Προς το περιεχόμενο

αγορα ενός κουτιού

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα pentium 4 kαι θέλω να βάλω τον υπολογιστή αυτόν σε ενα αλλο κουτι καινουργιο απο την thermaltake

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650613

και θέλω να ρωτήσω ,έχω μία μητρική dfi και το pc είναι p4 3.2 ghz, παίζει να βρώ προβλημα στο να βάλω απο το ένα κουτι στο αλλό???

γιατι αναφερει καπου μέσα στο e-shop πως το κουτί αυτό αναφερεται σε ATX μητρικές .... ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ??? ΣΕ ΜΈΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ?:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.

Το ΑΤΧ και το micro ATX είναι η διάταξη της μητρικής... δεν έχεις πρόβλημα εκτός και εάν η μητρική σου είναι ΒΤΧ αν και δεν νομίζω... Το κουτί πολύ καλό ;)

Δημοσ.

απο τα λιγα που ξερω, ειναι πολυ καλο το κουτι να ειναι ολο απο αλουμινιο. σκεφτικα να το πω :>

το δικο σου δεν φαινετε για τετοιο ^^

Δημοσ.

καλα εκανες.... man θα ηθελα ομως να με συμβουλεψετε και για το θέμα αν το δέχεται η μητρική μου

Motherboard Name DFI PS82-BC/BL / PS83-BC/BL

Δημοσ.

το θέμα που με προβληματίζει είναι ότι πισω η μητρική μου έχει κατι θύρες για να βάζω πχ ποντικι πληκτρολογιο

και τετοια ...

αντιστοιχη θέση στο κουτί εκείνο υπάρχει για να μπαίνουν οι θύρες αυτές....

Δημοσ.

φιλαρακο το atx τι ειναι??? η δικια μου μητρική τι ατχ είναι?

Motherboard Name DFI PS82-BC/BL / PS83-BC/BL

Δημοσ.

την χωράει άνετα μήπως πρέπει να πάω σε πιο μεγάλο επειδή θα βάλω και ψύχτρα??

Δημοσ.

Η μητρικη σου ειναι Αtx απο το manual που ειδα οποτε εισαι μια χαρα.

Το Αtx καια τα υπολοιπα ας πουμε εχουν να κανουν με το μεγεθος της μητρικης.

Μια χαρα ανετα σε παιρνει το κουτι και βαλε και οτι ψυχτρα θες.

Να σου πω την αληθεια επειδη εχει περασει αυτο το κουτακι απο τα χερια μου ειναι λιγο ψευτοκατασκευη, θα ελεγα οτι περα απο ενα απλο ομορφο κουτακι δεν εχει τπτ αλλο, ασε που ειναι πολυ πλαστικο.

Αν σου αρεσει αυτο το σχεδιο θα σου προτεινα να βαλεις το χερι στην τσεπη και να παρεις ή το soprano στα 68 ευρω ή ακομα καλυτερα και το soprano Dx.

To soprano Dx ειναι φανταστικο κουτακι, ευκολο στο στησιμο και στις επεμβασεις, στοιβαρη κατασκευη, ευρυχωρο και αν αναλογιστεις την διαφορα των 17 ευρω με αυτο που λες εσυ τοτε χιλιες φορες να πας σε αυτο.Στο προτεινω ανεπιφυλαχτα(το εχει ο αδερφος μου)

Για τις πισω υποδοχες της μητρικης που ειπες θα πρεπει να ξυλωσεις το μεταλλακι(αυτο το ασημι γυρο απο τις θυρες εννοω, αν κοιταξεις θα καταλαβεις οτι δεν ειναι του κουτιου σου αλλα κατι εξτρα) απο το παλιο κουτι σου, αυτο παει πακετο με τη μητρικη και θα το βαλεις στο νεο κουτι σου

Δημοσ.

σε ευχαριστω φίλε με βοήθησε όλο αυτό που είπες και μάλλον στο σοπρανο dx θα καταλήξω...thnx...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...