iced Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Αγορασα αυτο το καλωδιο, το συνδεσα με το TFT μου και το ειδε κανονικα. Το θεμα ειναι οτι εγω θελω αντι για την οθονη του φορητου να βλεπω την tft μου, οι μεχρι τωρα επιλογες ειναι ή επεκταση ή καθρεπτης... Πως μπορω να 'ακυρωσω" την οθονη τou macbook μου?
RockSoundStudio Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δεν νομίζω να γίνεται. Εγώ σ'αυτές τις περιπτώσεις απλώς σκοτεινιάζω την οθόνη του laptop.
iced Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τελικα γινεται! Αυτη ειναι η απαντηση ενως απο αλλο φορουμ για οποιον εχει την ιδια απορια: 1. Σύνδεσε το Μαc με την εξωτερική οθόνη, 2. Turn On / Boot your Mac 3. Κλέισε το καπάκι του ΜΒ/ΜΒΡ (να πέσει σε sleep mode) 4. Πάτα κάποιο πλήκτρο (wake up your MB/MBP) Done. Θα δουλεύεις στην εξωτερική οθόνη σε full resolution Αν θέλεις να κάνεις boot κατευθείαν μόνο στην εξωτερική οθόνη: 1. Με το MB/MBP κλειστό (power off) και σε ρεύμα (όχι μπαταρία) 2. Σύνδεσε το Μαc με την εξωτερική οθόνη, 3. Πάτα το Power Button + κλείσε το καπάκι του ΜΒ/ΜΒΡ κατευθείαν
haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Υπαρχει και τον insomniax .(για να μην μπαινει ο φορητος σε sleep mode οταν κλεινεις το καπακι)
Cue Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Έχε στα υπόψιν ότι για να δουλέψει σε external monitor το macbook χρειάζεσαι αναγκαστικά USB keyboard, όχι Wireless.
darklordvader77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ρε παιδια εγω που χω iMac (οπότε δεν εχω κ καπακι να κλεισω) τι να κανω??
georgeadams Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Έχε στα υπόψιν ότι για να δουλέψει σε external monitor το macbook χρειάζεσαι αναγκαστικά USB keyboard, όχι Wireless. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό να λέγεται αλλά στο δικό μου MacBook το δοκίμασα με Bluetooth Keyboard & Mouse και παίζει κανονικά.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Επειδή, πλέον, μετράμε 3-4 γενιές macbook πλέον θα πρέπει να διευκρινίζουμε και για ποια γενιά μιλάμε. Κάτι μπορεί να ισχύει για μια γενιά και όχι για άλλη.
aiantas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πόσο το πήρες το καλώδιο και από που αν επιτρέπεται? Έχω iMAC 17" με πρόβλημα στην οθόνη (κάθετες γραμμές) και όπως καταλαβαίνεις το χρειάζομαι.
iced Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μιλαω για το τελευταιο MB με penryn... Έχω iMAC 17" με πρόβλημα στην οθόνη (κάθετες γραμμές) και όπως καταλαβαίνεις το χρειάζομαι. Κριμα ρε γαμωτο...Φιλε μου το πηρα απο το ebay γυρω στα 13Ε. Βεβαια εγω πηρα ...to vga ωστε να μπορω να διαλεγω αναμεσα σε dvi και vga απο το "source" της οθονης
Cue Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό να λέγεται αλλά στο δικό μου MacBook το δοκίμασα με Bluetooth Keyboard & Mouse και παίζει κανονικά. Για πιο μοντέλο μιλάμε και για τι συνδιασμό keyboard/mouse?!
georgeadams Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Για το τελευταίας γενιάς MacBook 2.4GHz σε συνδυασμό με το Apple Wireless Keyboard και το Logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks - White (και τα δύο με σύνδεση bluetooth).
Cue Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μάλιστα, ενδιαφέρον! Ίσως έχει να κάνει το γεγονός ότι είναι το latest revision? Αν και δε νομίζω. Θυμάμαι να το είχα κοιτάξει τότε και για αυτό πήρα αποκλειστικά USB keyboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.