Προς το περιεχόμενο

SP3 or NOT ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λέγεται ότι είναι ψιλοπροβληματικά ίσως να είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό.Τώρα απο την άλλη εάν θες να πειραματιστείς...go for it και πες και σε μας τους υπόλοιπους τις εντυπώσεις σου,για να ξέρουμε....αν θα τα βάλουμε ή όχι....

Δημοσ.

Σε ένα παλιό φορητό που έχω ανοικτό 24/7 απλώς για fax server (ο μόνος λόγος που κρατώ w$ σε έναν από τους υπολογιστές μου, α ρε conexant κάψιμο που θες) πέρασα το SP3 κ όλα καλά. Μετά θα χρειαστείς μόνο μία μικρή ρύθμιση στo firewall σου

Δημοσ.

μα το προβλημα με τους amd ηταν σε υπολογιστεσ hp που ειχαν περασμενο μεσα και ενα driver της intel

για ποιο λογο να δημιουργισει προβλημα σε σενα

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά που είδα εγώ είναι αργεί να μπεί στα windows σε σχέση με το Sp2. Και έκανα καθαρή εγκατάσταση και τα πέρασα. Αλλά έχει αυξηθεί ο τερματισμός. Πολύ γρήγορος :)

Δημοσ.

Αυτό που λες ότι αργεί να φορτώσει ισχύει... Γιατί να κάνουν τέτοια βλακεία;; Κάτι παίζει..

Δημοσ.

Δεν ξερω εγω το εβαλα διαφορες προς το καλυτερο η το χειροτερο δεν ειδα το 20% πιο γρηγοροτερο pc που ελεγε η microsoft

Δημοσ.

Περίμενε λίγο μέχρι να εμφανιστεί κανένα πατσάκι γιατι έχουν διαπιστωθεί αρκετά προβλήματα με τέτοιους επεξεργαστές..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...