Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Nαι ρε ρε φιλε αληθεια λεει ο liopyr προτατευουν τον υποψηφιο χρηστη μην τον παραπληροφορισω εγω,θελουν να τον παραπληροφορισουν οι ιδιοι καταλαβες?
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Nαι ρε ρε φιλε αληθεια λεει ο liopyr προτατευουν τον υποψηφιο χρηστη μην τον παραπληροφορισω εγω,θελουν να τον παραπληροφορισουν οι ιδιοι καταλαβες? Εντάξει Sadamiraq, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Όσοι ξεχωρίζουν την πληροφόρηση από την παραπληροφόρηση κατάλαβαν.
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εντάξει Sadamiraq, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.Όσοι ξεχωρίζουν την πληροφόρηση από την παραπληροφόρηση κατάλαβαν. Συμφωνω απολυτα φιλε....
st2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αλλο ενα απολαυστικο thread αλλα στο τελος ολοι φιλοι αυτο ειναι το νοημα του insomnia
tsimposa Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 φιλε μου ατι σε ευχαριστς για τα καλα σου λογια!κοιτα μαγκακο drivers ξερω να περναω και αυτο ειναι σιγουρο!ξερω οτι η ατι για τα χρηματα που διαθετει κανει πολυ καλεσ προσπαθιεσ και καταφερνει να σχεδιαζει αξιολογα κυκλοματα!παρολα αυτα αγαπητε μου στο τομεα των προγραμματων οδηγησης οι αντρωποι τα εχουν χαμενα!!κυριολεκτικα!δεν προπαγανδιζω σε καμια περιπτωση απλα βαρεθηκα να ακουω κοσμο να χτυπιετε γιατι η καρτα κολαει η το συστημα κολαει ακομα και στισ φοτογραφιες η ενα σωρο αλλεσ ιστοριες!αμα θελετε πηγαινετε δωστε τα χρηματα σας για να περνετε πλακετες οι οποιες χωρις οδηγους υπολυτουργουν!και μν μου πεισ οτι εσυ μεγα υπολογιστακια που ξερεις να περνας μεχρι και drivers δεν το εχεις διαπιστωσει!α και κατι αλλο πολυτεχνιο ειμαστε φιλε μου!και εχουμε στησει και 20 μηχανιματα!δεν εισαι ο μοναδικος αντθρωπος στη γη που ξερει να βαζει καρτουλες στα pc!και για να μιλαω κατι ξερω πανω στο θεμα!γιατι και ιλιθιος ειμουνα και πηγα και εκανα crossfire και μετα καταλαβα οτι η nviadia μας τα χωνει κανονικα οταν ειδα τα πρωτα benc!
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Σοβαρα εισαι και πολυτεχνιο?Θες να μου πεις οτι επειδη πας και μορφωνεσαι γνωριζεις παραπανω?Εχεις περασει και 20 μηχανηματα κιολας?Εγω περναω 4-5 τετοιες(μονο καρτες) περιπου την ημερα στο μαγαζι που δουλευω.Σκεψου τωρα οτι δουλευω εκει για δυο χρονια κανε λιγο τον υπολογισμο ποσα μηχανηματα μας κανουν?Εγω δεν το παιζω καποιος αλλα εσυ το αρχισες οποτε σε ρωταω στα δυο χρονια που παιρναω τετοιες καρτες γιατι τα προβληματα με τα drivers που εβαλα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα? Αναρωτιεμε γιατι ρε φιλε μπορεις να μου εξηγησεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ε ναι...τι να σου κάνει ένα ποταπό Πολυτεχνείο μπροστά το πανεπιστήμιο της ζωής!
