Προς το περιεχόμενο

cm sphere μεγαλες θερμοκρασιες

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπερα!

Πριν 2 μερες πηρα Το cm sphere

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1043501

και το εγκατεστησα πριν λιγο

Το προβλημα μου ειναι οτι πιανει πιο μεγαλες θερμοκρασιες απο το παλιο και απλο κ φθηνο coolerακι

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1052438

πριν επιανα 39 και τωρα 45 σχεδον ειναι λογικο???:cry:

κατι ακομα στις αρχες που αγορασα το pc η θερμοκρασιες ηταν 35 βαθμους stand by

Δημοσ.

Δες αν έχει πατήσει καλά..Θερμοαπαγωγική πάστα έβαλες; Αν ναι ποια κ πόσο; Αν έχεις βάλει πολύ παραπάνω από ότι χρειάζεται είναι χειρότερα απ το να μην έχεις βάλει καθόλου..

Δημοσ.
Δες αν έχει πατήσει καλά..Θερμοαπαγωγική πάστα έβαλες; Αν ναι ποια κ πόσο; Αν έχεις βάλει πολύ παραπάνω από ότι χρειάζεται είναι χειρότερα απ το να μην έχεις βάλει καθόλου..

πραγματικα περιμενα τετοια ερωτηση οχι εχε δεσει μια χαρα αυτο εβαλα 2 θερμοπαστες μια που ειχε μεσα και την δικια μου που βαζω παντα Artic Silver 5 τιποτα δεν αλλαξε ομως...

το εχω σφηξει οσο δεν παει αλλο

και δεν φτανει μονο η 8ερμοκρασια αλλα κανει και παραπανω θορυβο απο το παλιο :cry: 4ο και ευρω τζαμπα

Μηπως εχει να κανει με το mobo μου?

p5kc εχω :rolleyes:

Δημοσ.
υπαρχει καποιος που εχει το συγκεκριμενω cooler?αν ναι plz να μου πει εντυπωσεις και θερμοκρασιες

και εγω σκεφτομουν να παρω την sphere αλλα απο τα τεστ που εκαναν σε ενα site αυτη η ψυκτρα δεν εχει καμια διαφορα απο την stock ψυκτρα ακριβος τις ιδιες θερμοκρασιες εχουν .... παρε μια ZALMAN 9700 NT

Δημοσ.

πριν επιανα 39 και τωρα 45 σχεδον ειναι λογικο???:cry:

κατι ακομα στις αρχες που αγορασα το pc η θερμοκρασιες ηταν 35 βαθμους stand by

πριν μερικες μερες ειχα 36 C , τωρα με τις ζεστες 40 C .... και εχω και 5 ανεμιστηρες μεσα στο stacker

Δημοσ.

Δεν έχω την συγκεκριμένη και βασικά ούτε που την ήξερα.

Αλλά μετά από αυτό το (συμπέρασμα του) review μάλλον θα σε στεναχωρήσω. Όντως πολύ κουλό να δώσεις τόσα χρήματα για να έχεις επιδόσεις αντίστοιχες με την stock ψύξη και το μόνο που να σου προσφέρει να είναι η πρωτότυπη σχεδίαση...

Προτείνω να δεις αν μπορείς να την επιστρέψεις αν και το ότι χρησιμοποιήσες την πάστα της δυσκολεύει κάπως τα πράγματα.

Δημοσ.
Δεν έχω την συγκεκριμένη και βασικά ούτε που την ήξερα.

Αλλά μετά από αυτό το (συμπέρασμα του) review μάλλον θα σε στεναχωρήσω. Όντως πολύ κουλό να δώσεις τόσα χρήματα για να έχεις επιδόσεις αντίστοιχες με την stock ψύξη και το μόνο που να σου προσφέρει να είναι η πρωτότυπη σχεδίαση...

Προτείνω να δεις αν μπορείς να την επιστρέψεις αν και το ότι χρησιμοποιήσες την πάστα της δυσκολεύει κάπως τα πράγματα.

Μακαρι να μπορουσα αλλα υτε χαλασμενη δεν ειναι!!!

το οτι πιανει της ιδιες αποδοσεις με ενοχλει αρκετα...

οσο για τον σπαρτιατη Και εμενα το ιδιο ακριβος στην αρχη 35 και τωρα χαλαρα 45 με κανα crisys!!!

