axaxouxas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 :lol:Τζόγος στα λαχεία??? Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό… 800 μόνιμους πελάτες???? Πλανόδιος δεν είσαι??? 100.000 ευρώ σε τρεις μήνες ???? για ευρώ μιλάμε??? πες μου που ακριβώς κάνεις πιάτσα … αν κατέβω Αθήνα να πάρω θα δουλεύω υπάλληλος του αχαχούχα τις Κυραικές και τα Σάββατα με ποσοστά...εννοείται Τι ακριβως δεν καταλαβες ??? Βαλε οτι δουλευω 19 χρονια απο 16 χρονων (τι γνωριμιες εχω αποκτησει) Δουλευω το ΚΥΡΙΩΣ με (καταστηματα - γραφεια - τραπεζες) ΟΧΙ (ΚΑΦΕΝΕΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ) παλια πηγαινα αλλα δεν μου αρεσε η ΦΑΣΗ Και βεβαια μιλαμε για ευρω .... 2008 ΕΧΟΥΜΕ ;-) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι μια δουλεια που δεν μπορεις να βαλεις υπαλληλο για αυτοννοειτους λογους ;-) Εξ' αλλου εχω Υπαλληλο βοηθο την ΜΑΝΟΥΛΑ μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ . ;-) Ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΗ και ΑΓΧΩΔΗΣ δουλεια αυτη .... τα λαχεια ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ !!!! ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ....
axaxouxas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Απλα να μην με παρεξηγησει κανεις επειδη ΒΑΡΕΘΗΚΑ να βλεπω μονο ηλικιωμενους να κανουν την δουλεια αυτη και οι πρακτορες (προμηθευτες) να τους εκμεταλευονται με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ τροπους.... Και επειδη φοβαμαι οτι μπορει καποτε να προσαρτησουν την δουλεια αυτη στα ΠΡΑΚΤΩΡΕΙΑ και ετσι να μεινω και εγω χωρις δουλεια (αν και ΕΓΩ δεν θα κατσω ετσι ...ολο και κατι αλλο θα βρω) ΠΡΟΣΠΑΘΩ να βαλω νεους στο επαγγελμα και να τους ανοιξω οσο γινεται τα ματια ωστε να μπουν νεες βασεις στο επαγγελμα .... Τα υπολοιπα κατοπιν σοβαρου ενδιαφεροντος και μονο με συναντηση κατα προσωπο .... ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ να αναφερω οτι ενας μεσος λαχειοπωλης με τουλαχιστον δυο - τρια χρονια στην δουλεια μπορει να φτασει να βγαζει μεχρι και 1500-2000 ευρω τον μηνα !!!! Αν πουλαει και εθνικο διαφορετικα ο μισθος παει γυρω στα 1000-1400 ευρω !!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΜΕΙΕΣ .... (Να του μεινουν λαχεια κτλ) Απο εκει και περα αναλογα την ικανοτητα που εχει να επικοινωνει με τον κοσμο και την ΣΥΝΕΠΕΙΑ που επιδυκνειει στους φιλους πελατες του και κατι πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Να ειναι απολυτα ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ , ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ οχι μονο απεναντι σε οσους τον υποστηριξουν αλλα και οσους τον προσεγγισουν για οποιαδηποτε πληροφορια γυρω απο το παιχνιδι των λαχειων .... μπορει να αυξησει τις προμηθειες του αρα και τα κερδη του ....-) ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ??? ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ....
