Προς το περιεχόμενο

καινούργια κάρτα γραφικών

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και όταν η Ati - Amd πεθάνει να δω τι θα ψωνίζεις εσύ που το πιο φθηνό cpu της intέλας θα κάνει όσο έχει ο 9770 και η Nvidia θα βγάζει ψύχτρες από χρυσάφι

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ω ρε φιλε!μπραβο!!!πιος εισαι ο τιρεσιας?ενταξυ φιλε μου τοτε!θα παω αυριο πρςι πρςι να παρς 5 3870 και κανα 5αρι ακομα τετραπυρινουσ απο την αμδ για να μν ψςνιζει ακριβα το εγγονι μου!και κατι αλλο!καλη φαση οι επεκσεργαστες τησ amd!με 190 ευρο παιρνεις τουμπανο!αλλα θελεις αλλα 150 για mobo μετα!γιατι με λιγοτερα δεν περνεισ τπτ σοβαρο για amd!οποτε τι προτιμας?να δινεις 100 για mobo και 230 για επεξεργαστη?η 190 για επεκσεργαστη και 150 για mobo?το ιδιο ερχετε!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΘΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

Δημοσ.

φίλος επειδή και εσύ από ότι φαίνεται @@ ξέρεις η Amd και τα cpu της στέκονται μια χαρά απέναντι στης intέλας αν βγάλουμε το oc από το παιχνίδι μιλώντας πάντα για ίδιες κατηγορίες cpu...

τώρα αν δεν ξέρεις τι θα πει μονοπόλειο και τι συνέπειες έχει ή αγοράζεις hardware μια φορά στα 10 χρόνια τότε πάω πάσο....

απλά αν είχαν όλοι το μυαλό σου να ξέρεις οτι intel θα έπαιρνες στα 1000? το mainstream cpu σήμερα και για τα xtreme δεν το κάνω θέμα καν...

Δημοσ.

φιλαρακι ωραια ενταξυ εγω δεν ξερω το χρηστο μου!οκ!!συμφωνω!ενα πραγμα θελω να μου πεις μονο ενα!!!οι τετραπυρινοι την amd ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΤΕΛ?ΓΙΑ ΕΝΑ bug δεν εχεις ακουσει τιποτα??μονο οτ o.c ειναι το προβλημα??φιλε μου δεν ειπα για μονοπολιο αλλα γιατι αφου με τα ιδια χρηματα παιρνεις καλητερο τσιπακι γιατι να επιλεξεις amd?και παλιοτερα η amd αν θυμασε πουλαγε πολυ περισσοτερο απο ιντελ!τι εγινε??ειχαμε μονοπολιο???οχι δεν κατεληξε σε μονοπολιο φιλαρακι μου!!!!απλα η ιντελ εριξε χρημα και εφτιαξε καλητερα πραγματα!!!παλια που η amd ευγαζε καλητερα τσιπακια γιατι παιρναμε ολοι αmd???υμαρτον ρε!!ακου μονοπολιο!!αυτο αλλαζει καθε λιγο!εσυ φιλε μου που ξερεις πολλα ακομα και για τις οικονομικες συνεπιες του μονοπολιου μεγαλε και τρανε τραβα ξεστραβοσου και μαθε οτι μονοπολιο θα υπηρχε αν με οικονομικες συμφωνιες η ιντελ π.χ καταφερνε να εισαγει επεξεργαστες μονο αυτη σε μια χωρα και ετσι θα σε υποχρεωνε να αγορασεις ιντελ αφου δεν θα ειχες αλλη επιλογη!!οταν εχεις επιλογες αλλα αγοραζεις απο μια εταιρια ξερεις τι ειναι??απλα προτημηση του κοινου!!η ταση του καταναλωτη σε συγκεκριμενες περιοδους!!και αυτο αλλαζει συνεχια οπος το εχουμε ξαναδει!!και αμα ειχανε ολοι το δικο σου μιαλο...θα τουσ ελεγες εχεις 30000 ευρο τι θα παρεις??bmv sta 1600 kivika h octavia rs 2000turbo?kai θα περνανε το καρο με τα 100 μουλαρια!που για να πιασει τα 100 κανεις ταμα!

