Προς το περιεχόμενο

avic

okeanos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω την εξης απορια εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι

εγω χρεισιμοποιουσα το συγγεκριμενο προγραμα για να αλλαζω το FourCC Code απο xvid σε divx ετσι ωστε να μην κανω αλλη μετατροπη και να το βλεπω στο dvd της τηλεορασης μετα απο αλλαγη pc εψαξα να βρω το προγγραμα και βρηκα την νεα εκδοση με την διαφορα οτι μεσα δεν εχει πια της επιλογες για divx η xvid αλλα αλλους codes βαζω καποιον απο αυτους πχ dv3-dv4 η θελει κατι αλλο??

υποψιν ειμαι λιγο ασχετος

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν περιορίζεσαι στις επιλογές που έχει έτοιμες το προγραμματάκι. Μπορείς να πληκτρολογήσεις κατευθείαν μέσα στα πεδία τους FourCC codes που θέλεις και να κλικάρεις το Apply. Θα δουλέψει μια χαρά...

Απορία: Χωρίς να πειράξεις το FourCC των video σου, δεν παίζουν στο επιτραπέζιο DVD σου;

Δημοσ.
Δεν περιορίζεσαι στις επιλογές που έχει έτοιμες το προγραμματάκι. Μπορείς να πληκτρολογήσεις κατευθείαν μέσα στα πεδία τους FourCC codes που θέλεις και να κλικάρεις το Apply. Θα δουλέψει μια χαρά...

Απορία: Χωρίς να πειράξεις το FourCC των video σου, δεν παίζουν στο επιτραπέζιο DVD σου;

ευχαριστω

μερικες φορες παιζουν μερικες φορες οχι

αλλο ενα προβλημα ειναι με τον ηχο καποιες φορες ακουω μονο κατι σαν παρασιτα γιατι ??

πως διορθωνεται??

Δημοσ.

Μάλλον το player σου είναι λίγο εκλεκτικό και/ή ίσως λίγο παλιό. Όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον με υποστήριξη MPEG-4 video, δεν έχουν πρόβλημα σε AVI με XVID FourCC.

Για τον ήχο, η εξήγηση πρέπει να είναι παρόμοια: Κάποιος διακόπτης στον audio encoder που χρησιμοποιήθηκε παράγει audio stream που δεν πολυχωνεύει το player σου. Ξαναφτιάξε το AVI από την αρχή, κωδικοποιώντας τον ήχο με τον Lame MP3 encoder και χρησιμοποιώντας συντηρητικές ρυθμίσεις (π.χ. Constant Bitrate στα 128Kbps)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...