noz2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Έκανα πρόσφατα εγγραφή στο play.com (με Alpha enter Visa)... Κάνω κανονικά παραγγελία και στην συνέχεια λαμβάνω email που λέει "your account has been declined...at this time we are unable to process your order as your credit/debit card details do not match the details held by your card issuer." Δεν υπάρχει ούτε 1 πιθανότητα στο εκατομμύριο να έχω λανθασμένα στοιχεία, καθώς τα έχω επαληθεύσει άπειρες φορές... Έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλα site την συγκεκριμένη κάρτα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ. Επικοινώνησα με την Alpha bank και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα από μεριά τράπεζας...(εννοείται πως ο λογαριασμός δεν είναι άδειος).
noz2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει πιθανότητα λάθους, το λέω γιατί στην τράπεζα που πήρα είδαν ότι το play.com είχε πρόσβαση στο λογαριασμό. Και όσες φορές και αν "άλλαξα" τα στοιχεία δεν άλλαξε τίποτα. Πάλι declined έπαιρνα...
Vole Maulder Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Χουμ, κι εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα με την ίδια κάρτα από την ίδια τράπεζα με το ίδιο μαγαζί (αχεμ, το παράκανα, ε; ) και δεν είχα βγάλει άκρη. Επειδή όμως είχα και άλλη κάρτα από άλλη τράπεζα που στο ίδιο μαγαζί δούλευε, δεν ασχολήθηκα άλλο αφότου η Αλφα μου είπε ό,τι και εσένα. Αν έχεις κανένα νεότερο ή βγάλεις καμία άκρη, πόσταρε αν μπορείς. Είμαι περίεργος. ΥΓ: Τι είναι και αυτό με το Play να μην έχει ένα email να επικοινωνήσεις; Αντε τώρα να παίρνεις τηλέφωνο στην Αγγλία. Κυρίως γι' αυτό δεν ασχολήθηκα, γιατί απ' ό,τι φαίνεται, το πρόβλημα είναι μάλλον στο Play και όχι στα στοιχεία της κάρτας.
manost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. είχα κάνει λογαριασμό πριν κανα 2μηνο και ενώ όλα φαινόταν να δουλεύουν καλά (δεν είχα κάνει βέβαια παραγγελία), σήμερα που μπήκα, μόλις έκανα login μου έβγαλε: Your account has been declined. Please review your card details in the ʽYour Accountʼ menu. Έχω μια PrePaid κάρτα της Κύπρου (στο paypal δεν έχω κανένα πρόβλημα) Καμιά ιδέα/λύση;
opts Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Η λύση είναι να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί τους είτε με email είτε τηλεφωνικά Δεν έχω λογαριασμό εκεί αλλά είχα παρατηρήσει προβλήματα με μερικές υπηρεσίες (όχι στο play.com) όταν είχα χρησιμοποιήσει κάρτες γνωστών (για δικές τους αγορές) electron, debit, prepaid Η μόνη που πέρναγε σχεδόν παντού ήταν η classic visa
SavvasE******* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Φτου,και τωρα πηγα και πηρα visa prepaid απο της κυπρου για να ψωνιζω απο εκει,τωρα τη θα γινει;
manost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Αυτό που φαίνεται στην συνημένη εικόνα τί σημαίνει; Ότι το αντικείμενο που έχω βάλει στο basket δεν θα έρθει ποτέ; Ps. Για ευνόητους λόγους έχω σβήσει κάποια στοιχεία από την συννημένη εικόνα http://img501.imageshack.us/my.php?image=playcomya9.jpg
Boban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 εκτος οτι λεει οτι το συγκεκριμενο παει μονο αγγλια. Στην ελλαδα εχει μεγιστο οριο αξιας 30 λιρων (~38Ευρω)
manost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 εκτος οτι λεει οτι το συγκεκριμενο παει μονο αγγλια. Στην ελλαδα εχει μεγιστο οριο αξιας 30 λιρων (~38Ευρω) Ναι, μόλις είδα κι εγώ ότι τα Gadgets δεν βγαίνουν εκτός Αγγλίας. Για Ελλάδα, μέγιστο όριο αξίας 30 λίρες, πού το λέει; Ευχαριστώ.
Boban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.
stefanos_79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπορεις να το δεις εδω *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece. Edit:Μαλλον θα πρεπει να κοιταω αν υπαρχει και επομενη σελιδα καθοτι ο φιλος Boban με προλαβε
manost Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σας ευχαριστώ. Οπότε το play για την Ελλάδα, πέθανε.
gherudos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεν ισχύει το όριο,πρόσφατα παρήγγειλα παιχνίδι αξίας 55.90Ε και το έστειλαν κανονικότατα.
SavvasE******* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τα gadgets δεν πανε ελλαδα!!!!Τοτε πως θα παρω τα keyblades(26 ευρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.