-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 μπορει καποιος να μας πει πώς το καταλαβαινει οτι τον εχεις μπλοκ? εσυ κατι χρωστας αν δεν κανω λαθος...:lol: δυστυχως δεν μπορεις να το δεις αν σε εχουν μπλοκαρει.γιαυτο μην μπαινεις σε τετοιες σελιδες ΠΟΤΕ !!
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 παντως το site που παρεθεσε η amelie01, δουλευει μια χαρα. το εχω χρησιμοποιησει.
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 επειδη απο τη φυση μου ειμαι περιεργος,τι αριβως λεει μεσα?
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 επειδη απο τη φυση μου ειμαι περιεργος,τι αριβως λεει μεσα? βλεπεις ποιοι εχουν μπλοκαρει το λογαριασμο σου.
dark_banishing Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εκτός που δεν λειτουργεί. Εκτός που του δίνεις το username και το pass του λογαριασμού σου. Του δίνεις και τα email όλων των επαφών σου (δηλαδή εμάς) και μας γεμίζουν spam. Συγχαρητήρια !
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εκτός που δεν λειτουργεί. Εκτός που του δίνεις το username και το pass του λογαριασμού σου. Του δίνεις και τα email όλων των επαφών σου (δηλαδή εμάς) και μας γεμίζουν spam. Συγχαρητήρια ! το δικο σου λογαριασμο παντως αποκλειεται να τον "εδωσα". so, mind your one bussines...
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 @dark_banishing::lol: @elena blue:πραγματικα ετσι λειτουργει?εσενα σε ειχε κανεις μπλοκαρισμενη?ειδες αποτελεσματα?
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 @dark_banishing::lol: @elena blue:πραγματικα ετσι λειτουργει?εσενα σε ειχε κανεις μπλοκαρισμενη?ειδες αποτελεσματα? ναι! σου εγγυομαι 100%!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 μα επειδη ουτε μπηκα, ουτε και το εχω σκοπο, γιαυτο ρωτω εκεινους που μπαινουν )))
dark_banishing Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Η βλακεία είναι ανίκητη. Σας εγγυώμαι 100% !!
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Η βλακεία είναι ανίκητη. Σας εγγυώμαι 100% !! αν εχεις αντιρρησεις για τη χρηση του site, μπορεις να τις εκφρασεις ηπια, παραθετοντας τα επιχειρηματα σου. με το να απαντας με εξυπναδες δεν ωφελεις σε τιποτε. και στο κατω κατω της γραφης, ο καθε ενας ξεχωριστα αναλαμβανει την ευθυνη για τη χρηση του λογαριασμου του.
alexiou92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 elena ο dark_banishing ηταν καπως αποτομος, αλλά το ξέρουν όλοι οτι κανενα απο αυτα τα site δεν ειναι εμπιστο μπορει να λεει την αληθεια για το αν σε εχουν κανει μπλοκ αν και δεν το χω διαπιστωσει, οχι σε αυτο αλλα σε αλλο, αλλα οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για να κατεβασεις τζαμπα ιους ειναι σιγουρο εκτος του οτι δινεις και mail για να στελνουν spam, κατι παρομοιο με τα chain letters, μη τα στελνετε ή σβηστε τα mail που εχουν πριν τα στειλετε αυτα δυστυχως δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις
elena blue Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 elena ο dark_banishing ηταν καπως αποτομος, αλλά το ξέρουν όλοι οτι κανενα απο αυτα τα site δεν ειναι εμπιστο μπορει να λεει την αληθεια για το αν σε εχουν κανει μπλοκ αν και δεν το χω διαπιστωσει, οχι σε αυτο αλλα σε αλλο, αλλα οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για να κατεβασεις τζαμπα ιους ειναι σιγουρο εκτος του οτι δινεις και mail για να στελνουν spam, κατι παρομοιο με τα chain letters, μη τα στελνετε ή σβηστε τα mail που εχουν πριν τα στειλετε αυτα δυστυχως δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις σιγουρα ο καθενας μας εχει ατομικη ευθυνη για τη χρηση οπουδηποτε site. ο Wise ρωτησε για τα αποτελεσματα του site , απο εκει και περα ειναι στη δικη του κριση οπως και στην κριση του καθε ατομου αν θα το χρησιμοποιησει η οχι.
dark_banishing Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το site δεν λειτουργεί. Και δεν χρειάζεται καν να μπω στον κόπο να φτιάξω extra λογαριασμό για να το ελέγξω. Καταρχήν αν υπήρχε τρόπος θα είχε ενσωματωθεί σε open source software όπως το pidgin και θα το κάναμε όλοι. Δεν θα υπήρχε λόγος να μπεις σε site. Το msn πρωτόκολλο δεν έχει κανένα σφάλμα που να επιτρέπει τέτοια κόλπα (πολύ παλιά είχε). Ακόμα και αν προσπαθήσεις με τρίτο λογαριασμό να δεις αν κάποιος που σε εσένα φαίνεται offline είναι στην πραγματικότητα online δεν μπορείς γιατί από default δεν μπορείς να δεις το status των μη-επαφών σου. Φυσικά και εγώ μπορώ να σου πω ότι ο Χ σε έχει κάνει μπλοκ. Το θέμα είναι ότι εσύ και πάλι δεν μπορείς να ελέγξεις ότι πράγματι είναι έτσι. Εν μέρη έχεις δίκιο βέβαια όταν λες ότι λειτουργεί, αλλά σίγουρα όχι με τον τρόπο που εννοείς Τα σπαμ τα στέλνει μια χαρά. Ήδη βλέπω τον επόμενο να ποστάρει ότι άμα κάνεις δεξί κλικ εδώ, αριστερό εκεί, και τραγουδήσεις τον εθνικό ύμνο μπορείς να δεις ποιος σε έχει κάνει μπλοκ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 παιδια μή μας κρατατε σε αγωνια! εκτος απτο αν μας εχουν κανει block δειχνει αν μας εχουν κανει delete? ειναι ισως πιο σημαντικο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.