Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 έλα ρε Χάρη τι ερωτήσεις είναι αυτές ? αφού είπαμε 3 άτομα το ξέρουν μόνο αυτός ο Nvidia General Manager και ο τύπος που έφτιαξε το bug άσε που έχω βάσιμες υποψίες ο τρίτος να είναι ένα με τον πρώτο Αλλη μια ηλιθια απαντηση... thresh γιατι στο χαλαω ρε φιλε τι δεν καταλαιβες?
Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 εδώ κάπου τα χαλάς...φάσκεις και αντιφάσκεις Sorry αν σε εκανα καταλαβεις λαθος δεν εννοουσα οτι ξερω που θα το βρεις απλως ειπα μπορει να μην ψαχνεις στο σωστο μερος αυτο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 γιατί μια μου λες ότι είναι απίθανο να το βρω και μετά μιλάς για σωστά μέρη...
Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πες μου οτι περίμενες σοβαρή απάντηση.... Ρε φιλε δεν μας παρατας λεω εγω πως την εχεις δει εδω περα,αμα τα βρισκεις σαχλα αυτα που λεω μην διαβαζεις το thread δεν ειναι αναγκη να απαντας σε ολα.... γιατί μια μου λες ότι είναι απίθανο να το βρω και μετά μιλάς για σωστά μέρη... Κοιτα εγω τα μαθαινω απο ενα πολυ μαγκα παιδι απο γερμανια μου τα λεει απο msn ανηκει σε πολυ γνωστη ομοδα την οποια μαλλον απαγορευετε απο το φορουν να την κατονομασω παντως ειναι πολυ γνωστη ομαδα αποκλειετε να μην εχεις καποιο δικος εργο στο pc σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πίστεψε με να την ονομάσεις ΔΕΝ απαγορεύεται...να δώσεις links απαγορεύεται... έτσι και αλλιώς σε topics με games/σειρές/ταινίες αναφέρουν αντίστοιχες ομάδες πολλές φορές εδώ και πολύ καιρό...
catrina_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ρε φιλε δεν μας παρατας λεω εγω πως την εχεις δει εδω περα,αμα τα βρισκεις σαχλα αυτα που λεω μην διαβαζεις το thread δεν ειναι αναγκη να απαντας σε ολα.... Κοιτα εγω τα μαθαινω απο ενα πολυ μαγκα παιδι απο γερμανια μου τα λεει απο msn ανηκει σε πολυ γνωστη ομοδα την οποια μαλλον απαγορευετε απο το φορουν να την κατονομασω παντως ειναι πολυ γνωστη ομαδα αποκλειετε να μην εχεις καποιο δικος εργο στο pc σου. Άλλο ένα θύμα του ο φίλος μου ο hacker. Εϊσαι απίστευτος. Και ναι, ζήτα να κάνουνε ban όσους και όσες σου την λένε ( και με το δίκιο τους ). Αν είχες τα ωά ( αυτά που έχουνε οι άντρες ανάμεσα στα πόδια τους ) θα έβγαινες είτε με αποδείξεις είτε θα έκανες την πάπια. quack quack
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 την είδα άνθρωπος που δεν αντέχει να ακούς αηδίες αν δεν σου αρέσουν τα πόστ μου στον ρουφιάνο
Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πίστεψε με να την ονομάσεις ΔΕΝ απαγορεύεται...να δώσεις links απαγορεύεται...έτσι και αλλιώς σε topics με games/σειρές/ταινίες αναφέρουν αντίστοιχες ομάδες πολλές φορές εδώ και πολύ καιρό... Λοιπον ανηκε στην Team Influence (δεν πιστευω αν μην την ξερεις) για πολυ καιρο μεχρι προτεινως οπου μετακομισε για αλλη ομαδα.Ονομα μην περιμενεις να ακουσεις.Τεσπα αυτο το συγκεκριμενο παλικαρι μου τα λεει ολα και μπορω να πω οτι εχω παρα πολλα απο αυτον Άλλο ένα θύμα του ο φίλος μου ο hacker. Εϊσαι απίστευτος. Και ναι, ζήτα να κάνουνε ban όσους και όσες σου την λένε ( και με το δίκιο τους ). Αν είχες τα ωά ( αυτά που έχουνε οι άντρες ανάμεσα στα πόδια τους ) θα έβγαινες είτε με αποδείξεις είτε θα έκανες την πάπια. quack quack Ωχ τι κουραστικο πραμα οι γυναικες....Για ποιο λογο να αποδειξω κατι και ειδικα σε σενα σου χρωσταω κατι και δεν το ξερα?Α και δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι hacker, γυναικες.... Vatos οχι δεν ειμαι φλωρος να σε αναφερω δεν πας να κανεις οτι θελεις δεν με ενδιαφερει καν εσυ χανεις τον χρονο σου
catrina_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Βρήκα ένα από τα tweak του τρομερού γερμανού: Crysis ATi "bug" fix: >[b]#Open notepad, copy and paste this text, and then save it in Crysis root directory as user.ini[/b] lowdetailsmoke=1 lowspec=1 negative_lod_bias=0 hdrrendering=0 shadows=0 depthoffield=0 blur=0 texture_details=low anisotropy=0 object_details=low pathetic_troll=OWNED ATi_card=1 if ATi_card=1 && cost > 150euro then printf("You are a loser, you paid more for less") end
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Λοιπον ανηκε στην Team Influence (δεν πιστευω αν μην την ξερεις) για πολυ καιρο μεχρι προτεινως οπου μετακομισε για αλλη ομαδα.Ονομα μην περιμενεις να ακουσεις. ψάχνω...θα ενημερώσω αν βρω κάτι...