cumulus Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κοιτα, θα στο πω πολυ απλα. Αν τρως καθε μερα σπιτι σου και εισαι ενα ατομο, το κοστος του φαγητου θεωρεις οτι ειναι λιγοτερο απο 5? για πρωινο, μεσημεριανο και βραδινο? Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι 2 μεριδες φαγητο + πρωινο κοστιζει λιγοτερο απο 5? τη μέρα σε ενα ατομο. Εδω μιλαμε για κρεας, ψαρι, φρουτα, λαχανικα, οσπρια, ζυμαρικα, δημητριακα, λαδι (που ειναι και πανακριβο), ψωμι, γαλα.Αυτα λοιπον και μόνο και αν υπολογισουμε οτι αξιζουν ΜΟΝΟ 5?, κοστιζουν 150? (30χ5) το μήνα. Και ξερεις κατι? Σου χαριζω βρε αδερφε και άλλα 50 και λεω οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ κοστιζουν μονο 100? (3,33? τη μερα δλδ). Δεν θα χαλασεις αλλα 50 για την προσωπικη σου υγιεινη, για καθαριστικα κτλ? Θα χαλασεις....Επομένως πρεπει να τσεκαρεις τι χαλας γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που ψαχνουν να βρουν που χαλασανε τα λεφτα τους. Εγω σου προτεινω να κρατησεις τις αποδειξεις 1 μήνα απο το σουπερ μαρκετ για να δεις τι χαλας....Ειναι φυσει αδυνατο να χαλας τα λεφτα που λες σε ενα σπιτι με 3 ατομα. 220/3=73? το ατομο....δηλαδη αν πουμε οτι αυτα τα λεφτα ειναι μονο για φαγητο (που δεν ειναι) σημαινει οτι τρωτε με 2,4? τη μέρα το ατομο 3 γευματα(αντε καντα 2) (και σκεψου οτι η κορη σου οπως ειπες ως παιδι εχει και εξοδα). P.S: Γαριδακια δεν τρωω ποτε, σοκολατες θα φαω καμμια 10αρια το χρονο και αντε να φαω και 10 παγωτα το καλοκαιρι....Φυσικα δεν τα υπολογιζω στο super market μιας και ειναι εξοδα περιπτερου. Ενταξει φιλε την αλλη φορα θα σε παρω μαζι μου να μου πεις ποσα χαλασα γιατι εγω ειμαι βλακας και δεν ξερω γαιυτο ειναι τα φορουμ να βοηθανε εμας τους βλακες.Οσο για τις αποδειξεις σουπερ παω μια φορα τον μηνα και αγοραζω τα παντα.Ξαναπαω μονο για να παρω προιοντα τα οποια δεν αντεχουν για ενα μηνα οπως γαλατα γιαουρτια κλπ.
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Με λυπει το γεγονος πως το τοπικ κατεληξε να ειναι χωρος αντιπαραθεων για τις προσωπικες εμπειριες των συμφορουμιτων. το θεμα ειναι ενα: η χωρα μας αντιμετωπιζει μεγαλο προβλημα στον τομεα της εργασιας (ανεργια, χαμηλοι μισθοι, δυσχερεις και ανισσες εργασιακες συνθηκες, ανασφαλιστη εργασια), το οποιο δεν αφορα μονο τον καθενα μας προσωπικα, γιατι πλεον εχει τεραστιες κοινωνικες προεκτασεις. θα συμβουλευα τους καλοπληρωμενους να μην κλεινουν τα ματια τους, δεν τους ζηλευουμε ουτε θελουμε να ερθουν στη θεση μας. δεν πρεπει να ξορκιζουν ομως την ατυχια η τη δυσχερη εργασιακη θεση, στην οποια βρισκεται ενα μεγαλο κομματι του πληθυσμου μονο και μονο για να τους αποφυγει το κακο. με τις μνημες απο το κραχ της αργεντινης προ επταετιας να ειναι ακομη νωπες, ολους θα πρεπει να ανυσηχει η τραγικη οικονομικη κατασταση της χωρας μας. υπαρχει μια γερμανικη γελοιογραφια 2 εικονων( δε θυμαμαι το ονομα του καλλιτεχνη), στην οποια απεικονιζεται ενα καραβι: 1η εικονα: στη μια ακρη βρισκεται η κατωτατη (οικονομικα παντα) ταξη, στη μεση η μεσαια ταξη και στην αλλη ακρη η αστικη ταξη. 2η εικονα: η μεσαια ταξη εχει γυρει επικινδυνα προς τη μερια της ασθενους ταξης. 3η εικονα δεν υπαρχει, αλλα ολοι μπορουμε να τη φανταστουμε. τα συμπερασματα που προκυπτουν απο την ερμηνεια της ανω γελοιογραφιας νομιζω ειναι αυτονοητα...
