plintiriopiaton Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ETCHELION79 (aka ARIOCH79) ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ HOUSE M.D... Δεν είμαι φίλος να κατεβάζω έργα γιατί είμαι συλλέκτης αυθεντικών ταινιών. Την σειρά την παρακολουθώ στο δορυφορικό FOX και δυσκολεύομαι να καταλάβω όλους τους Ιατρικούς όρους. όταν πρόσεξα ότι παίζει σε ένα από τα απαράδεκτα κανάλια μας προσπάθησα να παρακολουθήσω αλλά η απόδοση διαλόγων ήταν τουλάχιστον μέτρια και τυποποιημένη όπως πάντα (να μην αναφερθώ στις δεκάδες επίσης απαράδεκτες διαφημίσεις χωρίς αρχή και τέλος αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα μου). Προσπάθησα να αγοράσω την σειρά αλλά δεν υπάρχει με Ελληνικά και έτσι αγόρασα την Αγγλική έκδοση που για κακή μου τύχη δεν είχε ούτε καν Αγγλικούς υπότιτλους. Για πρώτη φορά δέχτηκα να βάλω αντιγραμμένο δισκάκι στο PS3 γιατί δεν παίζουν σε κανονικό DVD player και ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που συγχαίρω μια δουλειά τόσο καλή. Σχολαστική απόδοση υποτίτλων χωρίς κανένα πρόβλημα και τυποποιημένες αηδίες που χρόνια τώρα μας ταΐζουν οι εταιρίες υποτίτλων. Η απόδοση ήταν υπεροχή και σωστή και ειλικρινά τόσα επεισόδια, κατάφερε ο ΗΡΩΑΣ μεταφραστής και επεξεργαστής υποτίτλων να αποδώσει σωστά. Δεκάδες ώρες δουλειάς και κόπου για να έχουμε όλοι εμείς μια πραγματικά ανθρώπινη και σωστή σειρά που έπρεπε να πωλείται στα καταστήματα κανονικά και όχι να ψάχνουμε παντού άσκοπα και χωρίς να υπάρχει. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ETCHELION79 μας έσωσες με την πραγματικά άψογη μεταφορά. Τόσο καλή δουλειά έκανες που είμαι σίγουρος ότι αν ζητούσες δουλειά σε κάποια εταιρία που αναλαμβάνει υπότιτλους δεν υπήρχε περίπτωση να σε προσλαμβάνανε γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους πολύ καλύτερα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ...και σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που επίσης βάζουν Ελληνικά σε πολλά άλλα που απλά δεν υπάρχουν στην χώρα μας αλλά και πουθενά αλλού ώστε να τα αγοράσουμε νόμιμα...Μπράβο και σας ευχαριστώ και εσάς παιδιά...
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 θα πρεπει να ευχαριστησουμε οοοοολα τα παιδια που καθονται και φτιαχνουν υποτιτλους και ανεβαζουν ολοκληρες ταινιες απο dvd-rip.... ενα μεγαλο ευχαριστω στα παλικαρια αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.