Προς το περιεχόμενο

καινούργια κάρτα γραφικών

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωπα ρε ωριμε μεγαλε αντρα.Να σου πω γιατι επαναλαμβανεις ολη την ωρα την ιδια καραμελα?να έπαιρνε και το μέρος σου κανείς άλλος γιατι εισαι εξαρτημενος απο αυτο το παραγοντα?Δεν εισαι ικανος να υποστηριξεις μια αποψη μονος σου?(μαλλον οχι) Τι ωριμος εισαι εσυ?

Δεν έχει να κάνει αυτό. Στατιστικά πάρτο, είναι δυνατόν να έχουν όλοι άδικο κι εσύ δίκιο?

Δεν σου φαίνεται καθόλου παράξενο?

Οσο για την παραποιηση των λεξεων εσυ εκανες αυτο το thread καρναβαλι και γω το συνεχισα...Οσο για την υποστηριξη που λες εχω δεχτει παρα πολλα μηνηματα απο ατομα που φοβουνται να ποσταρουν σε τετοια τοπικ γιατι κατι τετοια σαν εσενα θα πεσουν να τους φανε....:lol:

Αυτός που ξέρει τι γράφει, και δεν επικαλείται μυστικές γνώσεις στα υπόγεια της ATi Labs για να δικαιολογήσει αυτά που γράφει, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Γιατί πολύ απλά μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει.

Αυτός που γράφει αρλούμπες, και τις υποστηρίζει χωρίς αποδείξεις, καλά κάνει και φοβάται.

Αυτός που απλώς δεν ξέρει, και λέει πως δεν ξέρει, δεν υπάρχει περίπτωση να χλευαστεί.

Για αυτό υπάρχει και αυτά τα forum άλλωστε.

Για να ρωτάμε, να μαθαίνουμε, και με την σειρά μας να βοηθάμε κάποιον άλλο που δεν ξέρει.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν ήταν αντεστραμμένη η κατάσταση και για παράδειγμα η ΑΤΙ είχε τις καλύτερες κάρτες και κάποιος έλεγε ότι η Nvidia έχει τις καλύτερες και δεν το στήριζε κάπου ούτε σε reviews ούτε πουθενά απλά το έλεγε και επέμενε θα τον πίστευες? έλα στην θέση μας δλδ!

Δημοσ.

Οκ ρε μαγκες σας το ειπα και πριν για αυτο που λεγαμε τις προαλες δεν σας εδωσα αποδιξεις και με το δικιο σας δεν με πιστεψατε (δεν το απαιτησα κιολας) και γω το ιδιο θα εκανα αλλα αλλο το να πιστεψεις καποιον και αλλο να εισαι σιγουρος οτι λεει μ@λ@κιες και αυτο το κανατε εσεις.Τεσπα δεν βγαινει ακρη με αυτο οσο για να το δειξω φιλε thresh το κανω στην δουλεια αυτο που λες να βοηθεισω τον κατοχο της 3870 με το αζημιωτο φυσικα.Και σου ελα σαλονικα να στο δειξω να πειστεις ως τοτε λιγοτερη ειρωνια δεν βλαπτει μιας και γω δεν σου ειχα μιλησει ποτε επιθετικα εσυ αρχισες(α και η βοηθεια σου εφτασε οπως ελεγα και πριν του εστειλες μαιλ?

• Super Moderators
Δημοσ.

μα την παναγία ρε Sadamiraq αυτό για το tweak που λες δεν το έχω ακούσει πουθενά για games...εκτός αν εννοείς settings από τους drivers της κάρτας γραφικών ή settings στα games τα οποία όμως λογικά θα ισχύουν και για τις κάρτες της Nvidia

τα μόνα tweaks που ξέρω είναι για benchmarks (3dmark,aquamark) για να βγάζεις μεγαλύτερα scores αλλά όχι για games...

