outlaw star Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 καλημέρα θέλω ωα προσθέσω άλλα 2 γίγα στο μπρίκι μου και να πάω στα 4 με windows xp πάνω.το ότι θα βλέπει μέχρι 3,2 γίγα γνωστό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει περίπτωση να δω κάποια διαφορά σε παιχνίδια όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά διότι κάπου κοιτούσα τα specs του far cry 2 και έμεινα-ζητούσε 2 γίγα μνήμη τουλάχιστον...(ελπίζω να είναι fake....).
spdrosin Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Συνήθως λένε πως 4GB μνήμης RAM για τρέξιμο εφαρμογών που δεν περιλαμβάνουν επεξεργασία βίντεο, κλπ είναι υπερβολή και αχρείαστα. Αν κάνω λάθος κάποιος ας με διορθώσει.
sotoul Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 τα 4 gb ειναι αρκετα για την δουλεια που τα θελεις. και με 2 χ 1,5 αν βαλεις παλι καλημενος θα εισαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Συνήθως λένε πως 4GB μνήμης RAM για τρέξιμο εφαρμογών που δεν περιλαμβάνουν επεξεργασία βίντεο, κλπ είναι υπερβολή και αχρείαστα. Αν κάνω λάθος κάποιος ας με διορθώσει. Crysis & Vista... ή WoW & Vista... περνάς χαλαρά τα 2gb...
-ATI-kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Crysis & Vista...ή WoW & Vista... περνάς χαλαρά τα 2gb... Πιστευω πως η Windows το παρακανε με τα Vista.Το θεωρω ΑΣΚΟΠΟ να πεταω 512mb-1024mb μονο κ μονο για να δουλεψει ενα OS το οποιο στην τελικη δεν εχει να προσφερει κ πολλα περισσοτερα απο τα XP ... Θα συμφωνισω λοιπον με τον φιλο παραπανω.4GB memory ειναι για την χρηση που θες Υπεραρκετα.
-ATI-kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Για το Farcry 2 πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι fake τα 2Gb αφου αυτα τα requirements δινονται και απο το official site του παιχνιδιου. http://www.farcry2-hq.com/requirements.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.