αν βγαλω την παστα λετε να πιασει τπτ καλυτερο???ελεος αλλα και η κουλερμαστερ ειναι ελεος:P

Παντως εχει ομορφηνει το κουτακι μου:-)

τπτ δεν προκετε να την παω πισω καπια στιγμη 8α ασχολη8ω με watercooling :devil:

Ευχαριστω Παντως παιδια για τον χρονο σας

Δημοσ.

το watercooling πρεπει να εχει καποιο κοστος , ειδα κατι μπουκαλια με ψυκτικα υγρα και ειχαν 12 euro , δεν ξερω ομως καθε ποτε θελουν γεμισμα .... καποιος που εχει watercooling ας μας πει αν συμφερει να βαλουμε και εμεις

Δημοσ.
Μακαρι να μπορουσα αλλα υτε χαλασμενη δεν ειναι!!![...]

Άργησα λίγο να το δω :P

Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι χαλασμένο για να το επιστρέψεις (τουλάχιστον στο Πλαίσιο). Αλλά θα πρέπει να χεις τη συσκευασία καθώς και τα περιεχόμενα της σε (σχεδόν) άριστη κατάσταση και να μην έχουν περάσει πάνω από 10 (νομίζω) μέρες από την αγορά του προϊόντος.

Δημοσ.
Άργησα λίγο να το δω :P

Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι χαλασμένο για να το επιστρέψεις (τουλάχιστον στο Πλαίσιο). Αλλά θα πρέπει να χεις τη συσκευασία καθώς και τα περιεχόμενα της σε (σχεδόν) άριστη κατάσταση και να μην έχουν περάσει πάνω από 10 (νομίζω) μέρες από την αγορά του προϊόντος.

δεν πειραζει να εισαι καλα :-)

Λοιπον αυτο που εκανα και καταλαβα ειναι οτι ουσιαστικα το ανεμιστηρακι του δεν προσπαθει να ριξει την θερμοκρασια αλλα να την κρατησει στο ιδιο επιπεδο!!!

Επειδη εχει 3 pin δυστιχος δεν μπορουσα να του κατεβασω της στροφες...

Ετσι λοιπον το εβγαλα και αυτο που ειδα ειναι οτι η cpu αγγιζε τους 45 με 47 χωρις θορυβο ομως. :P

Λοιπον τοτε μου ηρ8ε μια ιδεα και εκανα το εξης...

Εβαλα το καλοδιακι του στο case fan 2 απο εκει μπορεις να κατεβασεις ανετα τα βολτ και αυτο εκανα με αποτελεσμα να μην ακουγετε κα8ολου και να πιανω θερμοκρασιες 42 maximum οχι οτι δεν ανεβαζει αλλα το εχω ρυθμησει στους 43 και πανω να ανεβαζει ταχυτητα το couler και ετσι μενει εκει 42 με το 43 να παιζει για καποια δευτερολεπτα :lol:

tnx και παλι για το ενδιαφερον που διχνεται γενικα :-)

Δημοσ.

φιλε εγω την ιδια εχω δες

Core 1 56

Core 2 51

Core 3 52

Core 4 52

q9450

Asus Maximus Extreme

Hd3870x2

Ocz Gold 4x1

περιμενω την thermalright apo e-shop οταν την βγαλω θα την πεταξω στο ποταμακι διπλα στο σπιτι μου και θα σας στειλω φοτο

Ειναι μεγαλη Μ@@@ΚΙΑ Αν σκεφτητε λιγακι μονο διαχεει την θερμοκρασια παντου μεσα στο κουτι!!! ενω η thermalright την διώχνει στο πισω cooler δλδ δεν μενει τπτ μεσα!!!

Δημοσ.

καλα δεν εχεις και αδικο.

αν και για μενα επειδη και το case μου ειναι για water cooling εξαρχεις θα παω αργοτερα να παρω αλλα οχι αλλο πια ανεμηστηρες!!!

Δημοσ.
καλα δεν εχεις και αδικο.

αν και για μενα επειδη και το case μου ειναι για water cooling εξαρχεις θα παω αργοτερα να παρω αλλα οχι αλλο πια ανεμηστηρες!!!

Κοιτα εγω εχω το CM Stacker EVO 830 200 Euroballs και εμενα τα εχει αλλα το να βαλεις WC θελει μεγαλη προσοχη παλια ειχα σε εναν AMD X2 4800+ και μου χαλασε η αντλια και δεν θες να μαθεις φιλαρακο μου τι εγεινε το PC και η

Εγω θα παραμεινω με την thermalright που θα παραλαβω αυριο ο αερας ποτε δεν θα σε προδωσει!!! Να σε συγουρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...