lazaros7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπερα. Παιδια εχω μια ερωτηση. Γινεται να διαγραψεις καποιον απο το Windows Live Messenger χωρις ομως να το καταλαβει?
-WISE- Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπερα. Παιδια εχω μια ερωτηση. Γινεται να διαγραψεις καποιον απο το Windows Live Messenger χωρις ομως να το καταλαβει? τι εννοεις?να σβησεις την επαφη απο το msn και να μην το καταλαβει?
lazaros7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 απ'οσο ξερω μπορει καποιος να παει εργαλεια-->επιλογες-->εμπιστευτικοτητα--->προβολη και αν δει οτι δεν ειναι το ονομα μου εκει, καταλαβαινει οτι τον εχω διαγραψει. γινεται να παρακαμφθει αυτο? δηλαδη στην ουσια γινεται με καποιον τροπο να διαγραψω καποιον αλλα το ονομα μου να μεινει σε αυτη τη λιστα του?
-WISE- Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 στα windows δεν 3ερω καποιον τροπο να δει καποιος αν τον εχεις διαγραψει.στα linux μπορεις πανευκολα...αρα φανταζομαι καποιος τροπος 8α υπαρχει....γτ δεν τον μπλοκαρεις να ησυχασεις?ειανι εξακριβωμενο οτι δεν μπορει κανεις να δει ποιος τον εχει κανει μπλοκ...
lazaros7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ναι το ξερω οτι το block δεν μπορει να το δει. τον εχω κανει ηδη block. απλα δε θελω να τον βλεπω στις επαφες μου.
amelie01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Κι όμως ακόμη κι αν μπλοκάρεις μια επαφή ο άλλος μπορεί να το καταλάβει. Μπορείτε να δείτε ποιος σας έχει διαγράψει στο www.scanmessenger.com!
lazaros7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τετοια site οποιος θελει να τα χρησιμοποιησει....κακο του κεφαλιου του.
-WISE- Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κι όμως ακόμη κι αν μπλοκάρεις μια επαφή ο άλλος μπορεί να το καταλάβει.Μπορείτε να δείτε ποιος σας έχει διαγράψει στο www.scanmessenger.com! ????τοχεις χρησιμοποιησει???
amelie01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Βασικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά. Ένας γνωστός μου το χρησιμοποίησε και μου το είπε. Το μόνο που του έκανε ήταν να αλλάξει το nick του, το οποίο μετά μπορούσε να το ξαναλλάξει. Τώρα τί να σας πω μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου. Απλά το έβαλα στο block για να πω ότι υπάρχει τρόπος. Sorry...
disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Βασικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά. Ένας γνωστός μου το χρησιμοποίησε και μου το είπε. Το μόνο που του έκανε ήταν να αλλάξει το nick του, το οποίο μετά μπορούσε να το ξαναλλάξει. Τώρα τί να σας πω μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου. Απλά το έβαλα στο block για να πω ότι υπάρχει τρόπος. Sorry... αυτο ειναι ενας ωραιος τροπος να κολλησεις ιους και spyware οχι να δεις αν σε εχουν κανει block
-WISE- Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ναι ρε παιδια μην μπαινετε σε τετοια σαιτ... μετα θα αρχησουν τα pop-ups(στην καλυτερη)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Όταν δίνετε κάποιο site και προτείνετε σε μέλη να το επισκεφτούν: α. Επισκεφτείτε το πρώτα εσείς β. Ελέγξτε τι ακριβώς site δίνετε - μην δίνετε έτσι απλά κάτι που σας έχουν δώσει και εσάς. Εάν το site που προτείνετε είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια του υπολογιστή των υπολοίπων μελών, θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι για κακόβουλη ενέργεια και θα υποστείτε τις συνέπειες που πηγάζουν από τους κανόνες του forum!
-WISE- Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 δηλαδη?μπαν? και μενα τον υπολογιστη μου ποιος θα μου τον φτιαξει μετα?πιστευω πρεπει να δινουν και λεφτα για φορματ!
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ...όχι μπαν. Θα τον βγάζουμε στην πλατεία Συντάγματος και θα του πετάμε καμμένες ram
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κι όμως ακόμη κι αν μπλοκάρεις μια επαφή ο άλλος μπορεί να το καταλάβει.Μπορείτε να δείτε ποιος σας έχει διαγράψει στο www.scanmessenger.com! μπορει καποιος να μας πει πώς το καταλαβαινει οτι τον εχεις μπλοκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.