VitamineQ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καλά τι να λέμε τώρα. Φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι το να αγοράσουμε αναψυκτικά είναι πολυτέλεια. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πως έχει η κατάσταση η οποία είναι τραγική δυστυχώς. Στο κάτω κάτω αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να ζούμε νορμάλ χωρίς να σκεφτούμε αν μας παίρνει να πιούμε ένα ποτήρι κρασί παραπάνω μαζί με το φαγητό. Τόσο παράλογη είναι αυτή η απαίτηση ποια; Και δε λέω για plasma τηλεοράσεις και τέτοιες πολυτέλειες. Λέω για απλά καθημερινά πράγματα που δυστυχώς πολλοί νέοι δε μπορούν να κάνουν σήμερα. Έμενα θα μου φαινόταν αδύνατον να πάω να ζήσω μόνος μου και να πληρώνω ενοίκιο με μισθό 700 ευρώ, πόσο μάλιστα να κάνω και οικογένεια με τα έσοδα και τον δυο να είναι 1400 ευρώ και αν .
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καλά τι να λέμε τώρα. Φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι το να αγοράσουμε αναψυκτικά είναι πολυτέλεια. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πως έχει η κατάσταση η οποία είναι τραγική δυστυχώς. Στο κάτω κάτω αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να ζούμε νορμάλ χωρίς να σκεφτούμε αν μας παίρνει να πιούμε ένα ποτήρι κρασί παραπάνω μαζί με το φαγητό. Τόσο παράλογη είναι αυτή η απαίτηση ποια; Και δε λέω για plasma τηλεοράσεις και τέτοιες πολυτέλειες. Λέω για απλά καθημερινά πράγματα που δυστυχώς πολλοί νέοι δε μπορούν να κάνουν σήμερα. Έμενα θα μου φαινόταν αδύνατον να πάω να ζήσω μόνος μου και να πληρώνω ενοίκιο με μισθό 700 ευρώ, πόσο μάλιστα να κάνω και οικογένεια με τα έσοδα και τον δυο να είναι 1400 ευρώ και αν . +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ενδεικτικες τιμες σε λαικη αγορα 20/05/08: -κερασια 5,98 ευρω/κιλο -μηλα σταρκιν 2,45 ευρω/κιλο -λεμονια 2,90 ευρω/κιλο -ντοματες 2,55 ευρω/κιλο
kage Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 @axaxouxas δυσκολα καποιος νεος θα βρει τοσο ευκολα ανοιχτες πορτες σε τραπεζες κ μαγαζια. κ απ οτι ειδα εχεις κ κεντρικο ποστο στην ομονοια.-πληρωνετε τιποτα νταβατζηλικια κ εκει με το μηνα για προστασια?- επισης εσυ απ οτι ειδα σε ενα ποστ που ειχες κανει οταν σε κλεψαν κ μετα στην τηλεοραση εισαι συμπαθης για χ λογους .
axaxouxas Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 @axaxouxas δυσκολα καποιος νεος θα βρει τοσο ευκολα ανοιχτες πορτες σε τραπεζες κ μαγαζια.κ απ οτι ειδα εχεις κ κεντρικο ποστο στην ομονοια.-πληρωνετε τιποτα νταβατζηλικια κ εκει με το μηνα για προστασια?- επισης εσυ απ οτι ειδα σε ενα ποστ που ειχες κανει οταν σε κλεψαν κ μετα στην τηλεοραση εισαι συμπαθης για χ λογους . Καλημερα φιλε μου ... ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι δυσκολο αν το ΘΕΣ το ποστο δεν στο δινει ΚΑΝΕΙΣ .... απλα το διακδικεις με τον ΤΡΟΠΟ σου παντα στα πλαισια του σεβασμου προς τους υπολοιπους συναδελφους.... Νταβατζηλικια οχι δεν πληρωνουμε διοτι απλα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ασε που αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι ΜΠΑΜ για το κρατος διοτι τα λαχεια ειναι ΚΡΑΤΙΚΟ προ'ι'ον και το κρατος κερδιζει περιπου 13-25 τοις εκατο του συνολικου ΤΖΙΡΟΥ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ομως παρα πολλοι ΚΛΕΦΤΕΣ (ναρκομανεις στην πλειοψηφια που σου κλεβουν κυριως 1-2 πενταδες λα'ι'κο) εκτος κι αν πεσεις σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οπως εγω τοτε .... και πολυ ''βρωμια''.... Η συμπαθεια δεν ερχεται ΜΟΝΗ της .... ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με αγωνα . εξ' αλλου ΟΛΟΙ εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες ετσι δεν ειναι ??? Παντως γενικα στην ζωη μου ειμαι πολυ τυχερος με ΟΛΗ την σημασια της λεξης.... Τωρα φευγω για δουλεια τα λεμε παλι το μεσημερι ... ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ....
