kostetos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημιουργησα αυτο το topic για να ποσταρει ο καθενας οτι θελει για την πολη-χωριο που μενει.. Αρχιζω εγω λεγοντας οτι μενω στο Αργοστολι Κεφαλλονιας(συγκεριμενα στη λασση)... ειναι μια υπεροχη πολη και γενικα ενα νησι που φημιζεται για τις παραλιες της και κατα συνεπεια για τον τουρισμο της.. Οποιος θελει να περασει υπεροχα το καλοκαιρι ειναι ευπροσδεχτος στο νησι μας για αξεχαστες διακοπες!!! Σειρα σας τωρα... Υ.Γ Αledjo ειναι γεματο τουριστριες... και το ``που μενετε'' αρμοζει καλυτερα ως τιτλος...
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγ ζω στο πανέμορφο ρέθυμνο!!!Είναι υπέροχη πόλη τίγκα στις γκόμενες . Όποιος θέλει να περάσει υπέροχα το καλοκαίρι εδώ,καλύτερα να μείνει σπίτι του Ή να φοράει αλεξίσφαιρο για προστασία! Υ.Γ. Aledjo,είναι γεμάτο φοιτήτριες.
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 παιδια ευχαριστω που με καλειτε! μολις εχθες μου ειπε ενας ξαδερφος οτι επιασε δουλεια και σπιτι στη Μυκονο! εχω να παω σε πολλα μερη φετος.... οσο για μενα, το γραφω και στο προφιλ μου. Menidi Beach! Υ.Γ. τουριστριες δεν εχουμε....
crazy_girl Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ παιδια μένω στις Σέρρες δεν πιστεύω να εχει ερθει κανείς σας !! Ελάτε να φάτε τις πιο υπέροχες μπουγάτσες της ζωής σας και τα πιο ωραία σουβλάκιααα...
papahlamidas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ μένω στην εξωτικές Μπραχάμες των Αθηνών γνωστές και ως Άγιος Δημήτριος... Δεν έχει τίποτα εκεί....
IOSTEFO Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Οποιος θελει να απολαυση Coffeeshops και πολυχρωμα μπουρδελα Welkom to Amsterdam Μα για την γενια των 700 Ευρο ειναι πολυ δυσκολα.
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ παιδια μένω στις Σέρρες δεν πιστεύω να εχει ερθει κανείς σας !! Ελάτε να φάτε τις πιο υπέροχες μπουγάτσες της ζωής σας και τα πιο ωραία σουβλάκιααα... εεε οχι! crazy girl σου ερχομαι! σε λιγες μερες εχω προγραμματισει να ανεβω σε ενα φιλο μου που ειναι Σερρες! εννοειτε οτι θα με ξεναγησεις εσυ ε? btw καμια φιλη εχεις?
Sadamiraq Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ παιδια μένω στις Σέρρες δεν πιστεύω να εχει ερθει κανείς σας !! Ελάτε να φάτε τις πιο υπέροχες μπουγάτσες της ζωής σας και τα πιο ωραία σουβλάκιααα... Θα ερθουμε αν μας καλεσεις παντως εχει και dragster εκει μια χαρα θα ειναι.... Εγω μενω αμπελοκηπους θεσσαλονικης ΦΥΣΙΚΑ στους 7hills ακα επταλοφος
deker Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 aledjo όταν λες Μενίδι, εννοείς Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας ή Αττικής; Στην περίπτωση του 2ου μένουμε κοντά. Δεν σας προσκαλώ να έρθετε. Είναι μακράν η χειρότερη πόλη του λεκανοπεδίου:-D.Και φυσικά αν έχετε αμάξι σαύρα κ έτσι, ούτε να το σκεφτείτε :lol:
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 @deker στο Μενιδι Αττικης λεω, γι'αυτο γραφω Menidi Beach! (ξερεις τι γινεται οταν βρεχει....) εσυ που μενεις? Υ.Γ. το καλο με το Μενιδι ειναι οτι εχουμε ΩΡΑΙΕΣ γυναικες αλλα ποτε δε βγαινουν στη περιοχη μας βολτα. παντα θα πανε μακριαααα, αντε να τις βρουμε δηλαδη.... και δε συμφερει να εχεις γκομενα μακρια απο το σπιτι σου αλλα εγω το ψαχνω αλλιως, απο φιλες, φιλους, ξαδερφια, γνωστους, γνωστες κτλ κτλ
soturin Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ παιδια μένω στις Σέρρες δεν πιστεύω να εχει ερθει κανείς σας !! Ελάτε να φάτε τις πιο υπέροχες μπουγάτσες της ζωής σας και τα πιο ωραία σουβλάκιααα... φυσικά και έχουμε επισκεφτει τας Σέρρας, πλάκα κάνεις? Castle Aaaaarggghhhh εγώ, στο βόλο είναι
Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 φυσικά και έχουμε επισκεφτει τας Σέρρας, πλάκα κάνεις? Castle Aaaaarggghhhh εγώ, στο βόλο είναι εκεί γυρίστηκε το Holy Grail?
chill Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ μένω στην εξωτικές Μπραχάμες των Αθηνών γνωστές και ως Άγιος Δημήτριος...Δεν έχει τίποτα εκεί.... Πάρε το 103/141 να αλλάξεις γνώμη. Άριστο θέαμα τον τελευταίο καιρό εκεί μέσα !!!! Και ένας από τους λόγους να μην παίρνω αμάξι για να φτάσω το μετρό !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.