Προς το περιεχόμενο

καινούργια κάρτα γραφικών

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφού δεν έχετε εσείς @@ πλέον, σε λίγο θα βγάλουμε και από αυτά.

Ξεκινήσαμε με το χιούμορ, την εξυπνάδα, κλπ και τώρα πάμε και σε πιο τριχωτά πράγματα σιγά σιγά...

Ω ναι! Ντρέπονται για το κατόρθωμα τους και το κρύβουνε.

Τους κυνηγάει και η κακιά ATi που βγάζουνε στην φόρα κόλπα για να σκίζουνε οι φθηνές κάρτες της.

Επίσης δίνουνε μόνο σε έμπιστα άτομα το "tweak", και φυσικά μόνο όταν έχουνε την λέξη ATi στο όνομα τους, έστω και αν το όνομα τους είναι απATI...

Έχω ένα μυστικό...αλλά δεν μπορώ να στο πω...δεν το ξέρει κανείς... δεν ψάχνεις στα σωστά μέρη ομως... αν ψάξεις καλά ίσως να το βρείς...αλλά είπαμε δεν το ξέρει κανένας.

Κάτι σαν το "μεταξύ εμένα και εσένα..." που λέει ο Θέμος στην εκπομπή του στον αέρα... :D

Ναι συνεχισε τον παραλογισμο σου ....

Thresh συγνωμη αλλα απαιτησα καπου να με πιστεψεις?Δεν νομιζω απλως επειδη ειδα οτι ενδιαφερεσαι ειπα να πω καποια πραματα,δεν ειπα οτι θα βρεις την λυση.Συγνωμη κι ολας εχω αδικο σε αυτο?

Δημοσ.

τέτοια έλεγες και στο Λάμπη και σε στείλανε για αποτοξίνωση ?

κάτι θυμάμαι για κάποιον που το έπαιζε υπάλληλος της Ati και ένα μαιλ του τα χάλασε όλα :lol:

Δημοσ.
τέτοια έλεγες και στο Λάμπη και έφαγες το ban ?

κάτι θυμάμαι για κάποιον που το έπαιζε υπάλληλος της Ati και ένα μαιλ του τα χάλασε όλα :lol:

Λαμπης? Για εξηγησε...

Δημοσ.

το αστείο είναι οτι σε όλα τα πόστ με προσπερνάς εδώ τράβηξες χειρόφρενο πάντως άστο όσοι έπρεπε κατάλαβαν ;)

Λάμπης = thelab

Δημοσ.
τέτοια έλεγες και στο Λάμπη και σε στείλανε για αποτοξίνωση ?

Να ταν μόνο στον λάμπη... λίγα ελληνικά φορουν ( sadamiraq terminology :D ) μείνανε.

Δεν ξέρω στο PC World & PC Magazine τι εξυπνάδες θα έχει γράψει.

Ναι συνεχισε τον παραλογισμο σου ....

Τα στατιστικά λένε:

Sadamiraq ο λογικός... το υπόλοιπο insomnia οι παράλογοι και οι παράλογες... hmm ok :D

Thresh συγνωμη αλλα απαιτησα καπου να με πιστεψεις?Δεν νομιζω απλως επειδη ειδα οτι ενδιαφερεσαι ειπα να πω καποια πραματα,δεν ειπα οτι θα βρεις την λυση.Συγνωμη κι ολας εχω αδικο σε αυτο?

Εφόσον:

1) Δεν βγάζεις λεφτά από αυτό

2) Δεν επιδιώκεις την φήμη

3) Δεν σε πιστεύει κανείς αλλά ούτε θες να σε πιστέψει κανείς

4) Δεν πρέπει να μαθευτεί ούτε το δίνουνε το ξακουστό team σε όποιον να 'ναι

5) Σε δουλεύει το μισό insomnia ( όλοι πλήν του μπλα μπλα που δεν κοιτάνε το hardware )

Τι θες και το λες κάθε λίγο και λιγάκι ?

Φάσκεις και αντιφάσκεις σε κωμικοτραγικό επίπεδο.

υ.γ. το αγόρι μου την έχει δύο μέτρα, σκέφτεται με αυτήν που και που, αλλά δεν είναι τόσο λακάμας :D

υ.γ. δεν σας το λέω ότι την έχει δύο μέτρα για να με θαυμάσετε που έχω τέτοιο αγόρι, ούτε θέλω να με πιστέψετε, άλλωστε γυμνή φωτογραφία δεν σας δείχνω.

Δημοσ.

Ωχ επειδη δεν θα βγει τιποτα με σας εδω αντε πειτε οτι θελετε τα παραταω δεν εχω τα νευρα να τα βαλω με τρεις ταυχτοχρονα.Ναι εσεις τα ξερετε οτι ειστε μαγκες ρε και πολυ γνωστες σε ολα τα ξερετε ποτε θα στειλετε το υπερδιαστημοπλοιο στο αρη?Οκ σας φτανουν αυτα?Νικησατε ρε μαγκες (και μαγκισες) δεν σας αντεχω αλλο.Παντως thresh αυτο που ειπα να το θυμασε αν περασεις απο δω καποτε δεν θα κανεις μεγαλο κοπο να πατησεις απο μενα.Θα χαρω ειλικρινα να σε δω εδω.