liopyr Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 pathetic_troll=OWNEDATi_card=1 if ATi_card=1 && cost > 150euro then printf("You are a loser, you paid more for less") end ROFL
Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Βρήκα ένα από τα tweak του τρομερού γερμανού: Crysis ATi "bug" fix: >[b]#Open notepad, copy and paste this text, and then save it in Crysis root directory as user.ini[/b] lowdetailsmoke=1 lowspec=1 negative_lod_bias=0 hdrrendering=0 shadows=0 depthoffield=0 blur=0 texture_details=low anisotropy=0 object_details=low pathetic_troll=OWNED ATi_card=1 if ATi_card=1 && cost > 150euro then printf("You are a loser, you paid more for less") end Μπραβο εχεις χιουμορ κατι ειναι και αυτο (απο το τιποτα) για μια γυναικα... ψάχνω...θα ενημερώσω αν βρω κάτι... Ενημερωτικα στο λεω στο site τους δεν θα βρεις τιποτα που να εχει σχεση με αυτο που ψαχνεις μονο οι ιδιοι μπορουν να στο στο ασε που για να στο πουν πρεπει να σε γνωρισουν και να σε προτεινει καποιος πολυ γνωστος τρεχα γυρευε δηλαδη
catrina_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μπραβο εχεις χιουμορ κατι ειναι και αυτο (απο το τιποτα) για μια γυναικα... Αφού δεν έχετε εσείς @@ πλέον, σε λίγο θα βγάλουμε και από αυτά. Ξεκινήσαμε με το χιούμορ, την εξυπνάδα, κλπ και τώρα πάμε και σε πιο τριχωτά πράγματα σιγά σιγά... Ενημερωτικα στο λεω στο site τους δεν θα βρεις τιποτα που να εχει σχεση με αυτο που ψαχνεις μονο οι ιδιοι μπορουν να στο στο ασε που για να στο πουν πρεπει να σε γνωρισουν και να σε προτεινει καποιος πολυ γνωστος τρεχα γυρευε δηλαδη Ω ναι! Ντρέπονται για το κατόρθωμα τους και το κρύβουνε. Τους κυνηγάει και η κακιά ATi που βγάζουνε στην φόρα κόλπα για να σκίζουνε οι φθηνές κάρτες της. Επίσης δίνουνε μόνο σε έμπιστα άτομα το "tweak", και φυσικά μόνο όταν έχουνε την λέξη ATi στο όνομα τους, έστω και αν το όνομα τους είναι απATI... Έχω ένα μυστικό...αλλά δεν μπορώ να στο πω...δεν το ξέρει κανείς... δεν ψάχνεις στα σωστά μέρη ομως... αν ψάξεις καλά ίσως να το βρείς...αλλά είπαμε δεν το ξέρει κανένας. Κάτι σαν το "μεταξύ εμένα και εσένα..." που λέει ο Θέμος στην εκπομπή του στον αέρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 άρα το ότι δεν ψάχνω στα σωστά μέρη κάπως καταρέει...διότι άμα δεν είναι σωστό μέρος το site τους ποιο είναι? κάτι μου λέει ότι εννοούσες αν δεν στο πουν αυτοί δεν πρόκειται να το βρεις... όπως καταλαβαίνεις αυτά που λες είναι κάπως δύσκολο έως αδύνατο να τα πιστέψει κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.