αλλά φαντάζομαι ότι θα ρίχνουν και την ποιότητα γραφικών για να κερδίζουν frames

δλδ αν θες να βοηθήσεις κάποιον που είναι εκτός Θεσσαλονίκης πρέπει να τρέχει σε σένα? μέσα από το internet δεν γίνεται? ολόκληρο vmod guide έφτιαξε ο Vatos και για τα tweaks πρέπει να τα δείξεις από κοντά?

γιατί το να ταξιδέψει κάποιος για τέτοιο λόγο αποκλειστικά, μόνο αζημίωτο δεν είναι...

Δημοσ.

Aλοιμονο δεν σου ειπα να ερθεις μεχρι εδω για αυτο τον λογο αλλα αμα σε παρει ποτε ο δρομος για καποιο λογο στειλε ενα πμ να σε κατατοπισω,μονο ενας καμμενος πραγματικα θα ερχονταν απο αθηνα μονο και μονο για αυτο το λογο και δεν πιστευω να ειναι απο μας τοσο καμμενος...Οσο για το tweek προτιματε γενικως ο ορος bug το οποιο βρισκεται σε ορισμενα παιχνιδια ( διαφορετικο σε καθε παιχνιδι) δεν ειναι στις καρτες αλοιμονο.:lol: Και για πες μου τι θα κερδισω εγω αμα το πω σε ολους? Μπορω και κερδιζω καποια εσοδα με αυτην την γνωση μου γιατι να το στον thresh πχ και στον καθε thresh? Σου αν περασεις απο δω ελα και θα δεις δεν θα στο δειξω αλλα θα στο αποδειξω στην πραξη αυτα απο μενα τωρα οποιος εχει αντιρηση προβλημα του....

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά όμως αν κάτσω και το ψάξω στα σοβαρά στο net θα το βρω έτσι? και υποτίθεται ότι το έχουν ΟΛΑ τα παιχνίδια? :o

αποκλείεται να μην το αναφέρει κάποιος...δεν μπορεί να βγάζουν όλοι λεφτά από αυτό...

Δημοσ.

Δεν πιστευω να βρεις ψαξε ομως ποτε δεν ξερεις,οχι δεν εχουν ολα τα game bug μερικα μονο και τα αρκετα καινουργια γενικως αυτα τα οποια φερουν το λογοτυπο της Nvidia στην αρχη ειναι φως φαναρι και λογικο δεν ειναι? Αλλα υραχουν και αλλα χωρις το λογοτυπο οπως το crysis πχ στο οποιο δεν παιρνει βεβαια τοσο fps βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο.Τωρα που το σκεφτομαι και το crysis δεν ειχε το λογοτυπο επισης?

Δημοσ.

Ρε Sadam άρχισες πάλι τα tweaks ? δεν τα λες και σε μένα μπας και πάρουμε κανέναν πόντο στα benchmarks ? με pm μην τα πεις δημόσια....

δλδ πραγματικά τι πρέπει να κάνουμε για να καταλάβεις οτι λες μα#%^*(ίες ?

Δημοσ.
Aλοιμονο δεν σου ειπα να ερθεις μεχρι εδω για αυτο τον λογο αλλα αμα σε παρει ποτε ο δρομος για καποιο λογο στειλε ενα πμ να σε κατατοπισω,μονο ενας καμμενος πραγματικα θα ερχονταν απο αθηνα μονο και μονο για αυτο το λογο και δεν πιστευω να ειναι απο μας τοσο καμμενος...Οσο για το tweek προτιματε γενικως ο ορος bug το οποιο βρισκεται σε ορισμενα παιχνιδια ( διαφορετικο σε καθε παιχνιδι) δεν ειναι στις καρτες αλοιμονο.:lol: Και για πες μου τι θα κερδισω εγω αμα το πω σε ολους? Μπορω και κερδιζω καποια εσοδα με αυτην την γνωση μου γιατι να το στον thresh πχ και στον καθε thresh? Σου αν περασεις απο δω ελα και θα δεις δεν θα στο δειξω αλλα θα στο αποδειξω στην πραξη αυτα απο μενα τωρα οποιος εχει αντιρηση προβλημα του....