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ε ναι...τι να σου κάνει ένα ποταπό Πολυτεχνείο μπροστά το πανεπιστήμιο της ζωής! Ναι πολλες φορες γινεται αυτο αλλα οπως φαινεται ειναι κατι δυσκολο για σενα να το καταλαβεις κρινοντας απο την ακυρη απαντηση που εδωσες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ναι ναι όλοι άκυροι είναι αν δεν συμφωνούν μαζί σου... έπρεπε να έχουμε ακολουθήσει την συνταγή του γιατρού και να σου λέμε πάντα ναι... αλλά don't worry εσύ είσαι ο σωστός ότι και να λένε οι υπόλοιποι...έτσι και αλλιώς τιποτένοι noobάδες είμαστε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ναι ναι όλοι άκυροι είναι αν δεν συμφωνούν μαζί σου...έπρεπε να έχουμε ακολουθήσει την συνταγή του γιατρού και να σου λέμε πάντα ναι... αλλά don't worry εσύ είσαι ο σωστός ότι και να λένε οι υπόλοιποι...έτσι και αλλιώς τιποτένοι noobάδες είμαστε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται Συνεχισε τον παραλογισμο σου καταφερνεις τον σκοπο σου : μεγαλωνεις το αριθμο των ποστ σου ΜΠΡΑΒΟ.Ετσι θα εχεις και ενα ονομα μεσω της οθονης....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 χαίρομαι που σε κάνω και γελάς fanboy
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 χαίρομαι που ειμαι και εγω fanboy Αντε και σε ανωτερα να σε δουμε και σε καμια εκπομπη ρε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 έτσι φαίνεται ο σωστός ο teenager όταν παραποιεί τα λόγια του άλλου και παραπληροφορεί νομίζοντας ότι κάνει κάτι...να έπαιρνε και το μέρος σου κανείς άλλος, να πω στα κομμάτια δεν τα πιστεύει μόνο αυτός αυτά που λέει αλλά δυστυχώς sadamακι μόνος σου τα λες μόνος σου γελάς
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 έτσι φαίνεται ο σωστός ο teenager όταν παραποιεί τα λόγια του άλλου και παραπληροφορεί νομίζοντας ότι κάνει κάτι...να έπαιρνε και το μέρος σου κανείς άλλος, να πω στα κομμάτια δεν τα πιστεύει μόνο αυτός αυτά που λέει αλλά δυστυχώς sadamακι μόνος σου τα λες μόνος σου γελάς Σωπα ρε ωριμε μεγαλε αντρα.Να σου πω γιατι επαναλαμβανεις ολη την ωρα την ιδια καραμελα?να έπαιρνε και το μέρος σου κανείς άλλος γιατι εισαι εξαρτημενος απο αυτο το παραγοντα?Δεν εισαι ικανος να υποστηριξεις μια αποψη μονος σου?(μαλλον οχι) Τι ωριμος εισαι εσυ? Οσο για την παραποιηση των λεξεων εσυ εκανες αυτο το thread καρναβαλι και γω το συνεχισα...Οσο για την υποστηριξη που λες εχω δεχτει παρα πολλα μηνηματα απο ατομα που φοβουνται να ποσταρουν σε τετοια τοπικ γιατι κατι τετοια σαν εσενα θα πεσουν να τους φανε.... Να περιμενεις την υποστιριξη σε λιγο φιλε θα μπουν τα φιλαρακια σου μην φοβασε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 να έπαιρνε και το μέρος σου κανείς άλλος γιατι εισαι εξαρτημενος απο αυτο το παραγοντα?Δεν εισαι ικανος να υποστηριξεις μια αποψη μονος σου? αν κάτι που λέει κάποιος είναι σωστό υπάρχουν ΠΟΛΛΑ άτομα στο forum που θα συμφωνήσουν...εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιον στην περίπτωσή σου η άποψή μου τεκμηριώνεται από τα εκατοντάδες review που υπάρχουν στο internet...η δικιά σου από που? είσαι ο Πάπας με το αλάνθαστο και δεν το ξέρα και πρέπει να σε πιστεύουμε αυτά που λες? δώσε αποδείξεις, ότι η 3870 είναι γρηγορότερη από την 8800GT και για τα tweaks που λες ότι την κάνουν πιο γρήγορη και θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσει συγγνώμη...γιατί μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ούτε site ούτε καν τα tweaks δεν λες ποια είναι τουλάχιστον να τα δοκιμάσει κάποιος που έχει 3870, να τον βοηθήσεις βρε αδερφέ! τόσο εγωϊστής είσαι... Οσο για την υποστηριξη που λες εχω δεχτει παρα πολλα μηνηματα απο ατομα που φοβουνται να ποσταρουν σε τετοια τοπικ γιατι κατι τετοια σαν εσενα θα πεσουν να τους φανε.... Fan Club TΩΡΑ! επίσης αυτόγραφα και για τους συγγενείς μου PLZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.