Δημοσ.

+1 στον φιλο tsimposa..

Γιατι δεν υφισταται μονοπωλειο απο ανταγωνιστικες πρακτικες.. Και αν η ταδε εταιρια προσφερει ανταγωνιστικα προιοντα και ολοι αγοραζουν αυτα δεν παει να πει οτι θα δημιουργηθει μονοπωλειο. Καμια σχεση. Eν προκειμενω θα την πατησει η amd, ισως την αγορασει η nvidia που εχει αρχισει να συνεργαζεται με την microsoft(βλ. ΑΧP 2500), και θα φτιαξει επεξεργαστες που θα σκοτωνουν στα παραθυρα. Και ολοι θα αγοραζουν amd, γιατι ολοι παραθυρα εχουν. Eιναι μονοπωλειο αυτο? Ξεσκονισε λιγο την οικονομια του λυκειου..

Αυτο ειναι ανταγωνισμος καθαρα.. Και δεν εισαι υποχρεωμενος να συντηρεις μια εταιρεια εσυ ακομα και αν αυτη η εταιρεια εχει τους καλλιτερους μηχανικους αυτη τη στιγμη. Οι λαθος επιλογες(οπως η εξαγορα της ati), πληρωνονται..

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε tsimposa τι μονοκοπανιά αυτό οεο? :o

βάλε καμιά παράγραφο για να διαβάζεται εύκολα :P

Δημοσ.
ρε το γ@μ...τε το θεμα!λοιπον φιλε πηγαινε παρε μια καρτουλα για να τελιωνουμε απο nvidia τωρα για να μν χρειαστει να κανεισ και οξυγονοκοληση για να παιξεις πασιετζα και οταν η ατι και η amd συνερθουνε και αποφασησουνε να ριξουν κανα φραγκο παραπανω το συζηταμε!δεν λεω...αντικειμενικα η amd εχει τουσ καλητερους επιστημονες οι οποιοι καταφερνουν με λιγα σε σχεση με αλλες εταιριες χρηματα να φτιαχνουν πανεμορφα ολοκλημενα που τα προιγουμενα χρονια ηταν κορυφαια!!ενταξυ τελευταια απλα δεν εχουν και μεγαλη ρεντα!και επειδη δεν ειμαστε χαζοι και σκεφτομαστε το συμφερον μας στο συγκεκριμενο θεμα(οπως αλλοστε κανουν και αυτοι για τουσ οποιους υποστηριζουμε λες και μας πη...νε)αυτη την περιοδο ψωνιζουμε intel kai nvidia!τερμα!

Βράβο φίλε η σκέψη σου και τα επιχειρήματα σου συμπίπτουν με τα δικά μου.

Δημοσ.
ω ρε φιλε!μπραβο!!!πιος εισαι ο τιρεσιας?ενταξυ φιλε μου τοτε!θα παω αυριο πρςι πρςι να παρς 5 3870 και κανα 5αρι ακομα τετραπυρινουσ απο την αμδ για να μν ψςνιζει ακριβα το εγγονι μου!και κατι αλλο!καλη φαση οι επεκσεργαστες τησ amd!με 190 ευρο παιρνεις τουμπανο!αλλα θελεις αλλα 150 για mobo μετα!γιατι με λιγοτερα δεν περνεισ τπτ σοβαρο για amd!οποτε τι προτιμας?να δινεις 100 για mobo και 230 για επεξεργαστη?η 190 για επεκσεργαστη και 150 για mobo?το ιδιο ερχετε!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΘΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

Πιστεύω πως δεν κατάλαβες τι ήθλε να υπονοήσει ο φίλος Vatos...

• Super Moderators
Δημοσ.

o Vatos εννοούσε ότι με το μονοπώλιο η Intel όχι μόνο θα βάζει ότι τιμές θέλει αλλά και θα βγάζει επεξεργαστές όποτε θέλει...

πχ τώρα που η AMD όπως και να το κάνουμε μλκιζεται η Intel δεν δίνει αρκετούς Q9450 στην αγορά...δεν υπάρχει και λόγος tbh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...