Δημοσ.
Ωχ επειδη δεν θα βγει τιποτα με σας εδω αντε πειτε οτι θελετε τα παραταω δεν εχω τα νευρα να τα βαλω με τρεις ταυχτοχρονα.Ναι εσεις τα ξερετε οτι ειστε μαγκες ρε και πολυ γνωστες σε ολα τα ξερετε ποτε θα στειλετε το υπερδιαστημοπλοιο στο αρη?Οκ σας φτανουν αυτα?Νικησατε ρε μαγκες (και μαγκισες) δεν σας αντεχω αλλο.Παντως thresh αυτο που ειπα να το θυμασε αν περασεις απο δω καποτε δεν θα κανεις μεγαλο κοπο να πατησεις απο μενα.Θα χαρω ειλικρινα να σε δω εδω.

Με δύο άντρες και μια κοπέλα δεν τα βγάζεις πέρα... αυτό είναι γενικό δηλαδή ? ( ότι δεν μπορείς να τα "βάλεις" με 3 ? )...κρίμα και έλεγα να περάσουμε μια βόλτα με κάτι φίλες μου :X

Δημοσ.

Ρε κοπελιά τι μας νοιάζει πόσο την έχει το αγόρι σου?Μπορείς να αναφέρεις επιχειρήματα όπως οι άλλοι οι οποί διαψεύδουν τον Sadamiraq και όχι να γράφεις βλακείες?Δεν μας σκέφτεσε εμάς που καθόμαστε και τις διαβάζουμε?αμφιβάλλω αν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις από Υπολογιστές παραμόνο έιδες έναν άνθρωπο που τους έχεις αντιπάθεια και τον βλέπει να έχει κάποιες διαφωνείες με τους άλλους και πετάγεσε χωρίς λόγο....Φταίω εγώ να μη σε κάνω αναφορά τώρα?

Δημοσ.
Ρε κοπελιά τι μας νοιάζει πόσο την έχει το αγόρι σου?Μπορείς να αναφέρεις επιχειρήματα όπως οι άλλοι οι οποί διαψεύδουν τον Sadamiraq και όχι να γράφεις βλακείες?Δεν μας σκέφτεσε εμάς που καθόμαστε και τις διαβάζουμε?αμφιβάλλω αν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις από Υπολογιστές παραμόνο έιδες έναν άνθρωπο που τους έχεις αντιπάθεια και τον βλέπει να έχει κάποιες διαφωνείες με τους άλλους και πετάγεσε χωρίς λόγο....Φταίω εγώ να μη σε κάνω αναφορά τώρα?

Ξέχασες τον διακόπτη του χιούμορ.

Στον αριστερό σου αστράγαλο είναι, γύρνα τον στο "ON" :lol:

όσο για τις γνώσεις...δεν είναι επί του παρόντος...αλλά αν το θες τόσο πολύ, στείλε PM να δούμε.

kisses

Δημοσ.
Να ταν μόνο στον λάμπη... λίγα ελληνικά φορουν ( sadamiraq terminology :D ) μείνανε.

Δεν ξέρω στο PC World & PC Magazine τι εξυπνάδες θα έχει γράψει.

Τα στατιστικά λένε:

Sadamiraq ο λογικός... το υπόλοιπο insomnia οι παράλογοι και οι παράλογες... hmm ok :D

Εφόσον:

1) Δεν βγάζεις λεφτά από αυτό

2) Δεν επιδιώκεις την φήμη

3) Δεν σε πιστεύει κανείς αλλά ούτε θες να σε πιστέψει κανείς

4) Δεν πρέπει να μαθευτεί ούτε το δίνουνε το ξακουστό team σε όποιον να 'ναι

5) Σε δουλεύει το μισό insomnia ( όλοι πλήν του μπλα μπλα που δεν κοιτάνε το hardware )

Τι θες και το λες κάθε λίγο και λιγάκι ?

Φάσκεις και αντιφάσκεις σε κωμικοτραγικό επίπεδο.

υ.γ. το αγόρι μου την έχει δύο μέτρα, σκέφτεται με αυτήν που και που, αλλά δεν είναι τόσο λακάμας :D

υ.γ. δεν σας το λέω ότι την έχει δύο μέτρα για να με θαυμάσετε που έχω τέτοιο αγόρι, ούτε θέλω να με πιστέψετε, άλλωστε γυμνή φωτογραφία δεν σας δείχνω.

Ξέχασες τον διακόπτη του χιούμορ.

Στον αριστερό σου αστράγαλο είναι, γύρνα τον στο "ON" :lol:

όσο για τις γνώσεις...δεν είναι επί του παρόντος...αλλά αν το θες τόσο πολύ, στείλε PM να δούμε.

kisses

Εγώ αναφέρθηκα στον τρόπο ομιλίας ο οποίος δεν μου αρέσει και διαπερνά τα ΟΡΙΑ του χιούμορ.

Δημοσ.

ρε το γ@μ...τε το θεμα!λοιπον φιλε πηγαινε παρε μια καρτουλα για να τελιωνουμε απο nvidia τωρα για να μν χρειαστει να κανεισ και οξυγονοκοληση για να παιξεις πασιετζα και οταν η ατι και η amd συνερθουνε και αποφασησουνε να ριξουν κανα φραγκο παραπανω το συζηταμε!δεν λεω...αντικειμενικα η amd εχει τουσ καλητερους επιστημονες οι οποιοι καταφερνουν με λιγα σε σχεση με αλλες εταιριες χρηματα να φτιαχνουν πανεμορφα ολοκλημενα που τα προιγουμενα χρονια ηταν κορυφαια!!ενταξυ τελευταια απλα δεν εχουν και μεγαλη ρεντα!και επειδη δεν ειμαστε χαζοι και σκεφτομαστε το συμφερον μας στο συγκεκριμενο θεμα(οπως αλλοστε κανουν και αυτοι για τουσ οποιους υποστηριζουμε λες και μας πη...νε)αυτη την περιοδο ψωνιζουμε intel kai nvidia!τερμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...