Προς το περιεχόμενο

καινούργια κάρτα γραφικών

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η συγκεκριμένη κάρτα, μάλλον στη μικρομεσαία κατηγορία ανήκει. Για περιστασιακό gaming πιθανότατα να σε καλύψει αν δεν ζητάς πολλά από άποψη ποιότητας απεικόνισης στα νεότερα παιχνίδια.

Αμέσως επόμενη πρόταση είναι η 3850 από την Ati.

Δημοσ.

Πλέον με την εμφάνιση των Radeon 3650, ανήκει στη μικρή κατηγορία. Games σε πολύ χαμηλές αναλύσεις και detail level, αν και το PES 2008 το σηκώνει άνετα σε 1280*1024 και Full Detail. Αν ενδιαφέρεσαι για games, κοίτα τη λύση που σου πρότεινε ο φίλος ή την 9600GT. Προσωπικά πάντως θα έπαιρνα 3650 από 8600...

Δημοσ.

Όχι ότι έχουν κάποια σοβαρή διαφορά αλλά η 8600GT είναι ελαφρώς ταχύτερη της 3650. Και ελαφρώς ακριβότερη.

Δημοσ.

Πάρε 8600GT για να θυμηθείς εμένα. Αν θες να θυμηθείς τον φίλο μου τον Γιάννη, πάρε 2600xt.

Sorry αλλά τεκμηριωμένο επιχείρημα είναι αυτό; :/

Τελοσπάντων, scarface5323 προσδιόρισε λιγάκι τις απαιτήσεις σου ή/και τα οικονομικά σου μήπως υπάρχει κάποια πιο κατάλληλη πρόσταση.

Δημοσ.
Sorry αλλά τεκμηριωμένο επιχείρημα είναι αυτό;

Οπως εχω πει και πριν η ειρωνια παει συννεφο κλασικος ελληνας θα μου πεις.Δεν ασχοληθω καν μαζι σου.Τα ατομα που με γνωριζουν αλλα και μερικοι απο το insomnia που τους εχω γνωρισει προσωπικα και τους εχω συμβουλεψει ξερουν οτι τα τους λεω κατι ειναι παντα σωστο.

• Super Moderators
Δημοσ.
τους λεω κατι ειναι παντα σωστο.

όπως τα κόλπα/tweaks που ισχυριζόσουν ότι ξέρεις (αλλά δεν τα "μοιραζόσουν" :P ) σε άλλο topic με τα οποία κέρδιζαν οι ATI κάρτες 20fps παραπάνω? :P

Δημοσ.

Απευθύνεσαι σε κάποιον που δεν ξέρεις και δε σε ξέρει (δε εννοώ εμένα αλλά τον OP). Ο καθένας μπορεί να δηλώσει πως είναι ειδήμονας σε οτιδήποτε. Χωρίς τεκμηρίωση όμως δεν έχει καμιά αξία.

Πιστεύεις λοιπόν ότι είναι αρκετό το να επικαλεστείς την εμπειρία σου για να πείσεις κάποιον;

Το βρίσκεις περίεργο να σε θεωρήσει κάποιος fan της Ati (βλέποντας το profile σου) και ότι προτείνεις την 3650 μόνο και μόνο γιατί είσαι "κολλημένος"; (Παράκληση: Μην πεις πάλι τα γνωστά, ότι η nVidia ακολουθεί ύπουλες μεθόδους αλλά δε μπαίνεις στην διαδικασία να το αποδείξεις γιατί δεν αξίζει τον κόπο)

Με την ίδια λογική μπορώ κάλλιστα να πω ότι εγώ έχω περισσότερες γνώσεις και πάρε αυτό που σου λέω γιατί αυτό είναι καλό. Κι αν δε με πιστεύεις δε με νοιάζει. Οι φίλοι μου που με ξέρουν με εμπιστεύονται.

Sorry στον OP για το offtopic.

Δημοσ.
όπως τα κόλπα/tweaks που ισχυριζόσουν ότι ξέρεις (αλλά δεν τα "μοιραζόσουν" :P ) σε άλλο topic με τα οποία κέρδιζαν οι ATI κάρτες 20fps παραπάνω? :P

Λεω και θα πεταχτει δεν θα πεταχτει? Να μην ανεβασουμε τα ποστ να λεμε οτι ειμαστε και καποιοι μεσω της οθονη ε?Αν εισαι τοσο μαγκας ελα στο μαγαζι που δουλευω στο βαρδαρη να σου δειξω να το βουλωσεις γιατι βλεπω την εχεις δει οτι εισαι καποιος.Νομιζω ομως οτι εισαι αθηναιος αν δεν κανω λαθος οποτε αμα σε παρει ο δρομος σου απο δω πανω στειλε ενα PM μεχρι τοτε ομως κομμενες οι ειρωνιες και τα λογια για τα οποια μπορει να σε προδοσουν....

antonl εχεις δικιο γραψε λαθος για αυτα που ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι σε αλλο φορουν στο οποιο με γνωριζουν ποιος ειμαι

Δημοσ.

Εκτός της προφανούς έλλειψης αποδείξεων να υποστηρίξεις τις μπούρδες που γράφεις κατά καιρούς, έχεις και σοβαρή έλλειψη αίσθησης χιούμορ... :-)

Δημοσ.
Εκτός της προφανούς έλλειψης αποδείξεων να υποστηρίξεις τις μπούρδες που γράφεις κατά καιρούς, έχεις και σοβαρή έλλειψη αίσθησης χιούμορ... :-)

Χαχαχαχα ενω εσυ μεγας χιουμοριστας βρισκοντας οικονες στο ιντερνετ νομιζεις οτι κανεις κατι?Ασε μας ρε φιλε....

Δημοσ.
Χαχαχαχα ενω εσυ μεγας χιουμοριστας βρισκοντας οικονες στο ιντερνετ νομιζεις οτι κανεις κατι?Ασε μας ρε φιλε....

Kαι βέβαια κάνω. Βρίσκω εικόνες στο internet. :-)

Eσύ εκτός από το να παραπληροφορείς και να ευλογείς τα γένια σου, τι ξέρεις καλά να κάνεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...