανε οσο πιο μακρια μπορουν.

ντρεπονται για τη πολη τους και αν τις ρωτησεις που μενουν δυσκολα θα σου πουν Μενιδι.

οσο γι'αυτο που λες, για ποια μαγαζια μιλας?

1. η αναλογια κατοικων-μαγαζιων δεν εχει καμια λογικη. τα μαγαζια ειναι μετρημενα στα δακτυλα, μιλαω για ρουχα-καφετεριες κτλ που εχουν να κανουν σχεση με γυναικες.

αν σκεφτεις οτι ειμαστε σχεδον 120.000 κατοικοι, μονο τα σουβλατζιδικα μας αναλογουν.

2. αυτες που λες οτι βολταρουν ειναι οι ιδιες και οι ιδιες. κατσε σε ενα σημειο και παρατηρησε....

μπορεις να το καταλαβεις και αλλιως το θεμα αυτο. πηγενε στη παρελαση και κοιτα τις γυναικες απο λυκεια.

μετα πηγενε σε οποιοδηποτε σημειο του Μενιδιου. αναθεμα αν δεις 2% απο τις γυναικες αυτες.

οσο και να ψαχνεις δε μπορεις να τις βρεις με τιποτα!

Δημοσ.
Αριστοτελους και Παρνηθος κοντα.

οσο γι'αυτο που λες, για ποια μαγαζια μιλας?

1. η αναλογια κατοικων-μαγαζιων δεν εχει καμια λογικη. τα μαγαζια ειναι μετρημενα στα δακτυλα, μιλαω για ρουχα-καφετεριες κτλ που εχουν να κανουν σχεση με γυναικες.

αν σκεφτεις οτι ειμαστε σχεδον 120.000 κατοικοι, μονο τα σουβλατζιδικα μας αναλογουν.

2. αυτες που λες οτι βολταρουν ειναι οι ιδιες και οι ιδιες. κατσε σε ενα σημειο και παρατηρησε....

μπορεις να το καταλαβεις και αλλιως το θεμα αυτο. πηγενε στη παρελαση και κοιτα τις γυναικες απο λυκεια.

μετα πηγενε σε οποιοδηποτε σημειο του Μενιδιου. αναθεμα αν δεις 2% απο τις γυναικες αυτες.

οσο και να ψαχνεις δε μπορεις να τις βρεις με τιποτα!

Όχι ρε, στη Δεκελείας, υπάρχουν πολλά μαγαζιά με γυναικεία ρούχα.Γίνεται της Πόπης. Εγώ πάντως μέχρι και τις 21:00 που γυρίζω από το γυμναστήριο από αυτή την οδό, βρίσκω γυναίκες να γλυκοκοιτάζουν στις βιτρίνες.

Δημοσ.

Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ

Το must place για το καλοκαιρι απο ολαεσ τι αποψεις.

Ο.τι θες θα το βρεις στην Κρητη.

Δημοσ.
Πάρε το 103/141 να αλλάξεις γνώμη. Άριστο θέαμα τον τελευταίο καιρό εκεί μέσα :D!!!! Και ένας από τους λόγους να μην παίρνω αμάξι για να φτάσω το μετρό :P!!!!

Εεεεεεεεέλα τη μου λες....

Τον τελευταίο χρόνο έχω αγοράσει αμάξι... και ώρες ώρες το μετανιώνω μιας και πήζω στο τιμόνι αντί να χαζεύω κανένα ωραίο μωρό να φτιάξει η πρωινή διάθεση....

Δημοσ.
εεε οχι!

btw καμια φιλη εχεις

α ωραια αφου εχεις κ φιλο Σερρεο οk θα σου γνωρισω και εγω την παρεα μου (9 κοριτσια ειμαστε) κ πιστευω να ξερεις αυτο που λενε 'οι Σερρεοι ειναι ωραιοι...';)

Δημοσ.
φυσικά και έχουμε επισκεφτει τας Σέρρας, πλάκα κάνεις?

Castle Aaaaarggghhhh εγώ, στο βόλο είναι

Α! Στο Βολο ηρθα εκδρομη με το σχολειο τον Απριλη τελεια ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...