tereza18gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Γεια σας. Χρησιμοποιώ το shoutcast-winamp για online radio (με τη βοήθεια του listen2myradio) αλλά απ΄ότι άκουσα ο αριθμός των ακροατών εξαρτάται από την ταχύτητά μου, η οποία δεν είναι υψηλή. Καταρχάς με ταχύτητα adsl 1MBit πόσους μπορώ να έχω maximum listeners? (με την κατώτατη ταχύτητα μετάδοσης) Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν το oddcast με το peercast είναι καλύτερα και ευκολότερα. Όταν τα δοκίμασα ενώ κατάφερα να κάνω connected το oddcast όταν ξαναμπήκα δε μου φαινόταν πουθενά ο σταθμός στο yellow pages και γενικά χάθηκα. Ξέρετε αν αυτά τα προγράμματα εξασφαλίζουν περισσότερους listeners? Αν ναι μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τη λειτουργία τους; Αν όχι έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε δωρεάν; Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
2arkoudi Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Να ρωτησω υπαρχει site που να σου προσφρει δωρεαν να φτιαξεις online radio με streem ? Δηλαδη να βαζεις μια playlist και να τα παιζει ?
moshelas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Κάτι σαν αυτό;; Αρκεί να έχεις πακέτο web hosting http://www.iradeo.com/
tereza18gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 To iradeo δεν είναι αυτό που ψάχνω. Κανείς άλλος βοήθεια;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.