BLISS Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 αχαχουχα... για αλλη μια φορα βγαινεις απο το θεμα και αναφερεσαι στην προσωπικη σου ζωη και στα λαχεια... Μπαινω για να διαβασω κατι σχετικο με τον τιτλο. PLZ.... φιλικα
random Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Με λυπει το γεγονος πως το τοπικ κατεληξε να ειναι χωρος αντιπαραθεων για τις προσωπικες εμπειριες των συμφορουμιτων. το θεμα ειναι ενα: η χωρα μας αντιμετωπιζει μεγαλο προβλημα .... Μιλάμε για πολύ μεγάλα προβλήματα. και σε αυτά υπάρχουν δυο τρόποι να τα δείς. Να σκέφτεσαι που οφείλονται, και πως θα μπορούσαν να λυθούν. (πχ. αλλαγή ηγεσίας, αλλαγες οικονομικών και άλλων large συστημάτων, συντονισμένη αλλαγή συμπεριφοράς πολίτη/καταναλωτή/υπαλλήλου/ψηφοφόρου/γονέα, κ.λ.π ) ή/και να σκέφτεσαι, πως θα μπορούσα εγώ να ξεφύγω απ το πρόβλημα, αφού ο κόσμος έτσι ήταν πάντα, παρτάκιας, και δεν πρόκειται να διορθωθεί τουλάχιστον στη δική μου ζωή. Το "εγώ" περιλαμβάνει εναν κύκλο όσο ευρύ τον θέλεις (μονο εγώ, το ζευγάρι, συν τα παιδιά , γονεις μου, κλπ ). (πχ. μετανάστευση, αλλαγή επαγγέλματος, αλλαγή προτεραιοτήτων στην κατανάλωση) Δεν ειναι κακό να επιλέγεις τη 2η λογική. Αν εσύ βρήκες τρόπο να ξεφύγεις, και πέτυχε, και το λες στους άλλους, μερικοί θα κάνουν το ίδιο. απο παρτάκιας μπορει να γίνεις ηγέτης κινήματος. think about it
Critter Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ενταξει φιλε την αλλη φορα θα σε παρω μαζι μου να μου πεις ποσα χαλασα γιατι εγω ειμαι βλακας και δεν ξερω γαιυτο ειναι τα φορουμ να βοηθανε εμας τους βλακες.Οσο για τις αποδειξεις σουπερ παω μια φορα τον μηνα και αγοραζω τα παντα.Ξαναπαω μονο για να παρω προιοντα τα οποια δεν αντεχουν για ενα μηνα οπως γαλατα γιαουρτια κλπ. Επιτελους ειπες και κατι σωστο. btw: Σημερα πηγα με τη δικια μου σουπερ μαρκετ και ψωνισαμε 149?...την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε δωσει αλλα 50+ (ουσιαστικα εγω τρωω 3 φορες τη βδομαδα εκει και ολα τα αλλα ειναι για αυτην). Εφοσον το επιθυμεις μπορω να σου σκαναρω τις αποδειξεις να δεις οτι ειναι ειδη της καθημερινοτητας και καθολου γαριδακια και αχρειαστα πραγματα. Να δεις οτι δεν ξερεις να κανεις οικονομικη διαχειρηση και δεν εχεις ιδεα που πανε τα λεφτα σου. P.S: Ειμαι απο τους καλοπληρωμενους (στην εφορια δινω, δεν παιρνω) αλλα μπορω να κρινω το τι συμβαινει γυρω μου και να εκτιμησω καταστασεις χωρις να κοιταω την παρτυ μου, που προς το παρον τουλαχιστον τα βγαζει ανετα περα...το αυριο όμως δεν το ξερω και ανησυχω...
Houston Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 btw: Σημερα πηγα με τη δικια μου σουπερ μαρκετ και ψωνισαμε 149?...την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε δωσει αλλα 50+ 200 ευρά την εβδομάδα ΣΜ? συγνώμη αλλά εγώ με αυτά τα λεφτά θα είχα ανοίξει κέντρο σίτισης απόρων.
livewire Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Εντάξει ρε Houston, δεν μαγειρεύεις, δεν καθαρίζεις, δεν ξυρίζεσαι και δεν πλένεις τα σώβρακά σου. Κάτι άλλο εκτός από νερό πίνεις? Εννοώ κάτι που να πουλάνε στο SM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.