Φίλε μου καλέ, φίλε atiman ( ναι atiman, δεν κάνω λάθος ),

Τώρα που σε banάρανε στα άλλα site είπες να ψωνιστείς εδώ ?

Όσο για το tweek... είναι tweak. Ούτε tweek, ούτε tweet ( όπως κάνει ο tweety ).

Επίσης αφού είσαι τόσο καλός στο debugging compiled executable files, να μας κάνεις μια ωραία διάλεξη ή έστω ένα guide με τις απίστευτες γνώσεις σου στην assembly.

Kisses honey,

Μια θαυμάστρια σου,

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν πιστευω να βρεις ψαξε ομως ποτε δεν ξερεις,οχι δεν εχουν ολα τα game bug μερικα μονο και τα αρκετα καινουργια γενικως αυτα τα οποια φερουν το λογοτυπο της Nvidia στην αρχη ειναι φως φαναρι και λογικο δεν ειναι? Αλλα υραχουν και αλλα χωρις το λογοτυπο οπως το crysis πχ στο οποιο δεν παιρνει βεβαια τοσο fps βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο.Τωρα που το σκεφτομαι και το crysis δεν ειχε το λογοτυπο επισης?

εγώ πάντως απορώ, γιατί δεν τα έχει αναφέρει κανείς άλλος αυτά και μόνο εσύ...γιατί σύμφωνα με αυτο που είπες δεν πρόκειται να βρω κάτι στο internet, άρα δεν το έχει αναφέρει κανείς!

Δημοσ.
Ρε Sadam άρχισες πάλι τα tweaks ? δεν τα λες και σε μένα μπας και πάρουμε κανέναν πόντο στα benchmarks ? με pm μην τα πεις δημόσια....

δλδ πραγματικά τι πρέπει να κάνουμε για να καταλάβεις οτι λες μα#%^*(ίες ?

Πρωτον δεν το αρχισα εγω πανε στην αρχη να διαβασεις και μετα κανε το εξυπνο

εγώ πάντως απορώ, γιατί δεν τα έχει αναφέρει κανείς άλλος αυτά και μόνο εσύ...γιατί σύμφωνα με αυτο που είπες δεν πρόκειται να βρω κάτι στο internet, άρα δεν το έχει αναφέρει κανείς!

Ισως γιατι δεν ψαχνεις στα σωστα μερη?:-)

Δημοσ.

έλα ρε Χάρη τι ερωτήσεις είναι αυτές ? αφού είπαμε 3 άτομα το ξέρουν μόνο αυτός ο Nvidia General Manager και ο τύπος που έφτιαξε το bug άσε που έχω βάσιμες υποψίες ο τρίτος να είναι ένα με τον πρώτο :lol:

Δημοσ.

Όσο για το tweek... είναι tweak. Ούτε tweek, ούτε tweet ( όπως κάνει ο tweety ).

Επίσης αφού είσαι τόσο καλός στο debugging compiled executable files, να μας κάνεις μια ωραία διάλεξη ή έστω ένα guide με τις απίστευτες γνώσεις σου στην assembly.

Kisses honey,

Μια θαυμάστρια σου,

B)

Αστο πανε αλλου δεν σε χρειαζομαστε εδω να πεταχτεις στα ακυρα οπως κανεις και σε καθε σου ποστ

Δημοσ.

Kisses honey,

Μια θαυμάστρια σου,

B)

Αστο πανε αλλου δεν σε χρειαζομαστε εδω να πεταχτεις στα ακυρα οπως κανεις και σε καθε σου ποστ,ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ASSEMBLY? Οτι νανε ....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν πιστευω να βρεις ψαξε ομως ποτε δεν ξερεις

Ισως γιατι δεν ψαχνεις στα σωστα μερη?:-)

εδώ κάπου τα χαλάς...φάσκεις και αντιφάσκεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...